Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

lagonisian AvatarlagonisianΜηνύματα: 541 Κριτικές: 40

Ιστορίες: 0

Μια γλυκιά, αλλά κουρασμένη πριγκίπισσα Αξιολόγηση: 6.50 — 02/12/2024 - 10:48
Μια γλυκιά, αλλά κουρασμένη πριγκίπισσα Αξιολόγηση: 6.50 — 02/12/2024 - 10:48

Διαβάζοντας τις θετικές κριτικές για τη νεαρά, και καθότι Σάββατο οι καύλες ήταν στο κόκκινο και με τη βροχούλα ο ρομαντισμός ήταν επίσης στα ανώτατα επίπεδα, σχημάτισα τον αριθμό του αγαπημένου γραφείου, ρώτησα την ευγενική τηλεφωνήτρια αν είναι διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα και αφού τα επιβεβαιώσαμε όλα το ραντεβού κλείστηκε εύκολα στο χώρο μου. Δεν καθυστέρησε ούτε δευτερόλεπτο από την συμφωνημένη ώρα. 

Πρώτη εντύπωση θετικότατη, πολύ κοντά στις φωτογραφίες, ντύσιμο κλασσάτο, με μπεζ καπαρντίνα, διχτυωτό καλσόν, όμορφο φόρεμα. Πρόσωπο γλυκό, με τα σλάβικα χαρακτηριστικά να υπερέχουν. Συμπαθητική συνομιλία με επαρκή αγγλικά, και η φωνούλα της γλυκια. Δε χάσαμε χρόνο και ξεκίνησαν οι περιπτύξεις, καθώς μπάνιο είχα κάνει και εκείνη επίσης πριν. Από την αρχή απέφυγε τα φιλιά στόμα και γυρνούσε το πρόσωπό της, αρχίσαμε χάδια φιλιά, άρπαζε το πρόσωπο μου και το κολλούσε με ένταση στις ρώγες της για να τις περιποιούμαι με μανία. Ωραίο στήθος, με ανταποκρίσιμες ρώγες. Κατέβηκα χαμηλά στο ωραίο μουνάκι της. Δυνατή περιποίηση εκ μέρους μου, εκείνη ήρεμη και εσωτερική ανταπόκριση χωρίς υπερβολές ενώ σταδιακά άρχισε να βογκάει περισσότερο από ηδονή. Παρόλα αυτά μου έβγαζε ότι είναι κουρασμένη, καταπονημένη...κάτι ρε παιδί μου, σαν να μην είναι 100% μαζί μου. Στη συνέχεια με περιποιήθηκε με αδιάφορο κ μηχανικό στοματικό, κ την έβαλα να ασχοληθεί με τα μπαλάκια μου, αλλά κ πολύ σύντομα μου λέει "sex?". Πέρασμα καπότας, στήσιμο στα 4, με θέα το όμορφο και στρογγυλό  κωλαράκι της, καλή κίνηση, κ στήσιμο συμπαθητικό, αλλά και πάλι χωρίς κάποια συγκίνηση ιδιαίτερη και αρκετά μηχανική συμμετοχή. Επόμενη στάση ιεραποστολικά με δύο τρεις παραλλαγές, με πιο καλή συμμετοχή, ειδικά με τα πόδια της κλειστά μπροστά στο πρόσωπό μου κ γωνία διείσδυσης καλή έδειξε να ξυπνάει, αλλά κ κει βάρεσε κόφτες, κ την έπιασε κ βήχας. 

Τέλοσπάντων την έβαλα να με τελειώσει με πίπα, όπου διατηρούσε καλό eye contact μαζί μου , είχε τουρλώσει κ κωλαράκι και την ώρα που πήγα να τελείωσω, της λέω έλα κοντά μου να τελειώσω στόμα, μου λέει "noo pls"...τέλοσπάντων εκείνη έχασε το +20 κ γω τα γλύτωσα. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, μιλήσαμε για λίγο, μου είπε ότι είναι εξουθενωμένη από τη δουλειά, νιώθει κρυωμένη κ ο βήχας ξαναέκανε την εμφάνισή του, ότι δεν κοιμάται καλά και όλα τα καλά τα ανθρώπινα αλλά εντάξει και τα 150 ευρώ ανθρώπινα τα πήρε... Μετά το είπα κ στο γραφείο, όταν δεν νιώθουμε καλά, καθόμαστε σπίτι μας και αναρρώνουμε δεν περιφερόμαστε και όποιον πάρει ο Χάρος...

Θεωρώ ότι δεν έκατσαν οι συγκυρίες, πέρασα απλά ουδέτερα, είναι πολύ γλυκιά και αρκετά υποτακτική κοπέλα, απλά κ από την άλλη δεν ξέρει να υποκριθεί και να κρύψει το ότι δεν είναι στα καλύτερα της, όταν δεν είναι. Κ αυτό που με παραξένεψε είναι ότι αμέσως ντύθηκε όταν έληξε ο χρόνος χωρίς να ζητήσει να κάνει ντουζάκι. Κ αυτό με βάζει σε σκέψεις επίσης για την υγιεινή της.

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 150
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 30-39
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Όχι
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Smythos AvatarSmythosΜηνύματα: 148 Κριτικές: 20

Ιστορίες: 0

Γαμώ τις εμπειρίες Αξιολόγηση: 8.50 — 27/09/2024 - 01:40
Γαμώ τις εμπειρίες Αξιολόγηση: 8.50 — 27/09/2024 - 01:40

Συνάντηση με την Kety πριν από μερικές μέρες στο ξενοδοχείο.
Με το γραφείο συνεννοηθήκαμε πολύ καλά και το μωρό ήταν έτοιμο στην ώρα της. Χαμογελαστή και ευγενική με μικρές διαφορές από τις φωτογραφίες και φανερά καλή διάθεση... πάνω της είχε μόνο το στριγκάκι. Αποκάλυψε τον καλό της χαρακτήρα από την αρχή αφού δεν άφησε δευτερόλεπτο να περάσει ανούσια και το έχει πολύ με τα αγγλικά. Μπήκαμε στο ψητό με πολύ καλά φιλιά με πάθος και γλώσσα ενώ τα χέρια χουφτώνανε παντού και των δυο μας. Το κορίτσι έχει λίγο πεσμένα βυζιά αλλά χορταστικά και λίγο κοιλίτσα από γέννα μάλλον. Την έκοψα λίγο πιο μεγάλη από ότι δηλώνει αλλά πάνω από όλα είναι ένα καυτό θηλυκό. Δε είπε όχι σε κάτι, με άφησε να ασχοληθώ μαζί όσο ήθελα. Μετά μου έκανε μια πίπα πάρα πολύ καλή, είδα την εμπειρία της και την ευχαρίστηση που νιώθει. Μου τον έκανε πέτρα και το πρώτο γαμήσι έγινε στα τέσσερα. Πολύ ωραίο το στήσιμο της και έφαγε με ευχαρίστηση χαστούκια στα υπέροχα κωλομέρια της. Ήταν δύσκολο να αντέξω πολύ από τις καύλες μου, ήρθε το  δυνατό χύσιμο πάνω στον κώλο της. Κάναμε μαζί ντουζάκι και αμέσως αρχίσαμε δεύτερο γύρο. Ήθελα να γευτώ το μουνάκι και το έκανα... ήταν ωραίο ξυρισμένο και μοσχοβολιστό. Μετά ανέβηκε από πάνω μου και τα είδα όλα σε ένα από τα καλύτερα καβαλήματα που μου έχει κάνει έσκορτ. Πολύ καλές οι αθλητικές της επιδόσεις... απλά το κατέχει το άθλημα. Έχει αντοχές για δυνατό σεξ και ακολουθεί στο ρυθμό και την ένταση. Από τις έσκροτ που το απολαμβάνουν, απλά  όσο της δίνεις τόσο γουστάρει. Την γύρισα και πισωκολλητό και το ίδιο καλές οι επιδόσεις της.
Συνολικά μάγκες απόλυτα ευχαριστημένος από την γκόμενα. Ότι θα ήθελα σχετικό μίτοι σεξ το έχει. Αντοχές και συμμετοχή, εμφάνιση και επιθυμία να γαμηθεί όλα τα πάντα...

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 150
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο στήθος
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Καλό σιλικονάτο
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο