Bianca-2 (Athens Girls Network)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 410
Κριτικές Χρηστών
Παμε τωρα και στην αδερφη της Αφροδιτης/Μονικας την Βιανκα. Τον πρωτογνωρισα οταν εκανε τα πρωτα βηματα στο επαγγελμα επειτα απο προτροπη της αδελφης της. Μιλαμε για μανουλομανουλο τοτε, χωρις μεγαλη εμπειρια, σωμα λεπτο μοντελου, και αματουρι αλλα ευχαριστη και με ενα φετιξ στην καθαριοτητα. Παντα ερχοταν με μωρομαντηλα και ειχε κουσουρια με μικροβια, αλλα την συγχωρουσα για ειχαμε χημεια και μαζι μου πηδιοταν πολυ ομορφα.
Παμε και σε μια περιγραφη, αν και το μωρο πηρε κιλα αργοτερα, αλλαξε γραφεια για ενα διαστημα και ανακλυψε και το πρωκτικο ενδιαμεσα. Πρεπει να πηρε μαθηματα απο την αδελφη της. Ψηλη, με εμφανισιμο προσωπο, μακρια μαυρα μαλλια, σωμα που πηγε απο λεπτο μοντελε σε νταρντανοειδες με τα χρονια, βυζια 2αρια φυσικα, και ατελειωτα ποδια.
Στον αγωνα εγινε πολυ καλη, σαν ενα κρασι που παλαιωνει και γινεται πιο ουσιωδες, στοματικο αριστο, δεν αντεχε το DT, στηνοταν πολυ ομορφα και την επαιρνες οπως ηθελες χωρις να λεει μα και μου. Εμενα μου αρεσε καβαλαρησα και στα 4 οπου εβλεπες τις ποδαρες της, και τον πεταχτο κωλο της.
Σοσιαλ καλο γιατι μιλουσε καλα Ελληνικα, ισως με μια ελαχιστη προφορα, αλλα παντα ενδιαφερουσα και με μια περιεργεια που δεν ειχε η αδελφη της. Τις εχω παρει και ντουο αλλα αυτο ειναι για αλλη συζητηση.
Ενα πολυ καλο πηδημα αν εξαιρεσεις τα κουσουρια με την κθαριοτητα, και παντα ευχαριστη οσο δυνατα και να την πηδουσες, που της αρεσε.
Παει και αυτη, κριμα!