Nancy santos (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αλεξανδρούπολη
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 100
Κριτικές Χρηστών
Τελευταία άρχισαν να έρχονται επαρχία τουράκια από την Βραζιλία, μια από αυτές είναι και η Nancy που ομολογουμένως είχε ξανάρθει αλλά δεν το είχα αντιληφθεί.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα παρόλα που το τηλεφωνικό κέντρο είχε αρκετή καθυστέρηση στις απαντήσεις που γίνονται μέσω viber. Υποδοχή με εσώρουχα βαμμένη περιποιημένη, αρωματισμένη με ένα γλυκόπονηρό χαμόγελο πολλά υποσχόμενο.
Ήμουν και εγώ σε ανάλογη κατάσταση φρεσκοπλυμένος και αρωματισμένος οπότε προχωρήσαμε χωρίς καθυστερήσεις.
Μικρούλικό αδυνατούλικό με τουρλωτό κωλαράκι και στήθος σιλικόνης.
Γλυκύτατο πλάσμα που μπαίνει αμέσως στο παιχνίδι και στην προσπάθεια εξερεύνησης του άλλου ακολουθώντας το ρυθμό του.
Η αθώα της εμφάνιση σίγουρα ξεγελάει, έχει αρκετή εμπειρία και ξέρει πως να χαρίζει ευχαρίστηση.
Το πνευστό για σεμινάριο ποτέ αργά και βασανιστικά και ποτέ γρήγορα κοιτώντας πάντα στα μάτια και περνώντας και από την γύρω περιοχή. Αρκετές φορές την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να εκραγώ.
Πέρασμα προφυλακτικού και ανέβηκε πάνω μου για ιππασία όπου ακολούθησε έντονους και γρήγορους ρυθμούς βγάζοντας τρελή ενέργεια, μετάβαση σε πισωκολλητο με συνέχεια σφυροκοπήματος και με προσπάθειες και τραβήγματα από την μικρή να μπω περισσότερο μέσα της, πιο βαθιά εκεί δεν κρατήθηκα και παρέδωσα το φορτίο.
Έβγαλε το προφυλακτικό σκουπίζοντας τον πούτσο μου με υγρά μαντηλάκια.
Μπανάκη και ξανά στο κρεβάτι για την συνέχεια όπου μου πρότεινε μασαζ.
Εκτιμώ αφάνταστα το μασάζ και οπότε κατεβαίνω Αθήνα πάντα το απολαμβάνω αλλά δεν πίστευα με την καμία ότι η μικρή το κατέχει σε τέτοιο βαθμό, από την κορυφή ως τα νύχια το κάθε δάχτυλο και μέχρι τα αυτιά μου δέχτηκαν ένα από τα πιο τέλεια μασάζ που μου έχουν κάνει σε όλη μου την πορνοκαριέρα.
Κορυφαία στιγμή εκεί που μέ περιποιείται αρχίζει να μαλακίζει το μουνάκι της πάνω στην λαδωμένη γάμπα μου τρίβοντας και πηγαίνω φέρνοντας το μπρος και πίσω
Ότι δεν κατάφερα να κάνω εγώ το έκανε μια λαδωμένη γάμπα.
Ακολούθησε ένας δυνατός και συνεχόμενος οργασμός, ξάπλωσε δίπλα μου λαχανιασμένη.
Την αφίσα ήσυχη για 5 λεπτά και άρχισα πάλι τα χάδια και πλακωθήκαμε ξανα στα γλωσσοφίλα επειδή είχαν μένει 8 λεπτά ζήτησα παράταση για μια ώρα ακόμα αν και είχε κλειστό ραντεβού μετά από μένα μου έκαναν την χάρη και έμεινε άλλη μια ώρα όπου με την ησυχία μας πηδηχτήκαμε με πιο αργους ρυθμούς αλλά με περισσότερο πάθος .
Συνοψίζοντας λέω ότι είναι καλή περίπτωση από μια νεαρή κοπέλα που τα δίνει όλα απλόχερα.
Η φωτογραφίες της είναι 100% πραγματικές , με τα μαύρα και τα κόκκινα εσώρουχα βλέπεις τη ακριβώς θα συναντήσεις
Δείχνει πολύ μικρότερη από τα 25 που λέει το προφίλ της στο news και τα αγγλικά της δεν είναι πολύ καλά.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της