Ρίτα (Magic Girls)
Κριτικές Χρηστών
συνάντηση στο χώρο μου.
ντύσιμο απλό και κάπως "φτωχό" θα έλεγα για εσκορτ. εκεί το χάνει κάπως δυστυχώς.
αν προσέξει το ενδυματολογικό στυλ της, πιστεύω θα ανέβει σαν εικόνα.
σώμα όπως φαίνεται στις φωτός, με λίγη χαλαρότητα δηλαδή.
φάτσα καβλιάρικη αλλά με ομιλία λίγο "μάγκικη" που μπορεί να ξενερώσει κάποιους.
εγώ το πήρα στο χαβαλέ και η όλη συνεύρεση κινήθηκε μια χαρά μιας και είμαι στα 40.
αυτή ηλικιακά την έκανα γύρω στα 30-35 και ισως μιλφ.
προσωπικά δε με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό κομμάτι και κοιτάω να μπω κατευθείαν στο ζουμί.
φιλιά με γλώσσα σχεδόν κατευθειαν και αν ταιριάξετε, δεν ξεκολλάει.
πίπα καλή και φουλ περιποίηση σε όλη την περιοχή μαζί με πέρασμα και από αρχίδια.
για πιο πίσω και πιο κάτω, δε γουστάρω, δε ζήτησα, ούτε έκανε κίνηση από μόνη της.
σεξ σε όλες τις κλασσικές και βασικές στάσεις (cow-reverse cow-doggy-mission) χωρίς πρόβλημα και δυσανασχέτηση, φτάνει να έχετε φαντασία, θέληση και όρεξη... για πιο fun.
ακολουθεί πιστά και αν ταιριάξετε ξαναγράφω, θα περάσετε αρκετά καλά.
έχει αντοχές και γουστάρει υψηλές στροφές μέχρι εκεί που θα σας δείξει με τον τρόπο της.
την πήγα σε διάφορες ταχύτητες με εναλλαγές στάσεων για να δω τα όριά της και όταν κατάλαβα το peak της, φτάσαμε στο ιδανικό.
επίσης παίρνει πρωτοβουλίες και αν κλειδώσει σε κάποια στάση με την ανάλογη κλίση που της ταιριάζει, του δίνει και καταλαβαίνει.
τέλος κατέχει και το dirty language για τους ακουστικούς τύπους.
προσωπικά πέρασα αρκετά καλά και θα ξαναπροτιμηθεί.

.gif)

.jpg)

.gif)
_1.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.gif)