Malou (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
Μια που τέλειωσα με τις δουλειές νωρίτερα και πριν την αναχώρηση από την Αθήνα, είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, κάτι νέο (για μένα) Στο ψάξιμο έπεσε το μάτι στη Μαλού. Κάτι μου έκανε κλικ και πολύ εύκολα την έκλεισα για incall μια και ήταν εξαιρετικό και το hotel.
Φτανω στην ώρα μου και μετά τα σχετικά ανεβαίνω στο δωμάτιο. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια όμορφη κοπέλα με κόκκινο σετ εσωρούχων, αρκετά αποκαλυπτικό, ειδικά στη περιοχή του στήθους. Ωραίο σώμα, όχι skinny αλλά ούτε και γεμάτο. Λίγη χαλάρωση στη κοιλιά μόνο. Στήθος 3αρι στη θέση του με καλή ρόγα (ενισχυμένο, αλλά με καλή δουλειά) και ένα υπέροχο πίσω σύστημα, που δυστυχώς δεν το δίνει. Κάτι μικρά τατου σκόρπια δίνουν μια άλλη νότα. Να πω εδώ, πως στο πρόσωπο, μου θύμισε την Αθηνά την κληρονόμο του Ωνάση. Στις φωτο πιο πολύ, όχι από κοντά. Έχουν επεξεργασία οι φωτογραφίες, αλλά δεν αλλάζουν πολύ την εικόνα. Βραζιλιάνα, με πολύ λευκό και απαλό δέρμα με πατέρα από Σικελία και μητέρα από Βραζιλία.
Αμέσως έδωσε φιλί με γλώσσα, λίγο ρηχό στην αρχή, με πιο πολύ πάθος στη συνέχεια. Είπαμε 2/3 κουβέντες στα Αγγλικά (όχι τέλεια αλλά συνεννοείσαι μια χαρά) και αρχίζουμε στα όρθια το αισθησιακό παιχνίδι που οδηγεί στην ανύψωση του ηθικού κι όχι μόνο. Κατέβηκε και ξεκίνησε το τσιμπούκι, αργό αισθησιακό και αρκετά βαθυ ενώ είχαμε και κοίταγμα στα μάτια. Πέρασε κι από όλη τη περιοχή με τη γλώσσα. Τη σταμάτησα όμως πριν έρθει το πρόωρο τέλος. Της άρεσε το γλειφομούνι και κατέβασε και υγρά, μαζί με αναστεναγμούς και λίγες φωνούλες. Τη περιποιήθηκα αρκετή ώρα και ήταν δεκτική σε δακτυλική εξέταση.
Περάσαμε στι κυρίως πιάτο και τη στήνω στα 4 με την υπέροχη αυτή θέα. Μπαίνω λίγο γρήγορα, αλλά συνεχίζω αργά. Ψιλοκαλή συμμετοχή, αλλά μπορούσε και καλύτερα. Έβαλε λίγο τζελ (δεν χρειαζόταν) Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο στενή. Γυρίσαμε στο πλάι, όπου έγινε και η κατάθεση στο προφυλακτικό μέσα της.
2ος γύρος δεν υπήρξε. Είχαν μείνει 10/15 λεπτά. Χαλαρώσαμε είπαμε κάτι ψιλά χαιρετηθήκαμε και έφυγα. Τελικά καλά πήγε η συνάντηση, αλλά όχι κορυφαία. Η Malou το έχει αλλά θέλει το χρόνο της τη πρώτη φορά. Ισως σε 2ωρο ραντεβού να είναι καλύτερα, αλλά θα είναι ρίσκο.
Αυτά και καλό καλοκαίρι….Υγεία να έχουμε και προχωράμε

Ώρα για Μαλού, ώρα για ένα ακόμα ένα Βραζιλιάνικο καυλακι με τα όλα του. Κάτι το βλέμα κάτι τα vibes καυλοκοριτσου που έβγαζε, με έκαναν να ζητήσω τις υπηρεσίες της. Τηλέφωνο Your Angels για να κλείσω ραντεβού και εξυπηρέτιση άμεσα και εύκολα.
Σκάει λοιπόν μύτη σε δικό μου χώρο και την υποδέχομαι με ένα ωραίο μαύρο φορεματάκι που αναδίκνυε τις απίστευτες ποδάρες της. Μύριζε υπέροχα και ήταν πεντακάθαρη. Σώμα χυμώδες με τα ωραία πιασιματάκια του, με την κωλάρα τούρλα και βυζί τούμπανο. Τα Αγγλικά της η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσαν να ήταν λίγο καλύτερα αλλα για τα βασικά κάναμε τη δουλειά μας.
Χωρίς να χάνουμε χρόνο μπήκαμε σιγά σιγά στη φάση με μερικά διεκπαιραιωτικά φιλάκια και χουφτωματάκι. Στη πορεία έρχεται και το τσιμπουκάκι το οποίο μου άφησε άριστες εντυπώσεις και με έκανε να θαυμάσω λίγο ακόμα τη σωματάρα της. Την έγλειψα και εγώ λίγο με τη σειρά μου και μετά την ανέβασα επάνω μου. Στην συνέχεια την κόλλησα τοίχο και τελείωσα εκεί αγναντεύοντας το σώμα της. Η συμμετοχή της και η όρεξη της ήταν άψογη και έδινε υποσχέσεις για το δεύτερο ημίχρονο.
Μετά απο γρήγορο φρεσκαρισματάκι, μου ξαναήρθε και φύγαμε για round 2. Εκεί απόλαυσα λίγο παραπάνω τα πόδια της και το προσωπάκι χαιδεύοντας και χουφτώνοντας την. Επειδή μου άρεσε η θέα την ξανανέβασα πάνω μου, στον αγώνα του πάθους, και φωνάζαμε και οι δύο. Φαινόταν οτι το ευχαριστιόταν και η ίδια και με έκανε να γουστάρω τη φάση ακόμα περισσότερο. Μετά από λίγο στα 4 για glorious cum στο σώμα της και ένα πολύ καλό τελείωμα βραδίας.
Το ραντεβού πήγε τέλεια, πέρασα υπέροχα και το Your Angels δεν με απογοητεύει καθόλου τελευταία. Σίγουρα επόμενη φορά στα υπόψην.