Adriana (Dream Girls)
Κριτικές Χρηστών
Μετά την μυρτώ υπάρχει τελικά κι άλλη μποντιμπίνλτερ και δεν είναι άλλη από την αντριάνα. Μετά το πρακτορείο vIp Μεταγράφηκε στο dreamgilrs.gr και παραμένει ακόμα δυνατή. Έχει ένα δυνατό σώμα διότι γυμνάζεται ακόμα και φυσικά είναι δραστήρια σε ότι της ζητήσεις. Με το που μπήκε μέσα μου έδειχνε φωτογραφίες από το όταν ήταν επαγγελματίας bodybuilder Και φυσικά με φίλησε και μου έκανε έντονα χαδάκια ώστε να με ανάψει πράγμα που το κατάφερε. Αφού συζητήσαμε για θέματα αθλητικού περιεχομένου τελικά προχωρήσαμε στο κυρίως γεύμα και φυσικά κάναμε πράγματα απίστευτα λόγω και γυμναστικής και ευλυγισίας και από τους δυο μας. Χαρακτηριστικά ήταν οι στάσεις 69 με έντονο πάθος αλλά και τα καθισματάκια και το ότι την σήκωσα για ένα διάστημα για να την πηδήξω σαν ιππασία. Τελικά μετά της έκανα έντονο γλυφομούνι και γλειφοκώλι πράγμα που την έκανε να τελειώσει αρκετές φορές στην συνεδρία πάνω από 4 και μετά για ολοκλήρωμα την πιστόλιασα μια σε στάση body to body και μια στα τέσσερα με αρκετά έντοη επιτυχία και έντονο σφυροκόπημα. Με ευχαρίστησε μετά ενώ θα ήθελα να τονίσω ότι κάνει και έντονο body to body μασάζ. Τώρα έχει φύγει μάλλον για την πατρίδα της και δεν κάνει ραντεβού. Αλλά κατά την γνώμη μου αν ξαναέρθει να την προτιμήσετε. Αξίζει.