Ferrari (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Ferrari .
Αποθημενο μου από καιρό η κοπέλα , και τελικά μέσα στο καταχείμωνο είπα να την δοκιμάσω .
Ήξερα ότι κατά 90% ήταν υπερεκτιμημένη αλλά αυτός ο σωματότυπός με εξιταρε , και μου περίσσευαν τα 500 η τιμή που ζήταγε τότε .
Κλείνω με το γραφείο και μου έρχεται το κορίτσι , 28 λεπτά νωρίτερα .
Προς τιμήν τους το γραφείο με ενημέρωσε ότι η κοπέλα ήταν από κάτω και τους ζήτησα να περιμένουν λίγο γιατί ακόμα ήμουν στο μπάνιο .
Έρχεται η κοπέλα , εντυπωσιακή παρουσία στο 1,76-1,77 με αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο , ίσως παραπάνω απ όσο έπρεπε , και ένα υπέροχο κορμί μοντέλου με πανέμορφες βυζαρες .
Η κατερινουλα ήταν λίγο αλλοπρόσαλλη στην συμπεριφορά της .
Μπήκε μέσα με έναν αέρα κάναμε λίγο χαβαλέ και άρχισε να μουρμουράει ότι ήρθε από μακριά και της στοίχισε ακριβά το ταξί .
Μούφα Ενοειται αλλά έκανα ότι το έχαψα .
Εκεί μου λέει ότι θέλει έξτρα 50 για το ταξί …
Της τα δίνω δεν είχα ανάγκη και ήθελα να δω που το πάει …
Χαρά το κορίτσι αρχίσαμε το , φιλιά απέφευγε , τα βγάζει όλα και αρχίζω να απολαμβάνω το κορμάκι της .
Φιλιά δεν είχαμε δάχτυλα δεν ήθελε και καθώς πήγα να κατηφορίσω για να γλυψω μου λέει ότι δεν της αρέσει και θέλει να της το χώσω κατευθείαν …
Της πάω μέσα στο κρεβάτι φοράω κάλτσα καθώς το μωρό είχε ξαπλαρει και καυλωμενος από το όμορφο θέαμα άρχισα να βαράω.
Η κοπέλα παθητικά όσο πάει ξαπλωμένη για 25 λεπτά τον έφαγε αδιαμαρτύρητα.
Δεν με χάλασε έχυσα μέσα στο λάστιχο και βγήκαμε έξω .
Βγήκαμε έξω στο σαλόνι και αρχίσαμε να μιλάμε .
Σίγουρα η συνενοηση ήταν δύσκολη , η φλυαρία ήταν συγκεντρωμένη στο ότι είναι γαματη γκομενα , και έχει τρομερούς πελάτες κτλ κτλ κτλ .
Αρχιδια μάντολες …
Καθώς λοιπόν μίλαγε σόλο , άρχισε να μου λέει ότι απαιχθανεται τους τσιγγουνιδες και θα ήθελε αλλά 50 ευρώ και αν είναι εύκολο αν της τα δώσω , και άρχισε να μου εξιστορεί προσωπικές της ιστορίες .
Τα ξανάδωσα .
Κακός κάκιστα αλλά δεν ξέρω γιατί με είχε πιασει η φιλανθρωπία μου .
Η ώρα είχε περάσει και την είχα αφήσει στον καναπέ να την βλέπω γυμνή και να απολαμβάνω αυτό το πανάκριβο και δανικό παλτό …
Πάλι πάρλα ατελείωτη εγώ να καμαρώνω το μουνι που γαμησα και μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά μου είπε ότι είχε έρθει ο οδηγός να την πάρει .
Εκεί ήθελα να την ρωτήσω πώς και έτσι μιας και είχε έρθει με ταξί αλλά δεν ήθελε να δώσω έκταση .
Αυτή η εμπειρία μου λοιπόν .
Ο απολογισμός .
600 ευρώ για ένα μανίκι , ένα ραντεβού διαρκείας 1,5 ωρών και η γνωριμία με μια celebrity κατά δήλωση της .
Την προτείνω ; Οχι
Άξιζε τουλάχιστον για τις βυζαρες ; Οχι …
Θα το ξαναέκανα όχι …
Το μετανιώσα όχι .
Είμαι μαλακας ; Ναι
Η βαθμολογία στο πρόσωπο λίγο υψηλή γιατι γουστάρω τα πλαστικά .