Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Tzeni  (Sensuality Spa)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 21

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

trikagkelo AvatartrikagkeloΜηνύματα: 75 Κριτικές: 21

Ιστορίες: 0

Τζενη λοιπον… Αξιολόγηση: 8.33 — 10/12/2024 - 00:31
Τζενη λοιπον… Αξιολόγηση: 8.33 — 10/12/2024 - 00:31

Επισκεψη πριν απο λιγες μερες και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση η υπηρεσια που ηταν με το χαμογελο στο στομα και με την διαθεση να με κανει να νιωσω οσο καλυτερα γινεται. Ο χωρος τους ωραιος και εντυπωσιακος, τα δωματια πολυ καλα απο καθε αποψη. Επελεξα την Τζενη η οποια ηταν η πιο καλα περιποιημενη απο ολες τις κοπελες αλλα και με φανερα καλη διαθεση.
Πηρα το απλο προγραμμα με 50 ευρω στο οποιο προσφερεται πιπα με καποτα, μασαζ και μια φορα σεξ. Η γκομενα με βρηκε στο δωματιο να εχω χαλαρωσει ηδη αφου η ατμοσφαιρα αυτο μου ενεπνεε. Δεν εκλεψε χρονο και μπηκε κατευθειαν στο ψητο χωρις να παραλειψει την βασικη εισαγωγη με κουβεντα την οποια βρηκα πολυ διασκεδαστικη.
Στο μασαζ εκανε πολυ καλη δουλεια, ξεπερασε τις προσδοκιες μου και σιγουρα για αυτον τον λογο αξιζει μια μελλοντικη επισκεψη. Το σεξ μαζι της αξιζε επισης, ξεκινησε με χαδια στο σωμα τα οποια σταδιακα με καυλωσανε και τελικα μια αργη πιπα με καλη χρηση της γλωσσας. Στο γαμησι προσφερθηκε για καβαλημα αλλα και μου εκανε ενα ωραιο στησιμο στα τεσσερα το οποιο απολαυσα διπλα χαρις στην ωραια θεα. Εχει ωραια πιασιματα και καλο δερμα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Με προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Άψογο
Πρωκτικό Όχι