Nina (Diamond Spa)
Κριτικές Χρηστών
Είναι μια εμφανίσιμη μίλφ, σε ηλικία 30 + με ευχάριστο χαρακτήρα και καλή διάθεση για όλα τα κόλπα.
Στο βασικό έκτος των άλλων δίνει και κώλο αλλά αυτό δεν το πήρα αυτην την φορά αφού με το μουνί και μονό έχυσα ευχαριστημένος, μένει να την επισκεφτώ στο μέλλον.
Ευχαριστημένος από την υποδοχή της υπηρεσίας αλλά και από τον χώρο γενικά μου ήταν εύκολο να μην κοιτάξω αλλού, η Νίνα μου έκανε το κλικ και την έκλεισα.
Ήρθε ορεξάτη και άρχισε το σόσιαλ ενώ τα χέρια της πιάσανε δουλειά κατευθείαν. Κάνει ένα νορμάλ μασάζ όχι κάτι για το οποίο αξίζει να αναφέρω κάτι, απλά και μόνο για να πει ότι έκανε. Στα υπόλοιπα ότι υπόσχεται δίνει, φιλιά στο στόμα, πίπα ακάποτη και περιποίηση στα αρχίδια, όλα χωρίς να επέμβω ούτε να δείξω κάτι. Στο σεξ είχα καυλώσει πολύ αλλά και εκείνη είχε τα κέφια της μετά από το γλυφομούνι που της είχα κάνει. Την έβαλα στα τέσσερα αρχικά και έδωσα πόνο, άξιζε από κάθε πλευρά. Στην συνέχεια πρότεινε cow και το αποδέχτηκα. Πολύ καλή στην στάση και δεν κουράζεται εύκολα. Απολάμβανα τα βυζιά και την αίσθηση του μουνιού της ενώ εγώ δεν έκανα τον παραμικρό κόπο. Έχυσα μέσα της, με την καπότα πάνω μου φυσικά.
Ικανοποιημένος μαζί της, όλα όσα ήθελα τα είχε.

Φίλος που την δοκίμασε την πρότεινε και φυσικά επισκέφτηκα το ίδρυμα για να δω από κοντά τι ακριβώς παίζει. Μου παρουσίασε όλες τις κοπέλες η υπηρεσία αλλά πιο πολύ προσοχή έδωσα στην Νίνα. Είναι λίγο ήσυχη στο σαλόνι και δύσκολα μπορείς να φανταστείς ότι κάνει καλές υπηρεσίες αλλά ακολούθησα την συμβουλή του φίλου μου και την έκλεισα.
Στο δωμάτιο ήταν τρυφερή και δοτική, η ευγένεια πάνω από όλα. Μου έκανε ωραίο μασάζ με πολλές στιγμές ερωτικού περιεχομένου και τελικά έβγαλε όλο της τον ερωτισμό πάνω μου. Κάνει πολύ ωραία πίπα χωρίς δόντι και παίζει με τα αρχίδια που και που. Από κει και πέρα είναι πολύ δεκτική σε ότι και να σου μπει στο μυαλό, δέχεται δάχτυλο και γλειφομούνι σαν να είσαι με την γκόμενα σου και ξεκινάει να καυλώνει από τα προκαταρκτικά.
Στο σεξ συνεχίζεται το ίδιο καλό παιχνίδι με συμμετοχή και ελεύθερα βογγητά. Στήνεται καλά και γουστάρει πολύ να γαμιέται, αυτό κατάλαβα εγώ από όλα όσα κάναμε μαζί, το μουνί της έκανε συσπάσεις και κατέβαζε υγρά.
Έχυσα στα βυζιά της και τα δέχτηκε με μια έκφραση ικανοποίησης. Θα πάω για επαναληπτική, με ικανοποίησε απόλυτα.

