Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Carmel  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

P.vim AvatarP.vimΜηνύματα: 6038 Κριτικές: 49

Ιστορίες: 0

Outsider καλο !! Αξιολόγηση: 8.50 — 29/07/2024 - 13:43
    Outsider καλο !! Αξιολόγηση: 8.50 — 29/07/2024 - 13:43

Αλλες δυο ειχα σαν 1η  2η επιλογη απο το γραφειο , αλλα ηταν μη διαθεσιμες καλοκαιρακι γαρ , πανε και διακοπες. Απο τη φωτογραφια που εχει στο προφιλ μου εκανε κλικ με τα βυζομπαλα που εχει και επειδη ηταν διαθεσιμη αμεσα εκλεισα. Στην ωρα της με αερινο παρδαλο φορεμα ωραια παρουσια.

Προσωπο πιο καθημερινο  απο τις φωτο αλλα καλο

Ψιλη σχετικα με ωραια βυζομπαλα , φυσικα και οχι σιλικονη που γραφει με  καλη αφη και της αρεσει να ασχολησαι μαζι τους , μαυρισμενο σωμα με tan lines Πολυ καλος κωλος οπως τις φωτο.μου φανηκε και πιο αδυνατη απο τις φωτο

Υπηρεσιες ξεκιναει λιγο διστακτικα αλλα ανοιγεται σιγα σιγα. Στη πιπα βγαζει  μαντηλακια σπρει κλπ αλλα δεν τα χρισιμοποιησε  δεν ειναι το δυνατο της σημειο, αντιθετως της αρεσει να γλυφει γυρω περιοχη.Στο σεξ πολυ καλη συμετοχη βαζει λιγο τζελ  αλλα συμετεχει φουλ και με πρωτοβουλιες σε στασεις ενταση και ρυθμο. Στα 4 ειναι ολα τα λεφτα οποιος παρει θα με θυμηθει. Ευχαριστη στο σοσιαλ ευγενικη και με τροπους μου ειπε μενει πορτογαλια αλλα ειναι απο βραζιλια  ενω εχει ταξιδεψει και σε αλλα μερη..overall τιμιο καλο ραντεβου δεδομενου οτι λατινες δεν εχουν και την καλυτερη φημη απο αποψη υπηρεσιων 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry