Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 3
  • Προβολές: 170

Κριτικές Χρηστών

Sikelos AvatarSikelosΜηνύματα: 3032 Κριτικές: 30

Ιστορίες: 0

Η απόλυτη καύλα Αξιολόγηση: 9.67 — 26/05/2025 - 08:29
    Η απόλυτη καύλα Αξιολόγηση: 9.67 — 26/05/2025 - 08:29

Πρωινές καβλες και με 3-4 μηνύματα κανονίστηκε το ραντεβού πολύ εύκολα με τη Πάολα για νωρίς το μεσημέρι.
        Την είχα απωθημένο από μια τυχαία συνάντηση μας καθώς αποχωρούσα από ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και βλέποντας τη να περιμένει έξω από κάποιο άλλο δωμάτιο και χτυπώντας τη πόρτα και μπαίνοντας να συστήνεται. Ήξερα λοιπόν τι θα αντικρίσω.
        Ανοίγοντας λοιπόν τη πόρτα μπήκε μέσα η Πάολα με αέρα μου συστήθηκε και πέσανε τα πρώτα αναγνωριστικά φιλιά. Είναι μουναρα κατα τα γούστα μου, ψηλή με μαυρισμένο δέρμα από solarium, όπως αργότερα μου είπε, με ένα ωραίο φόρεμα και τακούνια. Αν τη συναντήσεις στο δρόμο σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη αλλά αντιθέτως. Ήμουν έτοιμος φρεσκαρισμενος με τη πετσέτα μόνο δεμένη στη μέση και κατευθείαν με το που άφησε τη τσάντα της γονάτισε στο πάτωμα και ξεκίνησε μια πολύ καλή Πίπα με μπόλικο σάλιο. Την προέτρεψα μετά από λίγο να πάμε στο κρεββάτι και εκεί συνεχίσε να τον έχει στο στόμα αφού γδυθηκε. Την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω. Τη ξάπλωσα και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά, μοσχομυριζε  και ακολούθησαν πολλά γλωσσοφιλα καθώς ξεκίνησα να παίζω με το μουνακι της και να τη δαχτύλωνω . Αυτή είχε καυλώσει, το γουσταρε και βογγουσε. Η καύλα είχε βαρεσει κόκκινα, συνεχίσαμε έτσι και μετά αφού τον ξαναπήρε στο στόμα την έβαλα να κάτσει από πάνω για ιππασία. Το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα στο λάστιχο.
      Φρεσκαρισμα, τσιγαρακι και είπαμε μια δυο κουβέντες. Ανάβω δεύτερο τσιγάρο και κατευθείαν με δική της πρωτοβουλία τον ξαναπαίρνει στο στόμα. Πίπα πολύ καλή βαθιά υγρή και ρουφηχτη hoover. Δεν έμειναν παραπονεμένα και τα δίδυμα ! Ξεκινάω καθώς τον είχε στο στόμα να παίζω με το μουνακι της και να την δαχτύλωνω πάλι για λίγη ώρα, της άρεσε, και μετά τη εστησα στα τέσσερα και ξεκινησα σφυροκόπημα . Συνέχεια σε ιεραποστολικό χουφτωνωντας τα βυζιά της και συνέχεια με γρήγορο ρυθμό και γλωσσοφιλα φουλ. Σταμάτησα πέταξα το λάστιχο και της τον κάρφωσα πάλι στο στόμα που με τη τσιμπουκαρα της ήρθε το τέλος του δεύτερου γύρου στο στήθος της.
        Πήγε για φρεσκαρισμα, ντύθηκε, πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο που τα είχα ακουμπήσει από την αρχή του ραντεβού με ευχαρίστησε και αποχαιρετηθηκαμε με φιλιά.
        Πετυχημένο ραντεβού ! Η Πάολα είναι όμορφη, ερωτευσιμη και κάνει πολύ καλά γαμησια. Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι παρόλο που χτύπαγε το τηλέφωνο της άλλοτε κλήσεις άλλοτε μηνύματα δεν του έδινε σημασία .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 100
    Πόλη Αθήνα
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Αξιοπιστία Ραντεβού Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Antidote AvatarAntidoteΜηνύματα: 1951 Κριτικές: 17

Αξίζει! Αξιολόγηση: 8.50 — 30/12/2024 - 22:58
    Αξίζει! Αξιολόγηση: 8.50 — 30/12/2024 - 22:58

Την Πάολα την είδα λίγο πριν ανεβάσει την τιμή της.. Στα 100ε, μιλάμε για απίστευτο VFM!
    Στα 150ε πολλοί θα πουν ότι έχουν αρκετές επιλογές και το αντιλαμβάνομαι! Παραμένει εξαιρετική περίπτωση όμως..
    Απ' ότι μαθαίνω παραμένει σε τοπ επίπεδο! Ίσως και πολύ καλύτερη πλέον!
    Γυναικάρα που δεν είχα σταματήσει να χουφτώνω, βυζάρες, κωλάρα, γλωσσόφιλα δίχως αύριο.
    Πολύ ερωτική ατμόσφαιρα και δυνατό κάρφωμα! Τελείωμα στις βυζάρες! Δεν έκανε CIM/CIF.
    Δοτική και ευχάριστη γυναίκα αν και είχε ένα προσωπικό θέμα που την απασχολούσε εκείνη την μέρα και δεν ήταν 100% εκεί.
    Δεν μπορούσε ούτε να κάτσει επιπλέον ώρα. Προσπάθησε όμως να με ευχαριστήσει και με το παραπάνω!
    Θυμάμαι έκανε και duo με την Νικόλ την Τσέχα.
    Πολύ καλή περίπτωση.
    Καλή μας συνέχεια!

*Έβαλα την τωρινή της τιμή στο κόστος που επηρέασε και τον βαθμό στο VFM. Στα 100ε ήταν καθαρό δεκάρι το VFM.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Πόλη Αθήνα
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Arkham Knight AvatarArkham KnightΜηνύματα: 376 Κριτικές: 9

Ότι καλύτερο έχω συναντήσει Αξιολόγηση: 10.00 — 28/04/2023 - 20:45
    Ότι καλύτερο έχω συναντήσει Αξιολόγηση: 10.00 — 28/04/2023 - 20:45

Όπως έχω αναγράψει και στο τίτλο η Πάολα είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Την έχω συναντήσει δύο φορές μέχρι στιγμής και θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον.

Ας αρχίσω πρώτα με τα αρνητικά που είναι ελάχιστα. Αρχικά δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά ακολουθεί μόνο εντολές. Δεν αφήνει τελείωμα στο στόμα.

Στα θετικά που είναι πολλά. Είναι ψηλή με ωραίο σώμα με καμπύλες. Δοτική σε όλα δεν κοιτάει να αποφύγει και να "κλέψει" από πουθενά. Εξαιρετικό social καθώς μιλάει σαν να σε γνωρίζει καιρό και αισθάνεσαι οικεία. Στις υπηρεσίες της άψογη. Τα δίνει όλα και το ζει στο έπακρο. Πεντακάθαρη και προσεγμένη στην εμφάνιση της.

Καταλήγοντας είναι μια κοπέλα που αξίζει και με το παραπάνω ακόμα περισσότερο.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 200
    Πόλη Αθήνα
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 18-29
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Καλό σιλικονάτο