Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Carolina-2  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

gekosfuck AvatargekosfuckΜηνύματα: 194 Κριτικές: 36

Ιστορίες: 0

Αρκετά καλή και φιλότιμη στο σεξ Αξιολόγηση: 7.67 — 10/11/2024 - 11:28
Αρκετά καλή και φιλότιμη στο σεξ Αξιολόγηση: 7.67 — 10/11/2024 - 11:28

Να ευχαριστίσω το φόρουμ για την δυνατότητα που μου έδωσε να γαμήσω κι εγώ μια φορά δωρεάν στη ζωή μου και το γραφείο που ήταν ο δωροθέτης

Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με 3-4 μυνηματα στο whatsapp

Κανόνισα και πήγα μετά το ντέρμπι της Ευρολίγκας στο ξενοδοχείο που γίνονται τα incall πέρασα τον έλεγχο διαβατηρίων που κάνει η ρεσεψίον και ανέβηκα στον δεύτερο όροφο

Με υποδέχτηκε με όμορφα άσπρα εσώρουχα και ζαρτιέρες αλλά χωρίς καλσόν. 

Μετά από της συστάσεις μπήκα για ντούζ όπου με περίμενε στο κρεβάτι

Ξεκινήσαμε να χαμουρευόμαστε και πήγαμε σε 69, την γύρασα αλά σκυλιά και την κάρφονα βλέποντας την κωλάρα της. Ένοιωθα τα βυζιά της να πηγαίνουν πέρα δώθε.

Τα βυζιά της είναι πολύ όμορφα πριν 2-3 χρόνια που θα ήταν μικρότερη θα ήταν έργο τέχνης αλλά ακόμα είναι εντυπωσιακά.

Της άνοιξα διάπλατα τα πόδια της και την γάμησα δεύτερη στάση ιεραποστολικά όπου σκοπό είχα να της χ΄θσω τα βυζιά αλλά δεν πρόλαβα και μου έφυγαν στην καπότα,

Αφού κάναμε ντουζάκι στο ενδιάμεσο πήγαμε για κουβεντούλα αλλά μάταια

Τα αγγλικά της είναι σχεδόν ανύπαρκτα οπότε την έβαλα να μου κάνει λίγο μασαζάκι στα πόδια

Στο δεύτερο γύρο ξεκίνησε μια πιπάρα και αφού έγινε κάγκελο η πούτσα την έβαλα από πάνω για να χουφτώνω τα βυζιά της. Δεν το έβλεπα να χύνω οπότε την γονάτισα και με την βοήθεια του πιο παλιού μου εραστή της παλάμης μου την γονάτισα και την έχυσα στα βυζιά,

Πλυθήκα χαιρέτισα και έφυγα

Η κοπέλα είναι δοτική και επαγγελματίας θα μείνει η πλειοψηφία ευχαριστημένη με τις υπηρεσίες της

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο στήθος
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι
Στήθος Φυσικό
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
geroksouras AvatargeroksourasΜηνύματα: 9373 Κριτικές: 337

Γηινη Αξιολόγηση: 7.83 — 09/11/2024 - 18:12
Γηινη Αξιολόγηση: 7.83 — 09/11/2024 - 18:12

Χτες ηθελα να παρω απο το γιορς αλλα για καποιο λογο ολες οι νεες μου φαινονταν χοντρες, Αφου ψαχτηκα δεξια κι αριστερα αποφασισα για Καρολινα μιας που ειχε και καλη τιμη σχετικα

το μονο που κρατατε απο τις φωτογραφιες ειναι το εντυπωσιακο στηθος ολα τα αλλα ειναι λαστ γιαρ

χωρις ομως να μην ειναι ομορφουλα και γλυκουλα
Απο κιεβο μενει μονιμα Τσεχια πλεον
Αφου εκανα ενα ντουζακι  πηγα στο κρεβατι οπου με παρκαρε κανονικα
Κατσε λιγο δεξια λιγο πιο αριστερα λιγο πιο δεξια ανοιξε ποδια κλειστα λιγο κτλ κτλ

