Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 86

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

ZARbis AvatarZARbisΜηνύματα: 80 Κριτικές: 19

Ιστορίες: 0

Μπερδεμενη κατασταση Αξιολόγηση: 7.67 — 05/03/2023 - 21:50
Μπερδεμενη κατασταση Αξιολόγηση: 7.67 — 05/03/2023 - 21:50

Η γκομενα είναι ίσως ότι πιο ομορφο εχω δει σε στουντιο και αυτός ήταν ο λογος που δεν έλεγξα για κατι περισσοτερο. Στο δωματιο ηρθε με ουδετερο υφος αλλα ανετη χωρις να δειχνει διαθεση ξεπετας. Ξεκινησα εγω προκαταρκτικα χωρις να σκεφτώ αν θα μου κανει εκεινη και πως θα μου τα κανει.Ηταν καθαρη και περιποιημενη σε όλα τα επιμαχα σημεια και ενιωθα ότι την ικανοποιουσε η γλωσσα  μου από οπου περναγε πανω της. 

Τα βυζια της εχουν το ελαττωμα του μικρου μεγεθους αλλα το σχημα τους είναι καλο οπως και το μουνι της για το οποίο θα πηγαινα ξανα μαζι της και ας είναι μετρια στο σεξ. 

Ακολουθησε μια πιπα που θα την ελεγα εκτος απο αματουρικη και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να πετυχει κατι αλλα το κυριο ειχε ηδη επιτευχθει, η πουτσα μου δηλαδη ηταν ηδη καγκελο. 

Εκανε ένα ωραιο στησιμο στα τεσσερα και μπηκα στο ομολογουμένως καλο από αισθηση μουνι της με σκοπο να εκτονωσω τις καυλες μου αλλα εκεινη με το χερι της μου εβαζε κοφτη στην εισχωρηση. Ισως η γκομενα εχει τετοια δομη που τις πουτσες πανω απο καποιο μεγεθος δεν τις μοορει αλλα όπως και να εχει δεν ειναι αυτές οι αντοχες που περιμενεις από μια επαγγελματια. 

Τα βογγητα της από την άλλη ηταν ωραια και εριξα το χυσιμο κοντευοντας να τελειωσει ο χρονος.

Συνολικα είναι μια μπερδεμενη κατασταση μαζι της αλλα από την ομορφια της και μονο εχει αποκτησει σταθερη πελατεια. Εγω μαλλον θα την επισκεφτω ξανα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad