Βανέσσα (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Μετά από μια καλή συννενόηση με το συγκεκριμένο γραφείο ενω ζήτησα άλλη κοπέλα η οποία δεν ήταν διαθέσιμη η Δανάη μου σύστησε την Βανέσσα.εκλεισα λοιπόν το ραντεβού στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο και η κοπέλα ήταν όπως πρέπει στην ώρα της στο ραντεβού μας,μπήκε μέσα με έναν αέρα...χαμογελαστή ευγενική και αμέσως με πιάνει και με φιλάει με πάθος.βαθυ φιλί με γλώσσα όπως μου αρέσει.χωρις να χάνει χρόνο ξεκινάει να με γλύφει από πάνω μέχρι κάτω μέχρι που φτάνει στο πουλί μου.ξεκιναει αμέσως με βαθύ στοματικό ολο μέσα και άρχισα να τρέμω απ' την καύλα...στήσιμο στα 4 όσο με κοιτάει στα μάτια και έχει το καυλι μου στο στόμα της.απειρη καύλα..μου βάζει λοιπόν το προφυλακτικό με το στόμα και συνεχίζει λίγο πίπα μέχρι που την αρπαζω την στηνω στα 4 και ξεκινάω κοπανημα.γο μουνι της ξυρισμένο και πάρα πολύ υγρό έσταζε απ' την καύλα.τελειωνω στο πρόσωπο και αμέσως παμέ μαζί για ένα ντουζ και χωρίς να χάνει χρόνο συνεχίζει στο ντους.για να μην τα πολυλογω η παρουσία της ήταν πολύ ευχάριστη δυνατή και σίγουρα θα ξαναεκλεινα ραντεβού μαζί της άξιζε με τα χίλια.

αυτή είναι αρκετά χοντρή