Λολίτα (Studio Queen Girls)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 28
Κριτικές σε άλλα γραφεία
- Lolita - Studio L Amour (Κριτικές: 4)
- Lolita - Studio Θησέως 35 (Κριτικές: 1)
- Lolita - Studio Βριλησσού 60 (πάνω) (Κριτικές: 1)
- Lolita - Studio Κασσάνδρας 3 ισόγειο (Κριτικές: 1)
- Λολίτα - Studio Μελαντίας 50 (Κριτικές: 2)
- Lolita - Studio V.I.P (Κριτικές: 0)
- Lolita - Studio Caroline (Κριτικές: 0)
- Lolita - Studio Κασσάνδρας 6 (Κριτικές: 0)
- Λολίτα - Studio Συγγρού 232 (Κριτικές: 0)
Κριτικές Χρηστών
Την είχα σταμπάρει εδώ και καιρό, οι φωτογραφίες της ήταν το πρώτο βήμα και το δεύτερο ήταν να την δω στο σαλονάρισμα. Πολύ όμορφη γκόμενα, σίγουρα μπορείς να την ερωτευτείς και να δώσεις πολλά για τη πάρτη της αλλά μάλλον πρέπει να δώσεις αρκετά και όχι το βασικό 50άρι για να δεις άσπρη μέρα μαζί της. Όλα ξεκαθαρίζουν όταν μπαίνει στο δωμάτιο, το βλέμμα της έχει το ύφος "χάρη σου κάνω" και στο διάλογο είναι απλά λίγο κρύα. Όπως και να είναι η εμφάνιση παίζει καλό ρόλο αλλά δεν σε αφήνει ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις μαζί της. Με τρόπο σου δείχνει ότι δεν θέλει πολλά χάδια και η ίδια ακολουθεί το ίδιο κανόνα. Πέρασε αρκετά απότομα στο στοματικό αλλά και η τεχνική της με πολλές ελλείψεις. Την βρήκε σηκωμένη αλλά στο μυαλό με έριξε αρκετά. Στο γαμήσι δεν στήνεται έτσι ώστε να την γαμάς όπως θέλεις αλλά προσπαθεί συνέχεια να κλέβει. Συνολικά μου άφησε άσχημη εντύπωση και παρόλο που είναι μουνάρα δεν θα την ξαναπάρω ποτέ.

Την ειχα μπανισει αρκετες φορες στα σαιτ, πολυ ομορφη γκομενα και απο κοντα αλλα εχει εμφανως αλαζονικη συμπεριφορα. Εκανα τα στραβα ματια θέλωντας να ικανοποιήσω την καυλα μου και εστω και για λιγο να εχω σωματικη επαφη μαζι της. Η γκομενα αλλαξε ελαχιστα την συμπεριφορα προς το καλυτερο μεσα στο δωματιο αλλα τιποτα το ουσιωδες.
Πιπα με καποτα και ρηχη, δεν με αφησε να την απολαυσω με γλειψιματα στο σωμα και εκανε τυπικο στησιμο ισα ισα για να πει οτι με αφηνει να την γαμησω. Το εφαγε στην συνεχεια κανονικα χωρις να διαμαρτυρηθεί αλλα συνολικα ηταν κρυα.
Το πειραματακι μου τελικα δεν βγηκε και τοσο καλο...

Αρκετά πρόσφατη επίσκεψη. Όντας μεγάλος φαν των βυζιών πέρασα με τη κοπελιά έπειτα από σαλονάρισμα της. Καλή περίπτωση μιας και μ άφησε να τα περιποιηθώ δεόντως όσο ήθελα. Ωραία προκαταρτικά επίσης από μέρους της και με καλή συμμετοχή και στο γαμήσι στα 4 όπου με τελείωσε με ωραία σπασίματα καθώς είχα κουραστεί στο τέλος. Από μένα προτείνεται σε φανς των μίλφς με εμπειρία.