Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ελίζα  (Magic Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Antidote AvatarAntidoteΜηνύματα: 1954 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

Ξανθό πιπίνι! Αξιολόγηση: 8.17 — 27/12/2024 - 14:21
    Ξανθό πιπίνι! Αξιολόγηση: 8.17 — 27/12/2024 - 14:21

Ελίζα λοιπόν!
    Δεν την είχα συναντήσει λόγω μέτριων-κακών κριτικών.. Τσιμπημένο και το δωράκι οπότε έλεγα άστο..
    Πρόσφατα δήλωσε ανανεωμένη και σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία να δω τι παίζει. Περιέργεια και ό,τι γίνει.
    Επικοινωνία με το γραφείο. Χτύπημα πόρτας με δεκάλεπτη καθυστέρηση.
    Κατάξανθο, ψηλό, χαμογελαστό πιπίνι. Ωραία εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο, δυνατό σώμα.
    Ηλικία γύρω στα 21, η φοιτήτρια που τραβάει το βλέμμα σου στα μαγαζιά.
    Μια μικρή αμηχανία, της είπα να χαλαρώσει, σκοπός είναι να περάσουμε όμορφα. Την ρώτησα τι της αρέσει και τι όχι, δεν θα κάνουμε στο πρώτο μονόωρο ραντεβού πορνοσταριλικια!
    Μου έβγαλε κάτι πολύ amateur και μου άρεσε, όχι πουτανιά πολύ έμπειρης κοπέλας που έχει γράψει χιλιόμετρα..
    Όσο συζητούσαμε έβγαζε ρούχα.. Υπέροχο στήθος, σφιχτός κώλος.. Υπάρχει και βιντεάκι στην καρτέλα της στο σάιτ του μάγου όπου είναι ξεκάθαρο τι θα συναντήσεις.
    Έκανε το ντουζάκι της, δεν ήθελε να πιει κάτι, δεν κάπνισε..
    Όσο για τα επίμαχα ερωτήματα πολλών, μου είπε ότι δεν έχει θέμα με τα φιλιά με γλώσσα, δεν είναι το αγαπημένο της να τελειώνει κάποιος μέσα της στο προφυλακτικό (αλλά δεν θα τον κόψει) ενώ δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα/πρόσωπο. Κρίμα της είπα για το CIF γιατί με τέτοια προσωπάρα ήθελα να σε δω να μου χαμογελάς χυμένη!
    Στα περί ανανέωσης, μπαίνει με άλλο αέρα στο δωμάτιο και με καλή διάθεση.. Γενικά με ρώταγε συνεχώς τι μου αρέσει και ήθελε να με ευχαριστήσει..
    Πρώτα αναγνωριστικά φιλιά, μασαζάκι σε στήθος, κώλο, παιχνίδι με την κλειτορίδα να δούμε πως ανταποκρίνεται..
    Ζήτησε να κάνει στοματικό, καλή φάση με τόσο ωραίο πρόσωπο και πέρασμα από @@.
    Σύντομα στήθηκε στα 4 για να της το ανταποδώσω. Άρχισε να μουσκεύει.
    Της έβαλα δάχτυλα καθώς η ίδια έπαιζε με την κλειτορίδα της. Ταυτόχρονα φιλιόμασταν και γούσταρε παιχνίδι. Όταν έγινε εντελώς μούσκεμα, μου ζήτησε να βάλω προφυλακτικό. Είσοδος ιεραποστολικά, στενό μουνάκι που ανταποκρινόταν, κατέβαζε συνεχώς υγρά.
    Την έβαλα να με καβαλήσει, γυρίσαμε στα 4, είχε όρεξη.. Με ρώταγε που θέλω να την χύσω.
    Της είπα στον κώλο όπως και έγινε. Καθόταν στα 4 τουρλωμένη και μου ζήτησε να την σκουπίσω.. Είσαι για φωτογραφία της λέω ρε baby και γέλαγε..
    Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο γύρος και επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο, αράξαμε και τα είπαμε αφού ξαναέκανε το ντουζάκι της.
    Γενικά ένιωσα ότι συνάντησα μια κούκλα φοιτήτρια που γνώρισα σε ένα μαγαζί και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ με τις ατέλειες του αλλά και τις ωραίες στιγμές. Amateur φάση με μία πολύ μικρή κοπέλα ηλικιακά.
    Την προτείνω σε όσους γουστάρουν πιπίνια, μοντελέ φάση και δεν πάνε να κάνουν καφριλίκια από το πρώτο ραντεβού. Θα δώσουν λίγο χρόνο στην κοπέλα να φτιαχτεί.
    Το δωράκι είναι σίγουρα υψηλό και ο ανταγωνισμός τεράστιος αλλά και η εμφάνιση της κοπέλας ανώτερη.
    Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα.
    Σε αυτά τα χρήματα σίγουρα με άλλες έμπειρες κοπέλες θα βγάλετε περισσότερα γούστα!
    Όλο και κάτι θα ξέχασα να αναφέρω.. Καλή μας συνέχεια!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 180
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (4)
    P.vim Avatar P.vim 29-12-2024 11:12:40

Σαν να εστρωσε με λιγα λογια , λογω πολλων δεν ....

Δεν εχω παρει 

Υγ Συγνωμη για να καταλαβω δεν θελει τελειωμα με προφυλακτικο μεσα της , αλλα δεν εχει προβλημα μετα δαχτυλα; 

Αλλο και τουτο παλι 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Antidote Avatar Antidote 29-12-2024 13:15:01

Δεν έχει στρώσει όσο θα ήθελες.. Έχει κάνει προσπάθεια βέβαια..
    Εμφανισιακά σε καλύπτει. Στα 180ε παίρνεις μια πολύ καλή εμφάνιση 21χρονου ξανθού πιπινιού αλλά σίγουρα θα ήθελες πολύ ανώτερες υπηρεσίες..
    Εκτός αν δεν σε χαλάει η πιο amateur φάση..
    Δάχτυλα έβαλα κανονικά ναι.. Τελείωμα μέσα της, υποθέτω έχει να κάνει με κάτι από παλιά, κανά σπασμένο προφυλακτικό κτλ.

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    P.vim Avatar P.vim 29-12-2024 13:50:19

Ανεξαρτητως με τι εχει γινει παλια  αν εσπασε προφυλακτικο  κλπ 

Τα δαχτυλα ειναι ενα σημειο ως προς θεμα υγιεινης που το εχω ψηλα και το καταάβαινω απολυτα οταν η αλλη δεν το θελει 

Εκτος αν σε περασε απο εξονυχιστικο ελεγχο και σου εδωσε το οκ , αλλα απ οτι καταλαβα της αρεσει γενικα 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Antidote Avatar Antidote 29-12-2024 16:04:57

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες, δεν ξέρω όμως αν της αρέσει γενικά. Πάντα η υγιεινή μου είναι στο 100% και πολλές φορές παίρνω και υπηρεσίες από κοπέλες που δεν τις προσφέρουν. Πχ φιλιά κτλ

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    ntekwl AvatarntekwlΜηνύματα: 92 Κριτικές: 21

Ιστορίες: 0

Ελληνιδα μοντελακι Αξιολόγηση: 8.67 — 10/09/2023 - 00:07
    Ελληνιδα μοντελακι Αξιολόγηση: 8.67 — 10/09/2023 - 00:07

Μου βγηκε σε καλο η ελλειψη διαθεσιμοτητας της κοπελας που ειχα βαλει στο μυαλο μου, οχι οτι ηταν για δεκα η Ελιζα αλλα και παλι ηταν ενα απο τα καλυτερα ραντεβου που εχω κανει με ελληνιδα. Σαν εμφανιση ειναι λιγο διαφορετικη αλλα πολυ ωραια γυναικα σε ηλικια το πολυ 22 με λιγο υφακι τυπου ψωνισμενης μουναρας αλλα και προσγειωμενη και συνειδητοποιημενη για την δουλεια που κανει. Θα σκεφτεστε αν δινει φιλια στο στομα και η απαντηση ειναι μονο επιφανειακα. Δεν το βαζεις κατω ομως μαζι της, εχει τον τροπο να στο δειχνει ομορφα αλλα και να πηγαινει στο επομενο βημα. 

Φυσικα η επικοινωνια ηταν αψογη και καταλαβαινει και την μη λεκτικη και την γλωσσα του σωματος. Ενω δεν εχει πολυ εμπειρια στο επαγγελμα ξερει να γαμιεται οπως γουσταρεις και με τον αληθινο τροπο. Ακομα και στις αντιδρασεις της δεν βλεπεις προσποιηση αλλα ουτε και κοφτες. Ειναι γκομενα που ακουγεται στο κρεβατι και με το στενο μουνακι που εχει της ειναι δυσκολο να κρατηθει οταν δυναμωνει το γαμησι. Καναμε μονο εναν γυρο με πολυ ωραια προκαταρκτικα τσιμπουκι και γλειψιματα σε ολο το σωμα. Στο σεξ οι στασεις ηταν δυσκολες αλλα ανταπεξηλθε με ευκολια. Την καταθεση την εκαναν πανω στον κωλο της και δεν βιαστηκε να φυγει να πλυθει. Ηταν πραγματικα δυνατη εμπειρια παρολο που δεν ηταν απο τις πραγματικα επαγγελματιες εσκορτ.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 180
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο