Renata (Studio 12 Λυκόβρυση)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 185
Κριτικές Χρηστών
Την κοπελα την εχω ξαναπαρει, ειναι χρονια στο μαγαζι και βεβαια εχει τονους εμπειρια. Δεν χρειαστηκε να περιμενω να δω αφου ρωτησα αν ειναι εκει μπηκα στο δωματιο για ενα απλο γαμησι.
Ευχαριστη σαν προσωπικοτητα οπως παντα, χαμογελαστη και με διαθεση με προσεγγισε ομορφα και αισθανθηκα αμεσως ανετα.
Μου εκανε εκεινη τα προκαταρκτικα ενω εγω απολαμβανα ξαπλωμενος. Περασε απο παντου με την γλωσσα της, αισθησιακα ενω την πιπα με καποτα την εκανε παρα πολυ καλη. Με καβαλησε με στην συνεχεια με δυναμη ενω της εριχνα χαστουκια στον κωλο. Αρχισε τα φωνητικα που ηταν πολυ πειστικα και την σταματησα γιατι κοντεβα να χυσω πριν την παρω στα τεσσερα. Παιχτηκε καλο πηδημα με ενταση κατι το οποιο αντεχει ανετα και μαλλον γουσταρει. Χυσιμο βαθια μεσα στο μουνι με την καποτα φυσικα.
Εφυγα για αλλη μια φορα ευχαριστημενος απο κοντα της.

Μια όχι και τόσο όμορφη υποχρέωση με έφερε Αθήνα και στο αυθημερόν trip, είπα να περάσω κι απο το 12 (για σιγουριά) Πρωινή βάρδια ήταν 2 κοπέλες. Η Renata και η Elis. Η μια που τη γνώριζα ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα (όπως δήλωσε η κυρία της υποδοχής) και σαλονάρισε μόνο η Renata.
Γλυκό κορίτσι με πιασάρικο πίσω σύστημα (το προσφέρει στα 120) σχετικά μικρό (2) αλλά στητό στήθος, μαλί πιασμένο πίσω, και πολύ χαμόγελο στο καλωσόρισμα.. Πληρώνω για ελ στοματικό και 69 και περνάω μέσα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα στο δωμάτιο, κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Δεν θα πει σε τίποτα όχι, εκτός ίσως από το φίλημα ή παίξιμο με το δεξιό μέρος του κορμιού της (παντού) γαργαλιέται υπερβολικά.
Κατά τα άλλα δέχεται δάχτυλο παντού και φιλάει όμορφα. Το στοματικό ήταν επίσεις όπως πρέπει για να σε στείλει, αλλά σε προσέχει μη τελειώσεις και δεν δοκιμάσεις το μουνάκι της.
Εχει πολύ καλή συμμετοχή και στο oral και στο γαμήσι. Να σημειώσω πως δέχεται αδιαμαρτύρητα και τις σφαλιάρες της στα κωλομέρια και της αρέσει.. Α κι όπως οι περισσότερες του οίκου, είναι και expert στα βογγητά και τις φωνούλες.
Είναι 12 χρόνια εκεί, συνήθως πρωινές βάρδιες. Δεν είναι αυτό που λέμε σκίζει απο εμφάνιση, αλλά σίγουρα θα φύγεις ευχαριστημένος.