Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ferrari  (Call Girls Athens)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Tsontopoulos AvatarTsontopoulosΜηνύματα: 6 Κριτικές: 8

Ιστορίες: 0

Άτρακτος Ferrari, μηχανή από στρογγυλοφάναρο Αξιολόγηση: 5.00 — 13/09/2025 - 17:10
    Άτρακτος Ferrari, μηχανή από στρογγυλοφάναρο Αξιολόγηση: 5.00 — 13/09/2025 - 17:10

Ferrari .
    Αποθημενο μου από καιρό η κοπέλα , και τελικά μέσα στο καταχείμωνο είπα να την δοκιμάσω .
    Ήξερα ότι κατά 90% ήταν υπερεκτιμημένη αλλά αυτός ο σωματότυπός με εξιταρε , και μου περίσσευαν τα 500 η τιμή που ζήταγε τότε .

Κλείνω με το γραφείο και μου έρχεται το κορίτσι , 28 λεπτά νωρίτερα .

Προς τιμήν τους το γραφείο με ενημέρωσε ότι η κοπέλα ήταν από κάτω και τους ζήτησα να περιμένουν λίγο γιατί ακόμα ήμουν στο μπάνιο .

Έρχεται η κοπέλα , εντυπωσιακή παρουσία στο 1,76-1,77 με αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο , ίσως παραπάνω απ όσο έπρεπε , και ένα υπέροχο κορμί μοντέλου με πανέμορφες βυζαρες .

Η κατερινουλα ήταν λίγο αλλοπρόσαλλη στην συμπεριφορά της .
    Μπήκε μέσα με έναν αέρα κάναμε λίγο χαβαλέ και άρχισε να μουρμουράει ότι ήρθε από μακριά και της στοίχισε ακριβά το ταξί .

Μούφα Ενοειται αλλά έκανα ότι το έχαψα .

Εκεί μου λέει ότι θέλει έξτρα 50 για το ταξί …

Της τα δίνω δεν είχα ανάγκη και ήθελα να δω που το πάει …

Χαρά το κορίτσι αρχίσαμε το , φιλιά απέφευγε , τα βγάζει όλα και αρχίζω να απολαμβάνω το κορμάκι της .

Φιλιά δεν είχαμε δάχτυλα δεν ήθελε και καθώς πήγα να κατηφορίσω για να γλυψω μου λέει ότι δεν της αρέσει και θέλει να της το χώσω κατευθείαν …
    Της πάω μέσα στο κρεβάτι φοράω κάλτσα καθώς το μωρό είχε ξαπλαρει και καυλωμενος από το όμορφο θέαμα άρχισα να βαράω.

Η κοπέλα παθητικά όσο πάει ξαπλωμένη για 25 λεπτά τον έφαγε αδιαμαρτύρητα.

Δεν με χάλασε έχυσα μέσα στο λάστιχο και βγήκαμε έξω .

Βγήκαμε έξω στο σαλόνι και αρχίσαμε να μιλάμε .

Σίγουρα η συνενοηση ήταν δύσκολη , η φλυαρία ήταν συγκεντρωμένη στο ότι είναι γαματη γκομενα , και έχει τρομερούς πελάτες κτλ κτλ κτλ .

Αρχιδια μάντολες …

Καθώς λοιπόν μίλαγε σόλο , άρχισε να μου λέει ότι απαιχθανεται τους τσιγγουνιδες και θα ήθελε αλλά 50 ευρώ και αν είναι εύκολο αν της τα δώσω , και άρχισε να μου εξιστορεί προσωπικές της ιστορίες .

Τα ξανάδωσα .

Κακός κάκιστα αλλά δεν ξέρω γιατί με είχε πιασει η φιλανθρωπία μου .

Η ώρα είχε περάσει και την είχα αφήσει στον καναπέ να την βλέπω γυμνή και να απολαμβάνω αυτό το πανάκριβο και δανικό παλτό …

Πάλι πάρλα ατελείωτη εγώ να καμαρώνω το μουνι που γαμησα και μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά μου είπε ότι είχε έρθει ο οδηγός να την πάρει .

Εκεί ήθελα να την ρωτήσω πώς και έτσι μιας και είχε έρθει με ταξί αλλά δεν ήθελε να δώσω έκταση .

Αυτή η εμπειρία μου λοιπόν .

Ο απολογισμός .

600 ευρώ για ένα μανίκι , ένα ραντεβού διαρκείας 1,5 ωρών και η γνωριμία με μια celebrity κατά δήλωση της .

Την προτείνω ; Οχι

Άξιζε τουλάχιστον για τις βυζαρες ; Οχι …

Θα το ξαναέκανα όχι …

Το μετανιώσα όχι .

Είμαι μαλακας ; Ναι

Η βαθμολογία στο πρόσωπο λίγο υψηλή γιατι γουστάρω τα πλαστικά .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 490
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Φιλί Όχι
    Στήθος Σιλικονάτο
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο