Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

FIDEL Sk AvatarFIDEL SkΜηνύματα: 1184 Κριτικές: 32

Ιστορίες: 0

Τι μούναρος ήταν αυτός;;;; Αξιολόγηση: 7.83 — 13/09/2024 - 20:47
    Τι μούναρος ήταν αυτός;;;; Αξιολόγηση: 7.83 — 13/09/2024 - 20:47

Να ευχαριστήσω καταρχάς το γραφείο για το διαγωνισμό αλλά και το site.

Συνάντησα λοιπόν με αυτον τον κορίτσαρο στο ξενοδοχείο του και με υποδέχτηκε τα εσώρουχα τα ροζ που φαίνονται οι φωτογραφίες πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το σώμα της και το πρόσωπό της. Συνεσταλμένη στην αρχή αρκετά ντροπαλή με χαιρέτησε συστηθήκαμε και μου έδειξε το μπάνιο αν θέλω να πάω να φρεσκαριστώ . Με περίμενε όρθια ήρθε κοντά μου αρχίζοντας αμέσως να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο λαιμό ξεκίνησα τα φιλιά όπου στην αρχή ήτανε κάπως διστακτική στην πορεία χαλάρωσε αλλά ποτέ δεν πήρα το βαθύ γλωσσόφυλλο. Είναι αρκετά υπάκουη και υποτακτική κοπέλα άμα είσαι ευγενικός δεν θα πει σε τίποτα όχι. Φιλησα το στήθος της όπου το βυζάκι της ήτανε χαλαρο. Ρογα που με το πιπίλισμα ανταποκρίνεται και μετατρέπεται σε πετροκέρασο.

Έβγαζε διάφορους ανασταναγμούς καθώς πιπίλαγα το στήθος της που με έφτιαξαν αρκετά να χάσω χρόνο την ξάπλωσα στο κρεβάτι βγάζοντάς το στριγγάκι για να αποκαλύψω την ξανθια λωριδα στο μουνακι της. Κατα το γλύψιμο άρχισε τους σπασμους και φάνηκε να τελειώνει. (Αν ηταν θέατρο ήταν καλο). Οταν ηρθε η σειρά της ξεκινησε το ρουφιγμα με λιγο δοντι οπου με λιγο καθοδήγηση το σταμάτησε. Περασμα αλεξισφαιρου και απο μονη της γύρισε σε reverse cow εκει δέχτηκε αρκετο κάρφωμα. Γυρισμα σε ιεραποστολικο οπου ανέβηκαν οι στροφές και αρχισε τις φωνούλες. Φάνηκε να γουστάρει το δυνατό κάρφωμα γιατι με παρακινούσε να δωσω κιαλλο. Δεν άντέξα και κατέθεσα. Στο ημιχρονο δεν αναπτυξαμε πολλα θέματα γιατι τα αγγλικά της ειναι φτωχά ομως δεν σταμάτησε να με χαιδευει. Ξεκινησαμε το  2ρο με την ιδια ένταση στο κάρφωμα και άντεξε υποδειγματικά. 

Πρόκειται για ενα ευγενικο κοριτσι , πανέμορφο και αρκετά amateur. Θέλει να ικανοποιήσει και προσπαθει. Το μονο μείον ειναι η υψηλή τιμη που έχει κανονικα εκτός διαγωνισμού. 

Νομιζω αυτα που προσφέρει μεχρι στιγμής εως νά ξεψαρώσει με ένα 50ρικο κατω θα ήταν σουπερ.

Τι σωματάρα εχει αυτος ο μούναρος ρε παιδι μου!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) -
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τατουάζ Καθόλου
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love