Το σωμα της ειναι λιγο πιο μπαμπατσικο , και τα μαλλια της πιο σπαστα και εχουν ταση σγουρεματος
Πιπα καλη  τα αρχιδια εμεινα στεγνα φιλια δεν δωσαμε ουτε πηραμε
Καβαλημα απο μερους της αλλα εβαλε αρκετο τζελ οποτε ο φισφιρικος επεσε μια που ηταν μεσα δεμν ηταν μεσα το ιδιο και το αυτο
Οποτε πηγαμε παλι στην πιπα οπου εδωσε ρεσιταλ μετα την ολοιγολεπτη διακοπη για το λιγο σεξ που καναμε
πραγματικα εκει το εχει και την απολαυσα. Με προειδοποιησε ομως να μην την χυσω στο στομα κατι που δεν το ειχα σκοπο
Χυσαμε ντουζακι και κουνεντουλα οπου η κοπελα ειναι ευχαριστη και χαμογελαστη κι εχει πλακα
Ειχα σκοπο να φυγω αλλα ειχα προπληρωσει την μια ωρα οποτε εξαντλησα το χρονο μου σε κουβεντα(αν δεν ξερεις ρωσικα θα την βγαλεις μουγκα στη στρουγκα βεβαια)
Μικρο το κακο
Συμπερασματικα μου αρεσε το ραντεβου
Θα μου αρεσε περισσοτερο αν δεν εβαζε τοσο τζελ
Ασε που ειπε οτι πανω απο 43-44 δεν με εκανε με τιποτα οποτε θα παρει εξτρα ποντους στο σοσιαλ

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 150
Ηλικία πελάτη 50+
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Όχι
Στήθος Φυσικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (1)
TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 10-11-2024 22:34:31

μπραβο σου αρχηγε,νταξει το τι λενε και αυτες να πουμε εμενα μεχρι κ 15 χρονια μου χουνε κοψει  :hahaha:

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
gpd AvatargpdΜηνύματα: 6408 Κριτικές: 202

καυλίτσα Αξιολόγηση: 7.00 — 14/06/2024 - 10:10
καυλίτσα Αξιολόγηση: 7.00 — 14/06/2024 - 10:10

Το κορίτσι αφίχθει στην ώρα του, Κοντό καλοκαιρινό φόρεμα, σακάκι και μπλούζα με τιραντάκι από μέσα, όμορφα και κομψά ντυμένη. Κοντά στις φωτό χωρίς την μικρή επεξεργασία των φωτό. Ελαφριά βαμμένη . Γενικά μια περιποιημένη παρουσία. Ηλικιακά εκεί κοντά με αυτό που δηλώνει.
Φιλί έδωσε για το καλησπέρα. Αγγλικά πολύ φτωχά. Δυο κουβέντες και πέρασε για φρεσκάρισμα. Επιστροφή με το κόκκινο βρακάκι της, από σώμα φυσικό , καθαρό από μπογιές και προσθήκες, στηθάκια με καλή ρόγα και στητά, πωπουδάκος στην θέση του.
Από φιλιά διστακτικά στην αρχή αλλά πήρε μπρος, πιπούλα και καραμέλωμα μπαλακίων και κομμάτι χρήση χεριού είχαμε . Εάν την αφήσεις εκεί μπορεί και να ξεχαστεί.
Την περιποιήθηκα και γω , δεκτική σε ένα δάκτυλο.
Μπαλόνι βάλαμε με πρώτη στάση ιεραποστολικό και δεύτερη από πάνω μου. Τα φιλιά της ήταν πιο έντονα και παθιάρικα. περί σεξ στην αρχή χαλαρά και στην συνέχεια ανέβασα ρυθμό όπου και απόδωσε.
Φρεσκάρισμα και μία από τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο. Ακολούθησε δεν πήρε πρωτοβουλίες , δεν έδειξε κάπου να δυσανασχετεί η νεαρά μας .

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 150
Ηλικία πελάτη 40-49
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (1)
geroksouras Avatar geroksouras 14-06-2024 14:35:57

σαν γκομενιτσα που κρυβει χρονια! στον παγο σε εβαλαν ρε κι ακομα 40-49 λες ηλικια. ουστ

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα