Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Solana  (Dream Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Nubinubnub AvatarNubinubnubΜηνύματα: 19 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

Muchas gracias Colombiana Αξιολόγηση: 8.83 — 14/01/2025 - 19:17
    Muchas gracias Colombiana Αξιολόγηση: 8.83 — 14/01/2025 - 19:17

Συνάντηση λοιπόν με την solana πριν κάνα 3μηνο ίσως και λίγο παραπάνω (η κοπέλα τώρα λείπει εκτός Ελλάδας αν δεν απατώμαι και νομιζω πρεπει να μπει και inactive) πολύ εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και επιλογή της εν λόγω κυρίας σε γνωστό χοτελι της Αθήνας..ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα χαμογελαστό κορίτσι με πολύ διάθεση..γύρω στο 1.70..όμορφο πρόσωπο..σιδεράκια..αρκετά τατουάζ διάσπαρτα..περιποιημένα άκρα πάνω κάτω..πολυ λιγο σοσιαλ για αρχη και αρκετα γλωσσοφιλα με παθος..με κέρδισε από την 1η στιγμή αν και δεν μίλαγα ισπανικά εγώ ή ελληνικά εκείνη.. στα του αγώνα πάρα πολύ καλή πιπα (νομίζω όλες οι Κολομβιανες το κατέχουν το άθλημα) και μετά ανοίγει τα πόδια και μου κάνει νόημα να κατέβω κάτω..κατεβαίνω λοιπόν ήταν πεντακάθαρη μπορώ να πω και γουστάρει αρκετά εκεί κάτω..την κατάφερα να τελειώσει φοράω σκουφάκι και στήσιμο στα 4 απευθείας..αντέχει στο σφυροκοπημα και κινείται σε ηπιους τονους οσον αφορα τις κραυγές..αλλάξαμε αρκετές στάσεις δοκιμάσαμε και 1-2 που της άρεσαν(κατόπιν πρωτοβουλίας της)στους 2 γεμάτους γύρους η κοπέλα είναι δυναμίτης..για τους λάτρεις των ebony νομιζω η κοπέλα είναι must see και ειδικά στην τιμή των 90 που είναι δωράκι νομιζω..

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 90
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad