Zlata (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
...να γράψω και εγώ μερικές γραμμές για αυτό το τρυφερό πλάσμα...παρόλο που οι 4 κριτικές που έχει ήδη είναι αρκετές για να έχετε μία εικόνα....
...δεν ξέρω τι έπαιζε παλιά...αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο να την βρείτε διαθέσιμη...
...αλλά αν την βρείτε...μην κάνετε το λάθος να μείνετε με την εντύπωση πως θα την συναντήσετε στην συμφωνημένη ώρα...
...θα έρθει με καθυστέρηση...και αν το ραντεβού είναι αργά το βράδυ...θα έρθει και θα τα έχει κοπανήσει...
...χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο δωμάτιο...αλλά όταν πάρει τον χρόνο της...θα ξεδιπλώσει την χαρούμενη διάθεση της...θα συνδέσει ένα bluetuth ηχείο...θα πιει τα ποτάκια της...θα χορέψει-τραγουδίσει...και θα σου χαρίσει ζεστά φιλιά...
...προσωπικά...μου αρέσει το στυλ της...γιατί στην 1 ώρα θέλω να ρίξω ένα μπαλάκι...και μετά να έχω δίπλα μου ένα ευχάριστο τυπάκι...που θα μου γαμησει ΚΑΙ το μυαλό με τα σκέρτσα της...πριν επιστρέψω στο γραφείο...για να συνεχίζω το γαμήσι με τους πελάτες μου...
...για άλλους απαιτητικούς μπήχτες όμως...μάλλον δεν είναι η κατάλληλη επιλογή...
...με εμένα δεν τέθηκε ζήτημα ακάποτου έρωτα...
...ίσως επειδή οι συναντήσεις που κάνω για πηδηματοθεραπεία λαμβάνουν χώρα στις πρώτες μεσημεριανές ώρες...κατά τις οποίες δεν έχει πιει ακόμα...xexexe!...
...ίσως επειδή στα 51 μου...δεν είμαι τόσο ομορφάντρας πλέον όπως εσείς...xexexe!...
...αλλά και να έπαιζε κάτι ακάποτο...δεν θα το έγραφα δημόσια...γιατί δεν το θεωρώ ως κάτι σημαντικό...δεδομένου ότι το παρέχουν πολλές πλέον...χωρίς extra...και χωρίς να έχουν πιει!!...xexexe!...
...ας επιστρέψουμε όμως στην Zlata...
...αν θελήσω να γράψω κάτι αρνητικό για την κοπέλα...θα έγραφα για τα μεγάλα γυαλιά της...που για μένα δεν την κολακεύουν...
...για το στήθος της...που έχει αρχίσει να δείχνει ταλαιπωρημένο...και για τα μεγάλα νύχια της...που δεν βοηθάνε σε κάτι...τουλάχιστον για τον δικό μου εγκέφαλο...
...θα την ξανασυναντούσα αν το booking ήταν πιο εύκολο...αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες το βλέπω χλωμό...
...εξάλλου ξαναήρθε η Lola του Glamour!!!...xexexe!...

Η γκόμενα είναι μουνάρα
κορμί τρομερό ύψος δυο μέτρα φυσική γκόμενα, με ένα χαριτωμένα στραβό δόντι και γιαλία μυωπίας
γεγονός αδιαπραγμάτευτο
Εδώ τελειώνουν τα λογικά του ραντεβού
¨Ηρθε λίγο πριν γίνει ντίρλα, κουβάλαγε μαζί της ένα μπουκάλι κόκα κόλας μισό μισό με ουίσκι
έβγαλε ένα ηχείο bluetuth το σύνδεσε με το κινητό της και 'αρχισε να χορεύει
απο ντουζ δεν πέρασε αλλά έδειχνε καθαρή
ψέκασε το στόμα της να φύγει η ουισκίλα κι άρχισε να με φυλάει πίπα καλή αρχίδια δεν έμειναν παραπονούμενα
Πάει να με καβαλήσει άνευ της λέω όχι μου λέει μου τελείωσαν οι καπότες. λέω έτσι δεν γίνετε ευτυχώς είχα δικές μου
Πρυτάνευσε το πάνω κεφάλι κι όχι το κάτω
Με τελείωσε γρήγορα κερνώντας με το χύσιμο στο στόμα
Στο διάλειμα δεν πέρασε από ντούζ έπινε απο το μπουκάλι της κοκα κόλας το ουϊσκι κατά συνέπεια για μεγάλη μου απογοήτευση δεν είχαμε δεύτερο γύρο

Χμ... Αν πάει να γαμιέται ακάποτα τότε είναι επικίνδυνη.

