Rebeca (Massage Nirvana)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 28
Κριτικές Χρηστών
Όπως κάθε μέρα πήγα Πειραιά και πήρα Όλγα στο γυρισμό έκανα μια στάση στο Nirvana για να δω μια καινούργια την Ρεμπέκα ρουμάνα έρχεται στο σαλόνι Την ρώτησα αν είναι ελεύθερη και μου λέει είναι μπαίνω μέσα και παίρνω το πρόγραμμα της μισής ώρας
Πρόσωπο γλυκό πανέμορφο μου θύμισε παλιές εποχές που πήγαινα φυλής ίδιο κόψιμο ίδιο στυλ με κοπέλες που δουλεύουν εκι
στήθος απαίσιο το πιο απαίσιο στήθος που έχω δει σε γκόμενα δεν έδωσα σημασία και της είπα να κρατήσει το σουτιέν να μην το βγάλει Το μόνο θετικό είναι τα αγγλικά εξαιρετικά τα μιλάει μου λέει πως θα ξεκινήσουμε έτσι της λέω πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα Πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση την στήνω στα τέσσερα και στην κυριολεξία της έδωσα το μουνί στο χέρι δεν παραπονέθηκε καθόλου τα φιλιά τα απέφευγε Ιεραποστολικό από πάνω και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
Έκανα το μπανάκι μου πήρα ένα κρύο τσάι να το πιω στο δρόμο και όπως ήμουνα πετάγομαι Συγγρού 108 στο μασάζ Μπαίνω μέσα βλέπω μία νέα τσατσά και της λεω καινούργια μου λέει είμαστε καινούργι εδώ και 10 μέρες είχε τρεις κοπέλες λατινες πολύ καλές και από τιμές άστα να πάνε πολύ υψηλές το μισάωρο 100 € και η 1 ώρα 150 και το απλό 50 € δεν το λες μασάζ αλλά το λες τιμές στούντιο είδα δύο κοπέλες απ' τις τρεις και ήθελα να δω και την Τρίτη και μου λέει το κορίτσι θα αργήσει την έχει πάρει ένας γερμανός 3 ώρες
Πάω να Φύγω και βγαίνει ένα παλικάρι από το δωμάτιο κατεβαίνουμε μαζί και με ρωτάει πήρες καμιά του λέω ήθελα να δω και τις τρεις αλλά η μία δεν ήταν στο δωμάτιο ήταν απασχολημένη και δεν πήρα καμιά εσύ του λέω πήρα την ξανθιά μου λέει καλή του λέω μου λέει μη φανταστείς μέτρια
μπήκα να δω μου λέει καμιά κριτική για αυτήν αλλά δεν είχαν γράψει Και μπήκα στο έτσι του λέω γράφεις κριτικές μου λέει όχι μόνο διαβάζω του λέω ξέρεις πιος είμαι εγώ ο elganador τον ξέρεις
Έλα ρε μαγκα μου λέει σε διαβάζω που έχεις εξαφανιστεί εσυ Μου αρέσει όπως τα λες και οπως τα γράφεις Μετά από κριτική σου έχω πάρει πολλές γκόμενες Και σε πάω πολύ του λέω Εκεί στο μπου τους γράφω στα @...δια μου δεν ξαναγράφω όλους τους κατουράω Κανένας από κει δε γαμάει πιο πολύ από μένα έλα εδώ του λέω αυτή την ξέρεις αυτήν την ξέρεις του λέω αυτήν και του δείχνω τα Κατορθώματα μου που της γαμάω εκτός γραφείου Τρελάθηκε του λέω τι κρίμα που δεν είσαι μέλος στο μπου να έγραφες ότι συνάντησες τον elganador μου λέει εγώ είμαι πιο πολύ του στουντιο και Διαβάζω και lagonisian κάτσε του λέω να τον Πάρο τηλ τον πήρα το λαγό και μιλήσανε
Και του είπα άμα γουστάρεις κάνε λογαριασμό στο sexclub Και όποιες παίρνεις να γράφεις εδώ κριτικές και έχει και διαγωνισμούς freefuck που οι άλλοι από κει στο μπου δεν προσφέρουν
Μου λέει θα φτιάξω ρε μάγκα μου λέει και θα σου γράψω
Πολύ καλό παιδί και ευγενικός και γαμώ τα παιδιά τον συμπάθησα πολύ
να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα