Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

geroksouras AvatargeroksourasΜηνύματα: 9374 Κριτικές: 337

Ιστορίες: 0

Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα Αξιολόγηση: 5.00 — 02/11/2024 - 14:17
    Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα Αξιολόγηση: 5.00 — 02/11/2024 - 14:17

Μια απο τις χειροτερες συναντησεις μου ever

Παρτουζα με αυτην και την Hilda
    θα γραψω ξεχωριστα για καθε μια

Αφου ζητησαν μπροστα τα λεφτα και τα εδωσα αρχισαν τα παρατραγουδα
    μου περασε καποτα για πιπα, την εβγαλα φυσικα και λεω αν ειναι με καποτα φευγετε
    οκ οκ ειπαν
    Μετα λεω η μια να μου κανει πιπα η αλλη να μου γλειφει τα αρχιδια
    τα αρχιδια ειναι εξτρα μου λεει
    οκ παρε το πουλο της λεω
    οκ οκ μου λεει
    Καθε φορα που εκανε μια αθλια πιπα μου καθαριζαν εναλλαξ το πουτσο με μαντηλακια
    της εβαλα απο πανω εναλλαξ εχυσα και τις εδιωξα στο μισαωρο
    Εγιναν κι αλλα παρατραγουδα και κοντεψα να χαλασω την σχεση μου με το γραφειο
    Ευτυχως η Δαναη στο κεντρο εδωσε την λυση

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 130
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    P.vim Avatar P.vim 02-11-2024 17:47:53

Την εκαψες την κοπελα τη σουταρε το γραφειο ,  :s αποριας  αξιο ειναι πως οι αλλοι δυο περασαν σουπερ.μηπως δεν απιδιδει στα ντουο;

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    kostask1997 Avatarkostask1997Μηνύματα: 2788 Κριτικές: 26

Σοκολατένια απόλαυση Αξιολόγηση: 9.17 — 25/05/2024 - 20:46
    Σοκολατένια απόλαυση Αξιολόγηση: 9.17 — 25/05/2024 - 20:46

Αρχικά να ευχαριστήσω το φόρουμ και το γραφείο που μου έδωσε την ευκαιρία να περάσω τέλεια για ακόμα να πάω φορά!! Πρώτη φορά με μαύρη και δικαιώθηκα. Συνάντηση σε ξενοδοχείο του Σκαραμαγκά με την Kendra. Ήθελα αρχικά την Hilda αλλά δεν ήταν διαθέσιμη οπότε επέλεξα την Kendra. Εμφανίστηκε στην ώρα της με ένα ωραίο άσπρο καλοκαιρινό φόρεμα και τακούνια. Άκρως εντυπωσιακή η κοπέλα μια μίξη από Κούβα και Νότιο Αφρική όπως μου είπε με τα αφρικανικά στοιχεία να υπερτερούν. 

Αφού είπαμε τα τυπικά για αρχή μπήκε για μπάνιο κι επέστρεψε γρήγορα μόνο με την πετσέτα. Αρχίσαμε το χαμουρεμα στο κρεβάτι ενώ δώσαμε αρκετά φιλιά χωρίς γλώσσα όμως. Αφού εγλειψα τις ρώγες της, γεγονός που απόλαυσε κι εκείνη ανέβηκε από πάνω μου και συνεχίσαμε το χαμουρεμα. Απόλαυση να βλέπω την στητη της κωλαρα στον καθρέφτη να κάνει ένα είδος twerk. Αφού καύλωσα καλά και μετά από μια σύντομη πίπα που ήταν νορμάλ πέρασα προφυλακτικό και την πήρα πρώτα ιεραποστολικά.

Σύντομα άλλαξα στάση γιατί ήθελα να χαρώ την υπέροχη κωλαρα της. Την έστησα λοιπόν στα 4 απέναντι από τον καθρέφτη και ξεκίνησα να ανεβάζω στροφές. Δεν δυσαναχετησε καθόλου και έδειχνε να το γουστάρει και η ίδια κουνώντας τον κώλο της με τέτοιο τρόπο που με έφερε 2-3 φορές στα όρια του τελειωματος. Στη συνέχεια ξάπλωσε μπρούμυτα κι εγώ από πάνω της έδινα πόνο βλέποντας το θέαμα στον καθρέφτη μέχρι που κατέθεσα μεγάλη ποσότητα εντός του προφυλακτικού. Στην λίγη ώρα που απέμεινε είπαμε μερικά πράγματα όπου κατάλαβα πως πρόκειται για μια συνειδητοποιημένη κοπέλα με ώριμη σκέψη. 

Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ καλή συνάντηση οι φωτογραφίες έχουν ελάχιστη απόκλιση από την πραγματικότητα και η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη μύριζε ωραία και δεν έβγαλε καθόλου το αίσθημα της ξεπετας. Αξίζει σίγουρα δοκιμής και είναι από τις λίγες μαύρες που υπάρχουν στο χώρο. Αγγλικά μιλάει άπταιστα με αφρικανική προφορά καθώς μεγάλωσε στην Νότιο Αφρική.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 130
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 18-29
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    rambo7 Avatarrambo7Μηνύματα: 966 Κριτικές: 12

Ικανοποιητική περίπτωση Αξιολόγηση: 9.33 — 16/05/2024 - 13:58
    Ικανοποιητική περίπτωση Αξιολόγηση: 9.33 — 16/05/2024 - 13:58

ήθελα πως και πως να γαμίσω έγχρωμη η σοκολατίνα γκόμενα και τελικά γάμισα την κέντρα. Πήρα τηλέφωνο το γραφείο και ζήτησα να μου πούνε μεταξύ της κέντρα και της χίλντα ποια να διαλέξω. Και τελικά μου πρότειναν την κέντρα η οποία κρατάει από κόυβα όμως μένει όπως δήλωσε αρκετά χρόνια Ελλάδα ενώ είχε γυρίσει και σε άλλες χώρες. Ήξερε Ελληνικά αλλά μιλήσαμε και στα Αγγλικά. Είναι καλή σε ύψος και σε κιλά ικανοποιητική. Ούτε παχουλούλα ούτε κόκκαλο. Είχε έντονο σκούρο χρώμα που μου άρεσε και φυσικά μπορούσε να προσαρμοστεί σε ότι της ζητούσες. Είτε gfe είτε pse. Και αυτό μετράει. Ξεκινήσαμε με χαδάκια δίνει φιλιά και δέχεται παντού γλειψίματα, ενώ στην αρχή ήταν μαγκωμένη και σιγά σιγά πήρε τις πρωτοβουλίες και η ίδια. όταν έκανε πίπα και με φίλαγε με κοίταγε έντονα στα μάτια πράγμα που το εκτίμησα. Και αυτό μετράει θετικά. Επίσης της έβαλα λίγο προφιτερόλ στο μουνί της και στα βυζιά και στον κώλο και της τα έγλειψα όλα ενώ και η ίδια μου έβαλε προφιτερόλ στον πούτσο μου και τον έγλειψε λίγο και το χάρηκε πολύ. Μετά κάναμε σεξ σε τρεις στάσεις, cowgirl reverse cowgirl αφού κάναμε και 69 πρώτα, body to body για να γευτώ την σάρκα της αλλά και τον κώλο της μετά στα τέσσερα όπου ήρθε το τελείωμα την δεύτερη φορά. Και μετά σκουπιστήκαμε και οι δύο και κάναμε και ένα έντονο μπανάκι μαζί με φιλιά και αγκαλιές. Ήταν μια ευχάρίστη ώρα και φυσικά θα την ξαναπάρω με την πρώτη ευκαιρία είτε σε δώρο είτε και πάλι με κανονικό ραντεβού. Μετά το τέλος χαιρετηθήκαμε και μόνος μου μετά ενώ σκεφτόμουν το γαμίσι, και κάποιες άλλες μαύρες που είχα περάσει μαζί τους, τράβηξα άλλη μια ικανοποιητική μαλακία για πάρτη τους.  Καλή συνέχεια συναγωνιστές.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 18-29
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    geroksouras Avatar geroksouras 16-05-2024 23:59:25

ποια ειναι πιο μαυρη;