Πρώτη φορά μαζί της και να πω την αλήθεια ούτε και εγώ ξέρω γιατί την επέλεξα αφου είδα απο το σαλοναρισμα πως δεν είχε όρεξη. Η γκόμενα από εμφάνιση είναι μέτρια άλλα αυτό αν είχε καλές υπηρεσίες δεν θα είχε καν άξια να το γράψω εδω. Έλα που όμως δεν κάνει ούτε για τα βασικά. Από μασάζ τίποτα απολυτός. Στα προκαταρκτικά κάτι γίνεται και αλλά εκεί που έχεις την ελπίδα ότι μπορεί να γινει καλύτερο φτάνεις στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα μαζί της. Διστακτική στις στάσεις και προσπαθεί να σου κόψει την φόρα συνέχεια. Η συνέχεια σε σύνολο απογοητευτική. Δεν θα την συνιστούσα για κανέναν λόγο.

Καλησπέρα σας! Είχα μια εμπειρία με την Νίνα την οποία ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Είναι μια γυναίκα κάπου στα 30 σε ηλικία και αρκετά συνεσταλμένη στο σαλόνι αλλά βλέπεις μια ευγένεια στο πρόσωπο της η οποία όπως και να έχει δείχνει πως πρέπει να έχει φιλότιμο.
Στο θέμα εμφάνιση είναι μια καθημερινή γυναίκα με δυομισάρι βυζί φυσικό και ωραίο κώλο επίσης φυσικό.
Στο δωμάτιο ήταν από την αρχή πολύ πιο άνετη, ξεπέρασε αμέσως την ντροπαλότητα και άρχισε με μασάζ σε όλο το σώμα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλή στο μασάζ, όχι πως δεν αξίζει αλλά ούτε και είναι λόγος να την επισκεφτείς.
Στο σεξ από την άλλη είναι πολύ καλύτερα. Ξεκινάει απαλό χάιδεμα στο σώμα και πολλά φιλιά. Είναι καλή το στοματικό και γλείφει και την γύρο περιοχή. Δέχεται ότι γουστάρεις στο σώμα, φιλιά, γλειψίματα και δάχτυλο στο μουνί.
Ανέβηκε αρχικά εκείνη πάνω μου και έκανε ωραίο σεξ. Της ζούλαγα τα βυζιά και τον κώλο, κανένα πρόβλημα..
Στα τέσσερα την σφυροκόπησα και άρχισε να χύνει με υγρά και βογγητά.
Συνολικά είναι μια περίπτωση που αξίζει, τα λεφτά που παίρνει είναι όσα πρέπει.

Μεσημεριανή ανάπαυλα από κάτι δουλειές που είχα στη Βουλιαγμένης και είπα να επισκεφτώ το εν λόγο spa. Όμορφος χώρος, πολύ ευγενική η υποδοχη μου προσφέρανε νεράκι και βυσιναδα, είδα 3 κοπέλες που σαλοναρανε και επέλεξα τη Νίνα γιατί οι άλλες ήταν ήδη σε δωμάτια και δεν είχα πολύ χρόνο.
Φρεσκαρισμα και μπαίνοντας στο δωμάτιο η Νίνα είδα μια αμηχανία στο πρόσωπο της. Την έπιασα της τα έβγαλα όλα και μετά από μερικά φιλακια τη χαμήλωσα και της τον έδωσα στο στόμα. Αξιόλογη πίπα με μπόλικο σάλιο και καλό πέρασμα από τα αρχιδια . Μόλις της εγνεψα πως ήρθε η ώρα να τον πάρει έβαλε αρκετή ποσότητα λιπαντικού και πέσαμε σε ιεραποστολικό. Προσπαθούσε αρκετά να με κλέψει καθώς δεν άνοιγε καλά τα πόδια της και έφερνε αντίσταση με το χέρι . Οπότε την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να τη καρφώνω δυνατά, έβαλε παλι χέρι ανάμεσα στο πουτσο μου και στο μουνι της και της επιασα τα χέρια μη μπορώντας άλλο να αντισταθεί τον έφαγε δυνατά μέχρι που έχυσα.
Ακολούθησε φρεσκαρισμα και από τους δύο και μετά μου έβαλε κάτι λάδια και με έστριψε κανά δεκάλεπτο. Ακολούθησε πάλι ένα ντους που την έβαλα να με κάνει εκείνη, πληρωμή του αντιτίμου και αποχώρηση.