Julia (Dream Girls)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 120 €
- Εθνικότητα: Βραζιλιάνα
- Ύψος: 178 cm
- Βάρος: 67 kg
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: C+ Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 59
Κριτικές Χρηστών
Έχω ξυπνήσει από απογευματινό ύπνο έντεκα το βράδυ με κάτι καύλες στο κόκκινο και μου έχουν έρθει κάτι φράγκα στα χέρια μου τα οποία τα είχα διαγραμμένα και ήθελα επειγόντως να τον χώσω σε κάτι ζουμερό περνώ τηλέφωνο το γραφείο και είναι διαθέσιμη julia anal και κάτι άλλες που δεν θυμάμαι όνοματα τούς κλείνω julia και σε μία ώρα η κοπέλα γρατζουνάει την πόρτα σε γνωστό πορνοχοτέλι στην βουλιαγμένης.
Η julia είναι ένα μπαμπατσικο τούρμποκινητό με κάτι βήζους Ωωω να σού.... δεν ξέρει γρι ελληνικά αγγλικά πάρα πολύ λίγα μόνο Ισπανικά μου λέει και αφού έχουμε συστηθεί κτλ μπαίνει για ένα φρεσκάρισμα στα γρήγορα και μία που μου παίρνει τον πούτσο και μία μου τον εξαφανίζει μέσα στο στόμα της μέχρι πνευμονι τον πήγε δεν μασάει τίποτα πίπα βαθιά υγρή με φούλ σάλιο μου έπαιξε βηζομαλακια και με έχει κάνει κομπρεσερ μετά ήταν η σειρά μου να την περιποιηθω εγώ γλυφομουνι και τής έχω περάσει δύο δάχτυλα μέσα στο μουνί τής και να κατεβάζει βρύση τα υγρά μέχρι που τελείωσε με σπασμούς πέρασμα προφυλακτικό και ιεραποστολικο με θέα τους γιγάντιους βήζους της και να μου δίνει γλωσσοφιλα στο φούλ και εγώ να οργώνω την μουνάρα της και αυτή να λέει κάτι στα Ισπανικά και κατάθεση βαθιά μέσα στην μουνάρα της και να με έχει πιάσει με τα πόδια της και να με κρατάει μέσα μέχρι να στραγγιξω.
Αφού έχουμε κάνει παρέα ντουζ και έχουμε βάλει Google translate να πούμε καμιά μαλακία ο δεύτερος γύρος ήρθε η julia να τον έχει πάρει μέχρι αμυγδαλές και εγώ να την βάζω δάχτυλο στο μουνακι της και η χοντρούλα ήθελε πάλι γλυφομούνι και με βάζει να τής κάνω γλυφομούνι όπου έβαλα όλοι μου την τέχνη εργάτης κανονικός και η julia να έχει πάρει και να δαγκώνει τα μαξιλάρια και να ουρλιάζει και το μουνι της να τρέχει βρύση πέρασμα σκούφο και την στήνω στα τέσσερα κάρφωμα και κωλοσκαμπιλα και δεύτερη στάση ιεραποστολικο και να μου λέει συνέχεια next time και να κουνάει την μουνάρα της και να με κρατάει με τα πόδια της και να γαμιεται με πάθος η χοντρούλα και το τέλος ήρθε να μου έχει τραβήξει σκούφο και να μου τον παίζει πάνω στους βήζους της και να τους χύνω.
Julia ξέρει να δουλεύει το μουνί τής και δεν μασάει τίποτα είναι για άγριο καρφώματα στην επόμενη ευκαιρία να κλείσω θα δοκιμάσω και κωλάντερο

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)