Rebecca-2 (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ισπανίδα
 - Ύψος: 170 cm
 - Βάρος: 58 kg
 - Μαλλιά: Ξανθά
 - Μάτια: Καφέ
 - Στήθος: B Φυσικό
 - Link: Προβολή
 - Κριτικές: 2
 - Προβολές: 115

Κριτικές Χρηστών
λοιπον μαγκες ετοιμαστειτε να διαβασετε μια απο τις πιο επικες κριτικες μου,αλλα σας προειδοποιω οτι θα ειναι τεραστια ...
η μερα στην οποια διαδραματιστηκε η εν λογω συναντηση ηταν μια απο τις πιο αναποδες που εχω ζησει , ξεκινημα φευγοντας απο το σπιτι , ξεχασα το κινητο μου στο σπιτι , δευτερη αναποδια εκανα 500 χρονια να παρκαρω ουτε το χειμωνα δεν δυσκολευομαι τοσο πολυ , τελος παντων βρισκω τελικα αρκετα πιο μακρια απο τη δουλεια μου αλλα συμπτωματικα ακριβως απεξω απο το αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο , το πηρα κ σαν σημαδι οτι αποψε θα πρεπει να παω να γλειψογαμησω.
παω δουλεια κ κατα τα μεσανυχτα οι γκαβλες εχουνε βαρεσει κοκκινο κ αποφασιζω να στειλω μηνυμα στους αγγελους απο το κινητο ενος συναδελφου κ να ρωτησω για τη ρεμπεκα γιατι μου ειχε γυαλισει πολυ απο την περιγραφη του roccco65 , παροτι ενας συναδελφος με ειχε προειδοποιησει οτι δεν ειχε περασει καθολου καλα , αλλα οι γκαβλες ειχανε βαρεσει κοκκινο για την Ρεμπεκα κ δεν με σταματουσε τιποτα . το κακο ειναι οτι δεν μπορουσα να ρωτησω κ στο γραφειο την ειλικρινη γνωμη τους για την κοπελα , γιατι τοσα χρονια δεν μου εχουνε πει ποτε ψεματα , γιατι δεν εκανα τη συνεννοηση απο το κινητο μου ο μαλακας κ τωρα τι να καθομαι να τους γραφω ειμαι ο Tomcruise αλλα ξεχασα το κινητο μου κ σας στελνω απο αλλουνου πιαστο αυγο κ κουρεφτο , οποτε πηγαινα χωρις να ειμαι σιγουρος τι θα συναντησω.
παραλληλα παιρνω στο ξενοδοχειο να κλεισω δωματιο κ φτανουμε στην τριτη αναποδια ο ρεσεψιονιστ μου λεει οτι εχει μονο ενα δωματιο για το υπολοιπο της νυχτας διοτι η καθαριστρια αρρωστησε , του λεω κρατα το 10 λεπτα μεχρι να συνεννοηθω με το γραφειο , τελικα ομως η συνεννοηση με τα μηνυματα κρατησε κανα τεταρτο κ οταν ξαναπηρα το χοτελι μου λενε οτι το εδωσαν το δωματιο , το μοναδικο βραδυ που ειχε τυχει να εχω παρκαρει απεξω ακριβως ....
παιρνω στα χοτελια στο μεταξουργειο κλεινω δωματιο το στελνω και στο γραφειο και παω να παρω το αμαξι να παω προς τα εκει , πλεον χωρις να εχω κινητο μαζι μου - πολυ σημαντικο για τη συνεχεια βλεπε αναποδια νο.4- στο δρομο για το χοτελι ξαφνικα νιωθω το αμαξι σαν να οδηγω σε χωματοδρομο κ μετα απο λιγο να μην πηγαινει καθολου , σταματαω , κατεβαινω κατω κ το λαστιχο εχει σκασει τελειως , μιλαμε δεν το πιστευω , εκεινη την ωρα σκεφτομαι οτι το συμπαν δεν θελει με τιποτα να γαμησω εκεινο το βραδυ κ μου το λεει με καθε δυνατο τροπο .
πραγματικα αν ειχα το κινητο μου μαζι θα τους επαιρνα να το ακυρωσω , εντωμεταξυ υπολογιζω οτι πρεπει να απεχω απο το ξενοδοχειο 1 με 1,50 χιλιομετρο , το μονο θετικο ειναι οτι παροτι ειμαι σε κεντρικο σημειο ακριβως στο σημειο που εχω σταματησει υπαρχει θεση να χωσω το αμαξι-με τα χιλια ζορια βεβαια- ταξι να μην περναει με τιποτα 1,30 το βραδυ , οποτε πεισμωνω κ λεω γαμα τα θα περπατησω μεχρι το χοτελι να ριξω ενα βολι κ να παρω απο τη ρεσεψιον ενα τηλεφωνο την οδικη βοηθεια τουλαχιστον.
φτανω στο χοτελι ιδρωμενος του κερατα κ μου λεει ο ρεσεψιονιστ κανει ζεστη ε?
του λεω αν ηξερες τι εχω τραβηξει μεχρι να ερθω εδω κ του κανω μια μικρη περιληψη χαχα
μπανω στο δωματιο οπου εχω φτασει οριακα για το ραντεβου κ κανω μπανιο οσο πιο γρηγορα μπορω , για παρφουρμαρισμα ουτε λογος , δεν υπηρχε χρονος .
κ φτανουμε στην πολυποθητη στιγμη που χτυπαει το κοριτσι την πορτα κ πραγματικα μενω παγωτο γιατι μπροστα μου στεκεται ενα κοριτσι πραγματικα πανεμορφο κ πολυ χαμογελαστο , χωρις πλακα καμια σχεση με τις φωτογραφιες , πανεμορφο προσωπακι κ πολυ λεπτεπιλεπτο κορμακι καμια σχεση με τις μπουταρες που φαινονται στη βασικη της φωτογραφια .
μου ζηταει να της κατεβασω το φερμουαρ για να βγαλει το φορεματακι που φορουσε κ ενθουσιαζομαι ακομα περισσοτερο με το κορμι της κ οπως ειναι ορθια μπροστα μου με τα εσωρουχα με αρχιζει στα γλωσσοφιλα μου πεφτει κ η πετσετα κ ειμαι με την πουτσα καγκελο κ φιλιεμαι στο στομα με το κοριτσι αυτο για κανα τριλεπτο νον στοπ εχω παθει πλακα λεω εδω ειμαστε .
πεφτουμε στο κρεβατι συνεχιζουμε χαμουρεμα βγαζει κ το σουτιεν κ ζουλαω κ τα μικρα της τα στηθακια με αρχιζει κ μια πιπουλα πολυ συμπαθητικη μου αρεσε πολυ να βλεπω τον πουτσακο μου να μπαινοβγαινει στο στοματακι της κ συνεχεια με χαμουρεμα για ωρα γλωσσοφιλα φουλ να γλειφω τα βυζακια της γενικα να ειμαι στον 7ο ουρανο!!!!
κ εκει φτανει η ωρα να μιλησει ο τομ κρουζ κ να της δειξει την τεχνη του κ της λεω να γυρισουμε σε 69 κ ενω χαμογελαει κ παει να γυρισει μου λεει το αψυχολογητο με τα λιγοστα της αγγλικα οτι δεν θελω να με γλειψεις , νταξει εκει παθαινω κοκομπλοκο μου ηρθε ντουβρουτζας -αρχισα να σκεφτομαι οτι θα ηταν το αποκορυφωμα της κακοδαιμονιας που ειχε δειρει ολη τη μερα-, της λεω τι εννοεις αφου στο προγραμμα σου εχεις 69 κανονικα , μηπως θελεις να στο πληρωσω εξτρα ?-μου ειχε τυχει μια φορα παλιοτερα να μου κανει μια κοπελα τη δυσκολη, αλλα με το 20ρικακι ενεδωσε ,
οχι οχι μου λεει δεν θελω εξτρα φοβαμαι τα "μπακτερια" μου λεει , τι αλλο θα ακουσουμε λεω εγω τωρα ποση ωρα η γλωσσα μου ειναι μεσα στο στομα σου , τι σε πειραζει να τη βαλω κ στο μουνακι σου δηλαδη ???
