Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Elganador AvatarElganadorΜηνύματα: 564 Κριτικές: 147

Ιστορίες: 0

Φέρτε μου ψυχίατρο Αξιολόγηση: 9.00 — 29/05/2023 - 10:26
    Φέρτε μου ψυχίατρο Αξιολόγηση: 9.00 — 29/05/2023 - 10:26

Η επικοινωνία με το γραφείο πολύ καλή Το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο της κοπέλας για 1 ωρα

Με το που μπαίνω μέσα αντικρίζω ένα κοριτσάκι σκέτη γλύκα με πολύ γλυκό πρόσωπο σώμα λεπτό Στεγνό 

Τατουάζ έχει αρκετά στο σώμα της

Τα αγγλικά της εξαιρετικά πολύ επικοινωνιακή κοπέλα 

Άρχισα να ιδρώνω της λέω δεν είμαι καλά έχω θαμπώθη από την ομορφιά σου Κάλεσε μου γιατρό γέλασε και μου απάντησε εγώ θα σε κανω καλά

Δεν ξέρω αλλά πρώτη φορά μου συνέβη Να κομπλάρω έτσι μπροστά σε γκόμενα

Πλησιάζει και αρχίζει να με σκουπίζει με τα χέρια της με χαϊδεύει ερωτικά και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα Φιλιά εκπληκτικά και με πάθος Της αφαιρώ τα σέξι κόκκινα εσώρουχα Και άρχισα να την φιλάω σε όλο της το  σώμα Κατεβαίνω και γλύφω το μουνάκι της αργά και αισθησιακά το μουνάκι της πεντακάθαρο και χωρίς μυρωδιές μου κατεβάζει το παντελόνι Και τον Παίρνει στο στόμα

Πιπα εξαιρετική Υγρή αισθησιακή περιποίηση αργεί και βασανιστική έτσι όπως μαρέσει την παίρνω αγκαλιά και την πάω στο κρεβάτι βάζω το προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα Ιεραποστολικο Πλαγιαστό Και καταθέσα  στα όμορφα πόδια της 

Δεν ήθελα να την αποχωριστώ και την πλακώνω κατευθείαν πάλι στα γλωσσόφιλα η πουτσα δεν επεφτε με τίποτα 

στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε σεξ κάναμε έρωτα με τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς γλωσσόφιλα αβέρτα δεν ξέρω αλλά είχαμε πολύ χημεία και η γκόμενα πραγματικά εχυσε δυο φορές

δάγκωνε τα χέρια της και αυτό με καυλώνε ακόμα περισσότερο Δύσκολα θα φύγει από το μυαλό μου και θα την επισκεφτώ και πάλι πολύ σύντομα η γκόμενα ήταν εξαιρετική σε όλα έφυγα πολύ μα πάρα πολύ ικανοποιημένος

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    6in9ine Avatar 6in9ine 29-05-2023 14:44:19
    Ρε φίλε που το γεμίζεις στο πηγάδιΚάθε μέρα Κανε και κανα ρεπό καλό θα σου κάνει
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