Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κριτικές Χρηστών

topscorer AvatartopscorerΜηνύματα: 1402 Κριτικές: 39

Ιστορίες: 0

Russian beauty αλλα με κόφτη! Αξιολόγηση: 8.17 — 31/07/2023 - 02:11
Russian beauty αλλα με κόφτη! Αξιολόγηση: 8.17 — 31/07/2023 - 02:11

Επίσκεψη στο εν λόγω studio να δοκιμάσω την Κira.Οταν βγήκε στο σαλόνι μου άρεσε εμφανισιακα κ μπήκα μέσα στο δωμάτιο αφού πλήρωσα 70€ για γυμνό μπουκι Το απλο ξεκινάει στα 50.Οταν μπήκε στο δωμάτιο την περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι αφού είχα κάνει ντους πρώτα κ την είπα να έρθει να ξαπλώσει πάνω μου για να την μπάλαμουτιασω.Της έδωσα ένα στοματοφιλο αλλά κράτησε απόσταση αμέσως οπότε μετά άρχισα να της φιλάω τον λαιμό κ παράλληλα ξεκουμπωσα το σουτιέν της.Στη συνέχεια άρχισα να φιλάω τις σιλικονατες βυζαρες της 3αρια σε μέγεθος μαλακα με μικρες ρωγες.Το κωλαράκι της ωραίο, σφιχτό κ πεταχτο αλλά με μικρα κωλομερια καμια σχεση με τους ευμεγεθεις γλουτούς που θα δειτε στις photos.Εχει ωραίο πρόσωπο κ ματαρες.Αφου πιπιλισα ρωγιτσες κ την πασπατεψα κατέβηκε πιο χαμηλά κ μου έκανε ισπανικό μικρής διάρκειας κ μετά τον άρπαξε στο στόμα.Μετρια πίπα έκανε με λίγο dt κ χωρίς να γλυψει τα καμπανελια.Εβαλε σκούφο στη συνέχεια κ την έβαλα να καβαλήσει το καβλι μου κ γω χουφτωνα τις βυζαρες της.Την γύρισα μετά σε reverse cow κ άρχισα το spanking αλλά όχι για πολύ.Δεν είναι για σκληρή μεταχείριση.Την γυρνάω μετά σε normal position κ πάω να ανεβάσω τα ποδια της στους ώμους μου κ μου λέει όχι έτσι μπαίνει βαθιά κ τα κατεβάζει.Μεγαλο ξενέρωμα.Αnyway συνέχισα να την πηδαω έτσι όπως ήθελε κ τελείωσα μέσα στην μουναρα της,εντος σκούφου.Στο social που ακολούθησε μου είπε ότι είναι από Μόσχα,όρκο δεν παίρνω όμως. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 70
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Καλό σιλικονάτο
Υπηρεσίες Στοματικό χωρίς προφύλαξη
Υπηρεσίες Στοματικό χωρίς προφύλαξη