Σταυρούλα (Magic Girls)
Κριτικές Χρηστών
τη Σταυρούλα τη συνάντησα πέρυσι οταν ήταν πάλι στο γραφείο πριν ανεξαρτοποιηθεί προσωρινά. επικοινωνία εύκολη στο συγκεκριμένο ραντεβού, η κοπέλα στην ώρα της . πρωτη εικόνα θετική σώμα αδύνατο, μαυρισμένο , νέα σε ηλικία, γλυκό πρόσωπο. μαυρή κοντή φούστα , γενικά προσεγμένη στο όλο ντύσιμο και βάψιμο, τόσο όσο χρειάζεται. με ρώτησε τι μου αρέσει και τι προτιμάω , εδινε φιλιά (ισως θα περιμενα περισσότερα) καλή και στη πίπα και στο σεξ με ενεργή συμμετοχή χωρίς να βιάζεται, τελειωμα στο στόμα της που τα ρουφαγε θυμαμαι σταλα σταλα ως τελος με νάζι (δυστυχως ειδα στη σελίδα του γραφείου οτι δε το εχει πλεον στα εξτρα της) Καθαρή κοπέλα , εγω πέρασα όμορφα μαζί της . εχοντας διαβάσει αρνητική κριτική εδώ μέσα θα θεωρησω ότι ή ήταν άσχημη μέρα της στον συναγωνιστή ή πολύ καλή μέρα της σε εμένα... γιατι πραγματικά και με κάλυψε και δε με ξεπέταξε το αντίετο μάλιστα . δε διαψευδω κανεναν καταθέτω τη δικη μου εμπειρια.

Εφτασε η κοπελα στην ωρα της.Διαβασα θετικα σχολια και την πατησα. Πρωτη εμφανιση καλη ειδικα το σωμα . Προσωπο πολυ βαμμενο απο κοντα και fake θα ελεγα . Σωμα αδυνατο μοντελε με μικρο στηθος που δεν θελει να ασχολησαι μαζι του.μαυρισμενο αρκετα με tan lines .Υπηρεσιες μπουρδελου κατευθειαν πιπα τιποτα το ιδιαιτερο με περασμα απο @@ . Συμμετοχη μετρια στην καλυτερη περιπτωση . Σου βγαζει αυτο το " αντε τελειωνε να φευγουμε " . Συμπεριφορα ντιβας οτι καποια ειναι και κανουν ουρα για ραντεβου μαζι της .Γενικα ενα κακο ραντεβου απο ολες τις αποψεις .

γλειφομουνι γουσταρει?