Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Luiza  (Massage Nirvana)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 3
  • Προβολές: 25

Κριτικές Χρηστών

eskalipo AvatareskalipoΜηνύματα: 151 Κριτικές: 18

Ιστορίες: 0

Latin pleasure Αξιολόγηση: 7.83 — 13/09/2025 - 13:31
    Latin pleasure Αξιολόγηση: 7.83 — 13/09/2025 - 13:31

Πολύ φιλότιμη κοπέλα η Λουίζα. Την επέλεξα και παρόλο που δεν περίμενα να είναι καλή στο σεξ  μου βγήκε αστέρι. Είναι όμορφη, όχι τόσο το πρόσωπο όσο στο σώμα. Έχει φτιαγμένα βυζιά και ποιος ξέρει που αλλού έχει βάλει σιλικόνη. Μου άρεσε... μου έκανε λίγο μασάζ το οποίο βασικά δεν το λες μασάζ αλλά το σημαντικό είναι ότι ήταν ευγενική και πρόθυμη ενώ στο σεξ με ικανοποίησε πάρα πολύ. Κάνει ωραίο τσιμπούκι, γλείφει μπάλες και δίνει το μουνί να το γλείψεις ενώ τρίβει τα βυζιά της. Στήνεται ωραία στα τέσσερα και γαμιέται όλο κέφι. Τα βογγητά της με καυλώσανε ακόμα περισσότερο όσο την γαμούσα και έδωσα μερικές φάπες στον κώλο. Δεν είχε θέμα, παρόλο που το μουνί της είναι στενό γαμιέται δυνατά και χωρίς πρόβλημα.
    Ήταν μια ωραία επίσκεψη για την οποία έγραψα με σκοπό να περάσετε και εσείς το ίδιο καλά. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    lazarakos21 Avatarlazarakos21Μηνύματα: 331 Κριτικές: 62

Μια καυλωτική Λατίνα Αξιολόγηση: 8.00 — 08/09/2025 - 14:48
    Μια καυλωτική Λατίνα Αξιολόγηση: 8.00 — 08/09/2025 - 14:48

Επίσκεψη στο μαγαζί της Νιρβάνας να βρω μια γκόμενα που να μου αρέσει. Η Λουίζα ήταν μονόδρομος με αυτό που είδα. Μια όμορφη Λατίνα με πολύ καλό ύψος και έναν κώλο λουκούμι!
    Είχα καταλάβει ότι είναι καθαρή λόγο της περιποίησης που είδα από πάνω μέχρι κάτω. Ένα ακόμα συν ότι είχε καλή διάθεση και αυτό συνεχίστηκε στο δωμάτιο. Όλα ξεκίνησαν με τρόπο gfe, φιλιά στο στόμα και χουφτώματα. Καλή στο θέατρο, πήγα να πιστέψω πως με γουστάρει στα αλήθεια. Οι ρώγες της ανταποκρίθηκαν αλλά το βυζί της λίγο σκληρό. Έκανα γλειφομούνι και εκείνη μου έκανε πίπα. Και οι δύο φάσεις ήταν ευχάριστες, το μουνί πεντακάθαρο και με την πίπα μου την έκανε πέτρα.
    Κάναμε σεξ αρχικά σε ιεραποστολικό και μετά το πισωκολλητό που περίμενα να κάνω μαζί της από την πρώτη στιγμή. Το ένιωθε και το γούσταρε, αυτό μου έδωσε ώθηση να γράψω την κριτική αυτή. Προσωπικά ένιωσα πολύ δικαιωμένος για τα λεφτά που έδωσα γιατί σε πολλές φάσεις ένιωσα λες και έκανα έρωτα με την σύντροφό μου.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μόνο σεξ
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Σιλικονάτο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    MrMessy AvatarMrMessyΜηνύματα: 114 Κριτικές: 14

Όμορφη αλλά άπειρη Αξιολόγηση: 6.83 — 22/07/2025 - 19:10
    Όμορφη αλλά άπειρη Αξιολόγηση: 6.83 — 22/07/2025 - 19:10

Επίσκεψη για να γλιτώσω και από τις καύλες και από την τρομερή ζέστη έξω. Το καλωσόρισμα της υπηρεσίας ήταν ότι καλύτερο και μετά έπεσε το μάτι μου στην Λίζα και αποφάσισα να μην περιμένω άλλο.
    Το δωμάτιο και γενικά ο χώρος ήταν καλά, μετά από την προετοιμασία ήρθε και η γκόμενα. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλή, ευγενική και ήρεμη χωρίς περίεργες επάρσεις παρόλο που είναι όμορφη γυναίκα. Την άφησα να με περιποιηθεί με μασάζ στην αρχή και παρόλο που δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό είχα φτιαχτεί εγκεφαλικά και μου άρεσε. Στην συνέχεια ξεκίνησε τα προκαταρκτικά. Μέτρια γενικά, μάλλον δεν έχει πολύ εμπειρία και παρόλο που προσπαθεί να μην το δείξει δεν μπορεί να το κρύψει κιόλας. Το καλύτερο κομμάτι ήταν όταν εγώ άρχισα πάνω της γιατί δεν με έκοψε σε τίποτα. Αρχικά με τα βυζιά της γούσταρα πολύ αλλά και με το γλειφομουνι με ικανοποίησε. Ήταν πολύ καθαρή. Μετά στο σεξ δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο, δεν την λες και το πιο θερμό θηλυκό αλλά το μεγαλύτερο της λάθος ήταν ότι έβαλε υπερβολικό τζελ και η περισσότερη αίσθηση χάθηκε. Με πολύ δυσκολία έχυσα και περισσότερο επειδή είχα καύλες από πριν και είχα καλή ψυχολογία. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο
    Πρωκτικό Όχι