Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 120 €
  • Εθνικότητα: Ουκρανή
  • Ύψος: 167 cm
  • Βάρος: 59 kg
  • Μαλλιά: Καστανά
  • Μάτια: Καφέ (Καστανά)
  • Στήθος: C Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 68

Κριτικές Χρηστών

skliros17 Avatarskliros17Μηνύματα: 1 Κριτικές: 5

Ιστορίες: 0

ερωτεύσιμη Αξιολόγηση: 7.50 — 13/01/2026 - 19:17
    ερωτεύσιμη Αξιολόγηση: 7.50 — 13/01/2026 - 19:17

μου άρεσαν οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της και είπα να ρισκάρω, αν και είμαι λάτρης των πιο αδύνατων κορμιών κυρίως. 

ε λοιπόν από κοντά η κοπέλα είναι πανέμορφη και έχει καταπληκτικές καμπύλες που δεν είναι καθόλου "ενοχλητικές". 

μπορώ να πω ότι καταενθουσιάστηκα κιόλας το οποίο δεν περίμενα. 

ξέρει αγγλικά, μπορείς να συνενοηθείς και το σόσιαλ είναι ευχάριστο. 

στο τέλος και στο χρόνο που μας είχε μείνει, το ρίξαμε στις αγκαλιές και στα φιλιά. 

ένας γύρος κλασικά με σεξ σε όλες τις βασικές στάσεις (cow-doggy-mission) στο κρεβάτι, στο όρθιο αλλά και στον καναπέ με τελείωμα στην κωλάρα της μετά από 40 λεπτά. 

είναι φυσικότατη εκτός από τα χειλάκια της που είναι ελαφρώς πειραγμένα και το καταλαβαίνεις στα φιλιά. ευτυχώς δεν είναι extreme. 

όλα τα ατού της σε κατάληξη -αρα. 

π.χ. κορμ-άρα, βυζ-άρα, κωλ-άρα κλπ κλπ. 

φανταστικό δέρμα. 

στις γάμπες έχει λίγο μειονέκτημα (είναι λίγο τσιμπημένες) αλλά με τόση γλύκα που βγάζει το προσπερνάς ταχύτατα. 

λίγο προσοχή γιατί φοράει σιδεράκια, έχει μία φοβία μη σε τραυματίσει και με δυσκολία βάζει γλώσσα. 

της εξήγησα ότι δεν έχω πρόβλημα, την έκανα να αισθανθεί πιο άνετα και πέτυχα το σκοπό μου κατά ένα βαθμό, ως προς το αρχικό κομμάτι. 

στοματικό μέτριο και δίχως ποικιλία, αλλά είναι κατανοητό από τη μία λόγω της μικρής της ηλικίας. 

περίπου στα 20 την έκανα. 

το κυρίως "αρνητικό"  της είναι ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά σε ακολουθεί ότι της ζητήσεις. της το δικαιολογώ και αυτό όμως. 

συμπερασματικά δεν τρελάθηκα από τη μία, μιας και δε μου έβγαλε τάσεις για ανεβασμένους ρυθμούς και πορνοσταρικά γούστα, αλλά δε χαλάστηκα και από την άλλη με τέτοια ομορφιά δίπλα μου. 

προσωπικά θέλω την παρτενέρ μου να είναι ενεργή αλλά εντάξει, λίγο αλλαγή δε βλάπτει πιστεύω. 

αν προλάβω ίσως την ξανασυναντήσω, γιατί σαν ομορφιά και φυσικότητα είναι από τις πολύ καλές που έχω δει μέχρι στιγμής και θα ήθελα να πειραματιστώ μαζί της μπας και την "ξεκλειδώσω" λίγο. 

θα το σκεφτώ λοιπόν... 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο