Paola Ukraine (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 4
- Προβολές: 275
Κριτικές Χρηστών
Συνάντηση σήμερα με Παολάρα νωρίς το απόγευμα σε γνωστό πορνοχοτέλι στα νότια αν και την είχα βάλει από καιρό στην λίστα δεν είχε τύχει να κλείσω μαζί της όλο αυτό διάστημα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων αν και μία φορά πριν καιρό είχα κλείσει με την Πάολο έγινε ένα μπέρδεμα με την ώρα και δεν κατάλαβε το μήνυμα και κάτι τέτοια και είχαμε ψηλό παρεξηγηθεί αλλά η Πάολα είναι γάτα και τα βρήκαμε μέσο γραπτών μηνυμάτων μετά.
Και τώρα στο ψητό σκάει μύτη σήμερα η Παολάρα και πέντε λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε κανονίσει στο δωμάτιο με πορνοτάκουνα πέδιλα και φόραγε κίτρινο κοντό φόρεμά αεράτο χωρίς σουτιέν και μαύρο κωλόστριγκο με το που μπαίνει και συστηθήκαμαι και τα είπαμε ούτε για ένα λεπτό και μπαίνει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και σκάει γυμνή από βηζί ωραίο φτιαχτό τσιπουκόχιλα φτιαχτά όσο πρέπει και κορμί λαμπάδα και μία καυλόφατσα όλα ναζί και πουτανιά στον αγώνα με το που έκατσε δίπλα μου χαμούρεμα λίγο γλύψιμο της ρώγες και την ξάπλωσα και την αρχίζω σε ένα γλυφομούνι που η Παολάρα σπαρτάραγε από καύλα και αφού το έγλειφα για αρκετή ώρα άρχισε το μουνάκι της να τρέχει βρύση και η Παολάρα να ουρλιάζει και να μου έχει βάλει το κεφάλι μέσα στο μουνί τής και να χύνει εγώ ήμουν ήδη τούρμπο πέρασμα σκούφο και πρώτη στάση ιεραποστολικο και σφυροκοπιμα δίχως να υπάρχει αύριο την είχα άχτι και η Παολάρα να γουστάρει και να ουρλιάζει δεύτερη στάση στα τέσσερα και το τέλος ήρθε 69 εγώ να γλύφω την μουνάρα της και η Πάολα να με τσιμπουκόνι και να τα έχει πάρει όλα μέσα στο στόμα της.
Μετά κάναμε ένα ντουζάκι και κάναμε ένα τσιγάρο και τα είπαμε για λίγο και την ρώτησα για το πρόγραμμα της γιατί δεν είχα ιδέα τι παίρνει η κοπέλα μην αγχώνεσαι μου λέει έχουμε χρόνο για ένα γύρο ακόμα αντέχεις μου λέει!! Εγώ με τέτοιο μούναρο που έχω απέναντι μου αντέχω για τρεις γύρους τής λέω ακόμα εσύ αν αντέχεις κούκλα μου τής λέω να σε τελειώσω μια φορά α δεν ξέρω μου λέει με την καυλόφατσα τής και μου λέει έλα που της λέω δίπλα σού όχι κάτω και την ξεκινάω ένα γλυφομούνι εκεί έβαλα όλοι μου την τέχνη και να το κωλοδαχτυλιάζω είχε κατεβάσει τόσα υγρά η Παολάρα είχε γίνει μούσκεμα τα σεντόνια μέχρι που τελείωσε για δεύτερη φορά και μου στήνεται στα τέσσερα και μου πετάει προφυλακτικό και μου λέει κάρφωσε με και το κάρφωσα με μανία δεύτερη στάση η Παολάρα από πάνω και να δίνει πόνο και τρίτη στάση ιεραποστολικο και εκεί έδωσα πόνο μέχρι που κατάλαβα τα νύχια τής στο κορμί μου και τελειώσα βαθιά μέσα στο μουνί τής και η Πάολο να σπαρταράει από καύλα όταν τραβήχτηκα η Παολάρα ξάπλωσε στο πλάι στο κρεβάτι και την ρώτησα αν είναι καλά και μου λέει άσεμαι δύο λεπτά να ηρεμήσω και εγώ έπεσα στο κάτω μέρος του κρεβάτι νεκρός να ηρεμήσω ήταν από τα πιο δυνατά γαμήσια που έχω ρήξη τον τελευταίο καιρό.
Συμπέρασμα Παολάρα δυνατή γαμεύσιμη και επικίνδυνη είναι μούναρος με όλη την σημασία της λέξεως με κορμάρα βυζάρες και καυλόφατσα που θες να την σκίσεις ήταν από τα πιο δυνατά γαμήσια πού έχω κάνει από υπηρεσίες ή κοπέλα είναι vfm από μένα Ναι σε όλα.
Βλάχος

Πρωινές καβλες και με 3-4 μηνύματα κανονίστηκε το ραντεβού πολύ εύκολα με τη Πάολα για νωρίς το μεσημέρι.
Την είχα απωθημένο από μια τυχαία συνάντηση μας καθώς αποχωρούσα από ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και βλέποντας τη να περιμένει έξω από κάποιο άλλο δωμάτιο και χτυπώντας τη πόρτα και μπαίνοντας να συστήνεται. Ήξερα λοιπόν τι θα αντικρίσω.
Ανοίγοντας λοιπόν τη πόρτα μπήκε μέσα η Πάολα με αέρα μου συστήθηκε και πέσανε τα πρώτα αναγνωριστικά φιλιά. Είναι μουναρα κατα τα γούστα μου, ψηλή με μαυρισμένο δέρμα από solarium, όπως αργότερα μου είπε, με ένα ωραίο φόρεμα και τακούνια. Αν τη συναντήσεις στο δρόμο σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη αλλά αντιθέτως. Ήμουν έτοιμος φρεσκαρισμενος με τη πετσέτα μόνο δεμένη στη μέση και κατευθείαν με το που άφησε τη τσάντα της γονάτισε στο πάτωμα και ξεκίνησε μια πολύ καλή Πίπα με μπόλικο σάλιο. Την προέτρεψα μετά από λίγο να πάμε στο κρεββάτι και εκεί συνεχίσε να τον έχει στο στόμα αφού γδυθηκε. Την σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω. Τη ξάπλωσα και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά, μοσχομυριζε και ακολούθησαν πολλά γλωσσοφιλα καθώς ξεκίνησα να παίζω με το μουνακι της και να τη δαχτύλωνω . Αυτή είχε καυλώσει, το γουσταρε και βογγουσε. Η καύλα είχε βαρεσει κόκκινα, συνεχίσαμε έτσι και μετά αφού τον ξαναπήρε στο στόμα την έβαλα να κάτσει από πάνω για ιππασία. Το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα στο λάστιχο.
Φρεσκαρισμα, τσιγαρακι και είπαμε μια δυο κουβέντες. Ανάβω δεύτερο τσιγάρο και κατευθείαν με δική της πρωτοβουλία τον ξαναπαίρνει στο στόμα. Πίπα πολύ καλή βαθιά υγρή και ρουφηχτη hoover. Δεν έμειναν παραπονεμένα και τα δίδυμα ! Ξεκινάω καθώς τον είχε στο στόμα να παίζω με το μουνακι της και να την δαχτύλωνω πάλι για λίγη ώρα, της άρεσε, και μετά τη εστησα στα τέσσερα και ξεκινησα σφυροκόπημα . Συνέχεια σε ιεραποστολικό χουφτωνωντας τα βυζιά της και συνέχεια με γρήγορο ρυθμό και γλωσσοφιλα φουλ. Σταμάτησα πέταξα το λάστιχο και της τον κάρφωσα πάλι στο στόμα που με τη τσιμπουκαρα της ήρθε το τέλος του δεύτερου γύρου στο στήθος της.
Πήγε για φρεσκαρισμα, ντύθηκε, πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο που τα είχα ακουμπήσει από την αρχή του ραντεβού με ευχαρίστησε και αποχαιρετηθηκαμε με φιλιά.
Πετυχημένο ραντεβού ! Η Πάολα είναι όμορφη, ερωτευσιμη και κάνει πολύ καλά γαμησια. Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι παρόλο που χτύπαγε το τηλέφωνο της άλλοτε κλήσεις άλλοτε μηνύματα δεν του έδινε σημασία .

Την Πάολα την είδα λίγο πριν ανεβάσει την τιμή της.. Στα 100ε, μιλάμε για απίστευτο VFM!
Στα 150ε πολλοί θα πουν ότι έχουν αρκετές επιλογές και το αντιλαμβάνομαι! Παραμένει εξαιρετική περίπτωση όμως..
Απ' ότι μαθαίνω παραμένει σε τοπ επίπεδο! Ίσως και πολύ καλύτερη πλέον!
Γυναικάρα που δεν είχα σταματήσει να χουφτώνω, βυζάρες, κωλάρα, γλωσσόφιλα δίχως αύριο.
Πολύ ερωτική ατμόσφαιρα και δυνατό κάρφωμα! Τελείωμα στις βυζάρες! Δεν έκανε CIM/CIF.
Δοτική και ευχάριστη γυναίκα αν και είχε ένα προσωπικό θέμα που την απασχολούσε εκείνη την μέρα και δεν ήταν 100% εκεί.
Δεν μπορούσε ούτε να κάτσει επιπλέον ώρα. Προσπάθησε όμως να με ευχαριστήσει και με το παραπάνω!
Θυμάμαι έκανε και duo με την Νικόλ την Τσέχα.
Πολύ καλή περίπτωση.
Καλή μας συνέχεια!
*Έβαλα την τωρινή της τιμή στο κόστος που επηρέασε και τον βαθμό στο VFM. Στα 100ε ήταν καθαρό δεκάρι το VFM.

Όπως έχω αναγράψει και στο τίτλο η Πάολα είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Την έχω συναντήσει δύο φορές μέχρι στιγμής και θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον.
Ας αρχίσω πρώτα με τα αρνητικά που είναι ελάχιστα. Αρχικά δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά ακολουθεί μόνο εντολές. Δεν αφήνει τελείωμα στο στόμα.
Στα θετικά που είναι πολλά. Είναι ψηλή με ωραίο σώμα με καμπύλες. Δοτική σε όλα δεν κοιτάει να αποφύγει και να "κλέψει" από πουθενά. Εξαιρετικό social καθώς μιλάει σαν να σε γνωρίζει καιρό και αισθάνεσαι οικεία. Στις υπηρεσίες της άψογη. Τα δίνει όλα και το ζει στο έπακρο. Πεντακάθαρη και προσεγμένη στην εμφάνιση της.
Καταλήγοντας είναι μια κοπέλα που αξίζει και με το παραπάνω ακόμα περισσότερο.