Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 22

Κριτικές Χρηστών

Elganador AvatarElganadorΜηνύματα: 564 Κριτικές: 147

Ιστορίες: 0

Δυναμική Αξιολόγηση: 7.83 — 02/07/2023 - 11:11
    Δυναμική Αξιολόγηση: 7.83 — 02/07/2023 - 11:11

Στην υποδοχή με περίμενε η λαρισα

Μου λέει πως σου φαίνεται το καινούργιο μας μαγαζί της λέω το ξέρω το μαγαζί έχω έρθει και παλιά εδώ για μασάζ  φέρε μου την σάρα τώρα της λέω γιατί έχω καύλες

ερχεται το κορίτσι μας και ανεβαίνουμε πάνω κάνω ένα ντουζ και περιμένω να έρθει

η σάρα  είναι μια γλυκιά κοπέλα με γλυκό πρόσωπο στήθος σιλικονατο  ο κώλος της φοβερός τα αγγλικά της φτωχά εγώ συνεννοήθηκα στα ισπανικά επειδή τα μιλάω 

Και της λέω κάνε μου λίγο μασάζ στην πλάτη να χαλαρώσω με άλειψε με λάδια και άρχισε να με τρίβει η πούτσα έγινε πέτρα κατευθείαν Την βουτάω από τη μέση και αρχίζω να φυλάω λαιμό βυζί χέρια πόδια πλάτη σε όλο της το κορμί κατεβαίνω και γλύφω το μουνάκι της αργά και αισθησιακά δάχτυλα δέχτηκε και τα αναζητούσε  πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα πολύ καλή υγρή βαθιά περιποίηση πέρασε και από τα αρχίδια μια βόλτα 

την στήνω στα τέσσερα και αρχίζω να καρφώνω την κωλάρα της με γρήγορους ρυθμούς χαστούκια στα κωλομέρια αβέρτα ιεραποστολικό από πάνω και κατάθεση στο λαιμό της με αποχαιρέτησε το κορίτσι πήγα για ένα ντουζ και όπως σκουπιζόμουνα η πούτσα πέτρα τηλέφωνο στη λάρισα και της λέω στείλε μία πάνω άλλη γελάει και μου είπε τι πίνεις εσύ είμαι φυσικός έτσι της λέω και μου στέλνει την αντριάνα που την έχω ξαναπάρει και έχω γράψει κριτική εξαιρετική επιλογή κι αυτή

μετά που τελείωσα πήγα με τα πόδια φυλής έτσι να περάσει η ώρα γιατί μου αρέσει να συζητάω με την τσατσά την  κυρία μαρια από βουκουρέστι  και  συνάντησα και τα φιλαράκια μου τους άστεγους που τους πάω φαγητό κάθε φορά που περνάω από κει

να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών Τηρήθηκε μερικώς ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη