Lidia24gr (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 7
- Προβολές: 171
Κριτικές Χρηστών
Η λύδια ήταν η πρώτη ανεξαρτητη αν θυμάμαι που πήρα όταν ξεκίνησα το σπορ . Με τη λύδια έχουμε βρεθεί καμία δεκαριά φορές σίγουρα . Δυστυχώς πρέπει να έχει σταματήσει και ελπίζω κάποια στιγμή να τη ξαναδω . Από τη άλλη πιστεύω ότι σε κάθε κοπέλα του χώρου αξίζει μια καλύτερη ζωή κάποια στιγμή και ας μη μας συμφέρει . Η Λύδια λοιπόν είναι μια αδύνατη ξανθιά κοπέλα . Από εμφάνιση το μόνο αρνητικό είναι ότι δε είχε καθολου βυζι . Άλλους θα τους ενοχλούσε εμένα προσωπικά όχι . Ερχόταν στη ώρα της πάντα εύκολη στη συννενόηση των ραντεβού . Από τις πιο καθαρές κοπέλες πάντα έκανε μπάνιο με το που έφτανε όπως και στα διαλειματα. Ήταν πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη μαζί μου από το πρώτο μας ραντεβού . Πολύ καλή η πίπα της γενικά συμμετείχε και στο σεξ και δε βαριόταν . Είχε ενα υπέροχο κωλαρακι το οποίο δυστυχώς δεν έδινε . Η τιμή της για εμένα ήταν vfm όταν τη ίδια περίοδο όλες στα γραφεία ξεκίναγαν από 140. Η λύδια γενικά για τα λεφτά της ήταν μια χαρά θεωρώ . Ελπίζω να είναι καλά ότι αν κάνει στη ζωή της . Θα χαιρόμουν ειλικρινά αν την ξανά έβλεπα .

Η συνάντηση έγινε πριν 2 μήνες περίπου στο bill.
Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο στην ώρα της, εμφανισιακά είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες δηλαδή νορμάλ πρόσωπο, βυζι λεπτό σώμα και κωλαράκι φοβερό(Δεν το δίνει όμως).
Στο σοσιαλ είναι καλή, ομιλιτικη και αυθόρμητη και φαίνεται σαν να μην είναι επαγγελματίας. Η πίπα της αν θυμάμαι καλά ήταν καλή (έχουν περάσει και 2 μήνες), παίχτηκαν 2 γύροι με 69, φιλιά βαθυα με γλώσσα και γενικότερα ήταν πολύ δεκτική και συνεργασιμη το μόνο παράξενο ήθελε να πληθω κατά τα προκαταρκτικά λόγω προσπερματικων υγρών ώστε να μείνει έγκυος ?
παρόλο που προφανώς θα φορούσα προφυλακτικό στην διείσδυση. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν ευχάριστη συνεύρεση και θα προτιμηθει και άλλη φορά. Κόστος 120 ευρώ για μια ώρα.