Adrianna (Studio Κηφισού 60)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 57
Κριτικές σε άλλα γραφεία
- Φέη - Studio Crystal Queens (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Κασσάνδρας 6 (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Caroline (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio L Amour (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Hotel Palace (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio V.I.P (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Βριλησσού 60 (πάνω) (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Θησέως 35 (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Κασσάνδρας 3 ισόγειο (Κριτικές: 0)
- Φέη - Studio Κροκεών 6 ισόγειο (Κριτικές: 0)
- Adrianna - Studio Κηφισού 30 (Κριτικές: 7)
- Adrianna - Studio Sensuality (Κριτικές: 1)
Κριτικές Χρηστών
Είναι όμορφη και νεαρή γκόμενα με ωραίες αναλογίες στο σώμα.
Ο χώρος ήταν καλός και στο δωμάτιο είχε όλα τα απαραίτητα.
Μπαίνει μέσα με καλή διάθεση και έκφραση, ξαπλώνει και έπαιξε για λίγο με τα βυζιά της.
Άρχισε με εμένα μετά, αρκετά καλή περιποίηση με επίκεντρο της προσοχής της οι ρώγες μου και μετά η πούτσα μου.
Στα αρχίδια δεν έκανε κάτι και δεν της ζήτησα.
Την γάμησα σε ιεραποστολική στάση για μερικά λεπτά και από τις αντιδράσεις της έχυσα.
Ήταν πειστική η συμμετοχή της, οι εκφράσεις και οι κινήσεις του σώματος της ήταν καύλα.
Θα ήταν ωραίο να την γαμήσω μια φορά και σε πισωκολλητό, πολύ πιθανό να το κάνω.

Καλησπερα αλανια...
Με πολλες καυλες μαζεμενες αποφασισα να παω να αδειασω. Ειδα πολλες γκομενες και απο ολες η Αντριανα ηταν η πιο ομορφη. Εχει πολυ ωραιο σωμα, με καλο υψος και μικρο βυζακι αλλα ο κωλος ολα τα λεφτα, υπεροχος…
Εδωσα το παραβολο και περασα στο δωματιο. ... Μετα απο λιγο ερχεται το καυλακι που και δευτερη φορα που το ειδα με εξεπληξε με την ομορφια της.
Απο κει και περα πολυ μετρια τα πραγματα. Η διαθεση της καταρχην δεν ηταν αυτο που ειδα στο σαλονι, οχι οτι κατεβασε μουτρα αλλα αρκετα αδιαφορη. Παρολο που ξερει πολυ καλα ελληνικα δεν ειπαμε πολλα γιατι, οπως μου εδειξε και με τις υπηρεσιες ηθελε να κανει τα τυπικα και να φυγω. Ετσι εγινε λοιπον, με μια μετρια πιπα χωρις καθολου περιποιηση στα αρχιδια προσπαθησε να με πεισει οτι κανει την δουλεια της. Εγω καυλωμενος μπηκα στο μαγαζι και ευκολα μου σηκωθηκε, αυτο ηταν φυσικο. Η θεα στα τεσσερα προσεφερε πολλα κινητρα για την συνεχεια. Της τον εδωσα ασταματητα μεχρι να χυσω αλλα με προσοχη γιατι δεν αντεχει στις δυνατες πουτσιες.
Τιποτα αλλο που να αξιζει να αναφερω, ουτε πρωτοβουλιες ουτε και αλλαγη στην διαθεση.
Απο εμενα δεν θα εχει ξανα επισκεψη, ειναι ομορφη αλλα μεχρι εκει...