της λεω τσατρα πατρα μισα αγγλικα μισα νοηματικη μπας κ βγαλουμε ακρη οτι εγω παντα μετα τα ραντεβου μου ξεπλενω το στομα μου με στοματικο διαλυμμα , να μην καταλαβαινει τι της λεω ,οποτε πηγαινω στην τσαντα μου το βγαζω κ της το δειχνω , εκει μου λεει αααα οκ κανε μια πλυση κ μετα μπορεις να με γλυψεις , τι να κανω κ γω , κανω κ την πλυση μου , λεω τι αλλο θα κανω ρε πουστη μου για ενα γλειφομουνι χαχα
λοιπον μαγκες πραγματικα αξιζε με τα 1000 τον κοπο ολο αυτο το τσιρκο αν το πιστευετε γιατι βιωσα ενα απο τα πιο επικα 69 , το κοριτσι τοποθετησε τελεια το μουνακι του στο στομα μου κ ξεκινησα το σπατουλαρισμα με εκεινη να ριχνει κατι απιστευτους αναστεναγμους στο γλειψιμο και στην πορεια να εχει γκαβλωσει τοσο που να αρχισει να ανεβοκατεβαζει το μουνακι της στο στομα μου με πολυ ενταση προσπαθωντας να τελειωσει κατι που τελικα το πετυχε χυνοντας με στη μαπα-νταξει οχι κανα ποταμι,λιγα ζουμακια-αλλα ηταν φανταστικη αισθηση να νιωθω να παλλεται το μουνακι της πανω στη μαπα μου!
μετα σηκωθηκε κ με ενα σχεδον ενοχο υφος πηρε ενα μωρομαντηλο κ σκουπισε το προσωπο μου κ με ενα αλλο σκουπισε το μουνακι της,εκει με καυλωσε κ αλλο.
της ειπα να ξαπλωσει για να τη σπατουλαρω κ αλλο κ με το που αρχισε μου ειπε γελωντας οχι αλλο , δεν αντεχω , το σεβαστηκα αφου ετσι κ αλλιως νομιζω οτι πηρα παραπανω απο οσα αρχικα ηταν διατεθειμενη να μου δωσει κ την αρχισα παλι στα γλωσσοφιλα κ λιγο πιπα κ της ειπα να μου περασει το προφυλακτικο κ την εβαλα στην ακρη του κρεβατιου κ αρχισα να την γαμαω κοιτωντας την στα ματια οπου σε καθε πουτσια μου το κοριτσι μουγκριζε κ ευτυχως αντεξα αρκετα κ τη γαμουσα για αρκετη ωρα χυνοντας απολυτα ικανοποιημενος εχοντας την σφιχτα στην αγκαλια μου....
μαγκες ηταν απο τα καλυτερα ραντεβου μου κ για αυτο θα της βαλω σε ολα 10, στην επικοινωνια ειναι για 5 αν μιλαμε για γλωσσικο επιπεδο αγγλικων , αλλα μια χαρα καταλαβε οτι ηθελα να καταλαβει κ επικοινωνησαμε φανταστικα,οποτε δεν της κοβω βαθμο απο πουθενα γιατι περασα φανταστικα μαζι της!!!
αυτα να ειστε ολοι καλα και να μην χανετε ευκαιρια για σεξακι!
Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το φόρουμ για το δώρο που μου εκανε και το γραφείο your angels για το διαγωνισμό που μας προσεφερε.
ο τιτλος της κριτικης μου ειναι το μηνυμα που εστειλα στο γραφειο αμεσως μολις τελειωσε το ραντεβου μου με τη ρεμπεκα.
Αρχικά πρέπει να πω ότι οι φωτογραφίες της κοπέλας την αδικούν πολύ και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η εικόνα της από κοντά που δεν έχει καθόλου σχέση με την κοπέλα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα από τη Βραζιλία στην πρώτη μας επαφή με φίλησε και πριν περάσουμε στο κρεβάτι σταθήκαμε όρθιοι και φιλιομασταν στο στόμα για ώρα.
Ξαπλωσαμε και συνεχίσαμε τα φιλιά και όταν πήρε το πουλί μου στο στόμα της με έστειλε στον 7ο ουρανό.
Κάναμε λίγο 69 και εδώ πρέπει να πω ότι η κοπέλα δίνει πολύ βάση στην καθαριότητα και θέλει ο παρτενέρ της να είναι πολύ καθαρός για να του δοθεί απόλυτα.
Η τοπ στιγμή του ραντεβού ήταν στο γαμησι γιατί στην κάθε πουτσια μου η Ρεμπέκα ανταποκρινονταν ζώντας την αναστεναζοντας με πάθος και μου έδωσε ώθηση να συνεχίσω να τη γαμαω τρυφερά για όση περισσότερη ώρα μπορώ μέχρι που τελείωσα μέσα της ευχαριστημένος από την απόδοση μου και την πολύ δοτική συνεισφορά της.
Στο θέμα της γλώσσας τα αγγλικά της είναι πολύ φτωχά αλλά ξέρει αρκετές λέξεις ώστε η συνεννόηση να είναι παραπάνω από ικανοποιητική σε σύγκριση με άλλες που δεν ξέρουν ούτε το καληνύχτα στα αγγλικά.

.jpg)

.jpeg )

.gif)