...gekosfuck...
...κάποιες άλλες πάνω στην κάβλα της φάσης ξεχνάνε πως πρέπει να βάλουνε καπότα...κι ας έχουν στην τσάντα τους...

Με είχε ρωτήσει και εμένα όταν την είχα πάρει αν θέλω να βάλουμε λάστιχο και μου έκανε εντύπωση και της απάντησα και βέβαια πάντως ήταν φτιαγμενη από ουίσκι

σου ανεβηκε η λιμπιντο
Ηναρτον χωρις προφυλακτικο κ μαλιστα χωρις να ζηταει κ επιπλεον λεφτα κ αλκοολικη...
νταξει η τυπισσα ειτε ειναι ετοιμοθανατη κ κανει οτι της γκαβλαρει ειτε ειναι για το ψυχιατρειο.
συγγνωμη που μιλαω καπως σκληρα αλλα μου φαινεται τελειως απαραδεκτη σαν συμπεριφορα....
κ το λεω επειδη το εγραψαν κ αλλοι 2 στις κριτικες τους κ οταν δουλευε στο προηγουμενο γραφειο,δεν ειναι δηλαδη μεμονωμενο περιστατικο...
ειπε οτι δεν τεθηκε θεμα ακαποτου
εχεις δικιο αρχηγε,διαβασα κ τις υπολοιπες κριτικες της κ μετα εγραψα το σχολιο,δηλαδη ηταν γενικο το σχολιο για την κοπελα οχι για την συγκεκριμενη συνευρεση,δεν το διευκρινησα
απλα βγηκα απο τα ρουχα μου κ συγχυστηκα τελειως.
...είπαμε ότι δεν τέθηκε θέμα ακάποτου...
...είπαμε ότι δεν τέθηκε θέμα ακάποτου...
...πάμε πάλι...
...είπαμε ότι δεν τέθηκε θέμα ακάποτου!!...
...θα με κάνετε να ξανασταματήσω να γράφω...
οοοοοχιιιι μην μου κανεις τετοια WHATABOUTFUCK αν σε ξαναπειραξει ο TOMCRUISE θα κανονισω να τον στριμωξουν 5 αραπηδες
...άσε...μην του στείλεις αράπηδες...
...θα γράψω κριτική για ακάποτο που έκανα με άλλο κορίτσι του χώρου...και θα την κάνω αφιέρωση στον Tom!!...xexexe!...
ρε μανια με τους αραπηδες...
αραπινες θελω λεμεεεε!!!-ειμαστε politically correct oloι παντως,θα μας καταγγειλουν για ρατσιστες στο τελος
Whataboutfuck το γραψα μετα οτι πανω στη φουρια μου εγραψα το σχολιο στη δικη σου κριτικη.
λαθος μου δεν εκανες ακαποτο εσυ,γενικο σχολιο για την κοπελα ηταν επειδη αναφερθηκε σε 2 κριτικες της.
προς Θεου μην σταμτησεις να γραφεις γιατι πραγματικα σε αγαπαμε κ μας ελειψες!
αραγε ο paparowitz θα επιστρεψει ποτε?
αχχχ
Γενικά θεωρώ καλό να γράφουμε παρόλο που υπάρχουν κριτικές παλαιότερες. Οι αποδόσεις μπορεί να πέφτουν με τον καιρό ή μια κοπέλα μπορεί να να βελτιώνεται σε υπηρεσίες και οι στιγμές ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα είναι διαφορετικές.