Maria (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αλεξανδρούπολη
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 51
Κριτικές Χρηστών
Εφόρμηση σε καινούργιο τουράκη που επισκέπτεται την πόλη .
Κλείσιμο ραντεβού και επίσκεψη στον τόπο διαμονής της.
Με το άνοιγμα της πόρτας παθαίνεις χοντρό ταρακουλο,
όταν βλέπεις μια πανέμορφη, αψεγάδιαστή γυναίκα του 1,75 πάνω σε δεκάποντα τακούνια.
Καμία σχέση με τα χόμπιτ από τις φαβέλες της Βραζιλίας του 150 με τα χοντρά μπούτια.
Αλαβάστρινο κορμι βελούδινη επιδερμίδα και δυο απο τα πιο τελεια φυσικα στηθη
σμιλεμένα σαν γλυπτο της ελληνικης κλασικής αρχαιότητας.
+ Στενή μεσούλα πεταχτό κωλαράκι και περιποιημένα άκρα κάνουν μια από της τελειότερες γυναίκες που έχω δει .
Τέτοιες κατηγορίες γυναικών παίζουν στις διεθνείς πασαρέλες και εξαιρετικά σπάνια βλέπεις σαν εκδιδόμενες.
Και εδώ δυστυχώς τα καλά τελειώνουν.
Το βασικό πρόγραμμα θυμίζει στούντιο τον 50 ευρώ, για μην πω μπουρδέλο τον είκοσι, και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τα 170 που ζητάει.
Δεν είναι ότι δεν κάνει κάτι αλλά ότι κάνει είναι άγευστο και άχρωμο, το κλαρίνο μονότονο και ρηχο, όι πόζες που περνει είναι για να αποφυγή βαθιές διεισδύσεις τα δάχτυλα και την κοντινή επαφή με το πρόσωπο του αλλου.
Χωρίς ίχνος πάθους συμμετέχει σε ένα τυποποιημένο πήδημα που προσπαθεί αυτή να κατευθύνει.
Φυσικά ότι και να λέμε με την θέα ότι καβάλας πιπίνι τέτοιων αναλογιών σε κάνει να θέλεις να τελειώσεις
αμέσως κάτι που μπόρεσα να συγκρατήσω για ένα εικοσάλεπτο περίπου.
Όταν κατάλαβε ότι το κόβω άρχισε αυτή να κουνιέται πάνω στο καυλί μου μόλις εγώ σταμάτησα και με τελείωσε.
Πηγαίνω στο μπάνιο και βγαίνοντας βλέπω μια μόνο πετσέτα κρεμασμένη, πιο βρεγμένη και υγρή και από το νερό
είπα για άλλη πετσέτα ,δεν υπάρχει μου λέει.
Να σκουπιστώ δηλαδή με πετσέτα που έχουν σκουπιστεί δεν ξέρω και εγώ πόσοι.
Έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι μέχρι να στεγνώσω ενώ αυτή δεν έκανε τον κόπο να παει στο μπάνιο.
Μου ειπε οτι της αρεσει πολυ η Ελλαδα, ειναι απο το Σαν Παολο και το επόμενο της τουρ θα είναι Πάτρα.
Με ρώτησε αν θα μπορούσα να την πάω την επόμενη μέρα σε κάποιο μαγαζί
να αγοράσει ακόμα μια βαλίτσα γιατί μια ροζ που είχε εκεί δίπλα στο κρεβάτι της έπεφτε μικρή.
Αν ήμουν στην Αθήνα η σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη ίσως και να την πήγαινα
αλλά σε ένα μέρος όπου γνωρίζεις και σε γνωρίζει το ένα δέκατο τον κατοίκων
δεν είναι καλή κίνηση πόσο μάλλον όταν είσαι παντρεμένος όπως εγώ.
Της απάντησα ότι φεύγω Θεσσαλονίκη το πρωί και δεν θα μπορέσω.
Όλη η συζήτηση μας γινόταν μέσω του φωνητικού μεταφραστή του τηλεφώνου της.
Όταν στέγνωσα την τράβηξα στο κρεβάτι για συνέχεια ,είχαν μείνει 17 λεπτά ακόμα
και αυτή με κάτι μεταξύ χαδιού και μασάζ προσπαθούσε να ροκανίσει την ώρα,
επειδή στην αρχική επικοινωνία μας της είχα πει ότι αν μου αρέσει θα πάρω παράταση ακόμα μια ώρα.
Της βάζω το χέρι της στο πούτσο μου και δίνω σύνθημα αλλά μου λέει δεν έχουμε χρόνο
και για να είμαστε χαλαροί να πάρω ακόμα μια ώρα η μισή τουλάχιστον.
Της είπα ότι θα φύγω και αυτή με ρώτησε αν μου αρέσει το μασάζ λέω οκ να το τελειώσουμε έτσι γιατί δεν είχα να δω κάτι καλύτερο
από ότι είδα μέχρι στιγμής και δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύει και να μου τα τρώει ένα εικοσάχρονο όσο όμορφο και αν είναι.
Μετά από ένα ψιλοκαλο μασάζ στην πλάτη τον δεκαπέντε λεπτών η επίσκεψη μου έλαβε τέλος με φιλάκια στο μάγουλο μου και στο επανιδείν.
Συνοψίζοντας : Μην πιστεύετε σε κριτικές από το news με την καμία όμως
Όποιος θέλει να πάει με μια γυναίκα δεκάρι με προδιαγραφές top model χωρίς να τον ενδιαφέρει το σερβίτσιο προχωράει άφοβα
οι υπόλοιποι που θέλουν και καλές υπηρεσίες να προσπεράσουν.

ήρθ του μαργούδ που τη βραζιλία να μας δλεψ. ουστ σαρσέμσα
Μαριγουλα Μαριγω δε μ θέλς να κι γω
κολλητε γκατζολης κι εσυ;