Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

hijodedios AvatarhijodediosΜηνύματα: 7287 Κριτικές: 64

Ιστορίες: 0

Ζάννα λοιπόν  Αξιολόγηση: 7.33 — 14/10/2024 - 15:53
Ζάννα λοιπόν  Αξιολόγηση: 7.33 — 14/10/2024 - 15:53

Ένα ραντεβού που κλείστηκε απρόοπτα εφόσον έταιρη συνάδελφός της δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Η Ζάννα λοιπόν δείχνει στον κόσμο κάποιες φώτο που απέχουν από την εμφάνιση της σήμερα. Δεν βγάζεις μόνο την λάμψη, αλλά πρέπει να προσθέσεις κάποια έτη, κάποια κιλά και για το τελευταίο που φταίει είναι η ποιότητα του δέρματος. Το ύψος δεν είναι 1,70 αλλά τουλάχιστον 5 πόντοι πιο κάτω που συνθέτουν εν τέλει ένα λίγο γεμάτο κορμί (σε μπουτάκι και μπρατσάκι φαίνεται πιο καλά) αλλά δεν μιλάμε για κάτι το αντιαισθητικό. Δεν κρέμεται κάτι και το σώμα είναι αρκετά σφικτό, μιλάμε για ένα άλλο στυλ κοριτσιού από αυτό που βλέπεις. Το στήθος είναι χαμηλό δυάρι στην θέση του, έχει μικρά διακριτικά τατού σε 3-4 μέρη του σώματός της και σκουλαρίκι στον αφαλό. Εντύπωση μου έκανε ότι φοράει σιδεράκια. Η υποδοχή της ήταν καλή φορούσε μια ρόμπα μεταξωτή και με κέρασε και ένα νεράκι. Τα αγγλικά της είναι βασικά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς. 

Στα του σεξ δεν λαμβάνει πρωτοβουλία, ρωτάει τι θέλεις, τι σου αρέσει και πως να ξεκινήσει. Απο φιλιά έδωσε κάποια επιφανειακά χωρίς γλώσσα. Τελικώς ξεκίνησε με μασαζάκι, αστείας ποιότητας και συνέχισε με στοματικό. Εδώ λοιπόν είχαμε πολύ χέρι, τζελ και μέσα μόνο το κεφάλι με ελάχιστες προσπάθειες για να κατέβει χαμηλότερα. Όταν φτάσαμε στο σημείο να βάλουμε προφυλακτικό την ρώτησα ποιες στάσεις της αρέσουν περισσότερο και μου απάντησε cow και doggy. Με ελάχιστο τζελ στο προφυλακτικό ξεκινήσαμε αγελαδίσιο και άρχισε να συμμετέχει καλύτερα το κορίτσι, δίνοντας ωραίο ρυθμό. Η αίσθηση ήταν πολύ καλή μέσα της. Στην συνέχεια αλλάξαμε στα τέσσερα και εδώ άρχισε να με φτιάχνει η εικόνα, έχει όμορφο κώλο, μετά από λίγο άρχισε να δίνει πάλι εκείνη έντονο ρυθμό μέχρι που ιδρώσαμε και τελειώσαμε παρέα. Μου αμόλησε ένα baby i cum και με τράβηξε δυνατά πάνω της, δεν το περίμενα με τίποτα και δεν φάνηκε ίχνος προσποίησης. Ξάπλωσα δίπλα της και με φίλησε με γλώσσα αυτή τη φορά, λέγοντας μου πως το αποφεύγει γενικά με τα σιδεράκια, αλλά you make me cum baby. 

Συμπερασματικά ενώ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ήταν ένα καλό κρεβάτι. Ίσως και για εκείνη, αν δεν έχει λάβει μαθήματα υποκριτικής. Αν θα την έβλεπα ξανά δεν ξέρω, είναι μείον για μένα το στοματικό της και αργεί η ανύψωση. Επιπλέον δεν θεωρώ ότι τα 170 είναι μια δίκαια τιμή σε σχέση με την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Παλιές/θέλουν ανανέωση
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Μικρά διακριτικά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο