Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Daniella  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Elganador AvatarElganadorΜηνύματα: 564 Κριτικές: 147

Ιστορίες: 0

Γλύκισμα Αξιολόγηση: 8.33 — 18/06/2023 - 21:26
    Γλύκισμα Αξιολόγηση: 8.33 — 18/06/2023 - 21:26

Είχα πάει με το φιλαράκι μου Χαλκίδα σήμερα για θαλασσινά είχε κέφια άλλωστε πήγε καλά χθες τα πήρε χοντρά και μου λέει πάμε να γεμίσουμε κερνάω αυτός πήρε μία ανεξάρτητοι με αφήνει στο ξενοδοχείο και ανεβαίνω πάνω

Αντικρίζω μία γλυκιά κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο  είναι η κοπέλα των φωτογραφιών με ωραίο μικρό φυσικό βυζί  από ουκρανία το κορίτσι μας τα αγγλικά της εξαιρετικά τατουάζ εχει αρκετά στο σώμα της 

μπαίνω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ

και επιστρέφω να την απολαύσω με περίμενε έξω από την πόρτα του μπάνιο με κολλάει στην πόρτα και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα με γλώσσα  της αφαιρώ το νυχτικό και άρχισα να την φιλάω από το λαιμό από το βυζί κατεβαίνω και γλύφω τα πεταχτά μουνόχειλα της αργά και αισθησιακά αρχισε να βογκάει έπεσα στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση τον εφτυνε και τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι την στήνω στα τέσσερα οπου στην κυριολεξία της έδωσε το μουνι  στο χέρι ιεραποστολικό πλαγιαστό και κατάθεση στα βυζιά της

πήγαμε για τουζ μαζί Και την αρχίζω  στα γλωσσόφιλα επεσε στα γόνατα και το πήρα στο στόμα πίπα εξαιρετική και πάλι την παίρνω από το χέρι και πάω στο κρεβάτι

στο δεύτερο γύρο δεν κάναμε σεξ κάναμε έρωτα με τους δικούς της χαλαρός ρυθμούς στα τέσσερα από πάνω και κατάθεση στο λαιμό της

εκανα ενα ντουζ στεγνώνω καλά καλά της έδωσα τα χρήματα και γεια σας

το πιο γλυκό κορίτσι που έχω συναντήσει πέρασα εξαιρετικά από ότι μου είπε και έξι μέρες θα βρίσκεται εδώ ακόμα και πετάει για βαρκελώνη τρέξτε να προλάβετε

να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    lagonisian Avatar lagonisian 20-06-2023 12:42:43
    είσαι πραγματικός γαμιάς κ εραστής του αθλήματος...δεν είσαι ύφος κ ίδεα οπως κάποιοι που δε σου φτάνουν ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    6in9ine Avatar 6in9ine 20-06-2023 15:03:21
    @lagonisian εγώ δυσκολευομαι να τον πιστέψω κάθε μέρα κριτικές τι να πω ρε φίλε για να το λες εσυ κάτι θα ξέρεις παραπάνω από μένα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