Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Άρια  (Call Girls Athens)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Burdon AvatarBurdonΜηνύματα: 242 Κριτικές: 32

Ιστορίες: 0

Ανθυποσελεμπριτι! Αξιολόγηση: 7.83 — 30/06/2024 - 01:18
    Ανθυποσελεμπριτι! Αξιολόγηση: 7.83 — 30/06/2024 - 01:18

Πανω στο σοσιαλ εμαθα πολα γιατι εκτος απο ομιλητικη ειναι και πολυ ανοιχτος χαρακτηρας και τα λεει ολα. Καποτε συμμετειχε σε τοπικα καλλιστεια, ειναι γκομενα που την βλεπεις και χαζευεις απο την ομορφια της. Αποφασισε μια στο τοσο να κανει το εσκορτ, ενα ραντεβου την ημερα της φτανει και αυτο οχι καθε μερα. Αγχωμενη κυριως για τον αν θα την αναγνωρισει καποιος ενω προσφατα εγινε μανα πραγμα το οποιο εκτος απο τις ραγαδες στην κοιλια μου το εδειξε και το γαλα που βγαλανε τα βυζια της. Για να εχετε μια σωστη εικονα της εμφανισης της, προσθεστε μερικα κιλα στις φωτογραφιες, στην περιοχη της κοιλιας ολα και ειναι αυτο που θα παρετε. Εχει ενισχυμενα κατα την γνωμη μου τσιμπουκοχειλα και σε φιλαει με γλωσσα. Τα βυζια πολυ ομορφα αλλα θελει προσοχη γιατι ειναι πολυ ευαισθητα. Αρκετα τατουαζ και μεγαλα που καποιος μαστορας τα εβγαλε με φωτοσοπ και τον παραδεχομαι αλλα προσωπικα μου αρεσανε και θα την επελεγα και να τα εβλεπα απο πριν.
    Οι υπηρεσιες της ηταν καλες, οχι πως τρελαθηκα αλλα... το φιλι καλο με γλωσσα, η πιπα επισης καλη με γλειψιμο στα αρχιδια και στο γαμησι στηθηκε καλα, συμμετειχε με φωνες και με το σωμα της ενω απο πρωτοβουλιες μονο κανα δυο και καλες. Για τον δευτερο γυρο το παλεψε και βγηκε νικητρια. Την γαμησα κυριως στα τεσσερα με την πανεμορφη θεα και την υποταγη της να μου προκαλουν δυνατες καυλες. Ηταν φιλικη με το σπερμα στα βυζια και οι εκφραση στο προσωπο της ηταν σαν να με θαυμαζει.
    Αυτο ειδα λοιπον, μια ινσταγκραμικη γκομενα ντυμενη με κοντη φουστα και πεδιλα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δυσκολα θα την βρειτε διαθεσιμη αλλα υπαρχει περιπτωση να μην την βρειτε καν, δεν ειχε κατα νου να συνεχισει για πολυ....

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 180
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Τατουάζ Πολλά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    P.vim Avatar P.vim 30-06-2024 14:13:49

Οντως δυο φορες ρωτησα και δεν ηταν διαθεσιμη