Aurora (Diamond Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 57
Κριτικές Χρηστών
Από όσες είδα στο μαγαζί ήταν η Αουρόρα αυτή που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση τόσο από εμφάνιση όσο και από συμπεριφορά. Εύκολο ήταν να πάρω την απόφαση αφού δεν την περίμενε κάποιος πελάτης και έτσι έγινε.
Για την εμφάνιση της υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες είναι πολύ αντιπροσωπευτικές αλλά με δυο λόγια είναι ένα όμορφο κορίτσι, ίσως από τα πιο όμορφα σε μασατζίδικο. Γλυκιά και στην επικοινωνία και στο σεξ, ξεκάθαρα gfe διάθεση.
Αρχίσαμε την κουβέντα και καταλήξαμε σε φιλιά που δίνει χωρίς γλώσσα αλλά με ωραίο τρόπο. Μετά έκανε μια παύση για το μασάζ το οποίο ήταν ηρεμιστικό, ικανοποιητικό το λιγότερο μπορώ να πω. Τότε την σταμάτησα εγώ και άρχισα τα προκαταρκτικά στο σώμα της. Ήταν καθαρή βέβαια και ένιωθε όμορφα από την φροντίδα μου. Της έγλειψα τις ρώγες και μετά το μουνί, ευτυχώς ήταν δεκτική και στα δυο αλλιώς θα ήταν αποτυχία το ραντεβού. Η πίπα που μου έκανε έδειξε όλες της τις καλές προθέσεις για να με ικανοποιήσει, έγλειψε παντού και πολύ καλά το καυλί.
Στο σεξ συμμετείχε στα στησίματα και αναστέναζε όσο έπρεπε. Το μουνάκι εφαρμοστό στην πούτσα μου και λίγο υγρό διαρκώς. Την γάμησα πρώτα σε ιεραποστολικό και μετά στα τέσσερα. Η θέα γενικά καλή, οι εκφράσεις αληθινές και οι καμπύλες της θηλυκότατες. Τίμια από κάθε άποψη η γκόμενα, δεν περίμενα με την ομορφιά της να αποδώσει τόσο καλά.
Συνιστάται ακόμα και για επαναλήψεις.