Irida/Mia (Your Angels)
Κριτικές Χρηστών
Η επικοινωνία με το γραφείο οκ το ραντεβού κλείστηκε για 1 ώρα στο κρεολή στην γλυφάδα
εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση όμορφη γυναίκα πολύ Γλυκιά και όμορφα ντυμένη μου σκάει ένα φιλάκι στο στόμα και ζήτησε να πάει για φρεσκάρισμα επέστρεψε με ωραία μαύρα εσώρουχα την βουτάω και την κόλλησα στον τοίχο αρχίσαμε τα φιλιά με γλώσσα εγλειψα λαιμό βυζί και η ρόγα της σιγά-σιγά έπαιρνε την ανηφόρα Η πούτσα εχει γίνει πετρά την πιάνω από το μαλλί και της το δίνω στο στόμα πιπα πολύ καλή Υγρή βαθιά περιποίηση πέρασε κι από τα αρχίδια μια βόλτα παίρνω το προφυλακτικό και την καρφώνω στα όρθια με μανία ημουνα φουλ καυλωμένος Την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι ιεραποστολικό doggy Και τελείωμα στα βυζάκια της
Ντουζάκι και από τους δύο και το δεύτερο ημίχρονο δεν άργησε να ξεκινήσει
Την ξεπλύνω καλά καλά και αρχίζω το γλειφομούνι με μανία ως που με γέμισε με τα υγρά της Φέρνω το προφυλακτικό και κάθομαι στη λεκάνη του μπάνιο και την σφυροκοπώ αλύπητα Την σηκώνω στους ώμους μου και την πάω στο κρεβάτι Ιεραποστολικό πλαγιαστό και τελείωμα στα όμορφα πατουσάκια της
Φρεσκαρίστηκε το κορίτσι μας τις έδωσε τα χρήματα και με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί
Από τις πολύ καλές μου εμπειρίες που είχα έως τώρα στον άγριο έρωτα
Η Γκόμενα πραγματικά είναι φοβερή είναι μία γκόμενα που θα την παίρνω κάθε φορά σε κάθε της tour
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Μια μας τρελανες! Την βλεπω στο site μου κανε κλικ κατευθειαν, μονο αυτη μου κανε πολλυ κλικ , νεα παρουσια, μωρο amatuer ...
Παω να δω κριτικες , τιποτα 0, ρε λεω τι γινεται μηπως ηρθε τωρα..Αμα ηρθε τωρα και ειναι αυτο το μωρο των photos, ειναι και νεα και καινουργια και ξεκουραστη, μπορει να κατσει Christmass Joker το κασκαντεριλικι...
Μιλω με τα φανταστικα κοριτσια του γραφειου τα οποια ειναι super και τις ευχαριστω πολλυ....
Τους λω τι προτεινετε για σημερα, μου δινουν 2 3 επιλογες μεσα και η Μια.
Τσεκαρω λιγο τις αλλες 2 και ριχνω μαυρο....
Τους λεω Μια! Ειναι ΤΟΠ μου λενε. Οκ λεω κλεισαμε!!!!
Φτανει το μωρο, μεσα στη καυλα, μεσα στον οιστρο της νιωτη της, οτι βλεπετε στις φωτο, αρχιζει να με φιλαει , να χορευει, να μου γελα, κρασακι κοκκινο μου λεει ναι αμεσως, ειχα και χυμο, χυμο μου λεει τι ειμαι μωρο...
ΜΩΡΟ απο αλλο πλανητη εισαι της λεω....
Μεσα στα 5 λεπτα ηξερα οτι ειχα πιασει το joker jak pot της πρωτοχρονιας των 7Μ euro...
Ηρθε casual dressed, μετα παει στο μπανιο για ενα γρηγορο ντουσακι και μετα βγαινει με τα μαυρα εσωρουχα της Victoria Secret που βλεπετε στο site, μεσα στη τρελλη χαρα, στη καυλα, στα φιλια της και το παθος της που ηταν out of this world.
Με το που τη βλεπω με τα εσωρουχα αυτα οπως στη φωτο, με την αυρα της, τη χαρα της, το λικνισμα της, την νεοτητα της, το παθος της να με φιλαει ετσι σα να χε να δει αντρα 1 χρονο...
Ειπα τον Δεσποτη Παναγιωτη παιδια...Τι ομορφα που περασα, τι παραδεισενια ωρα ηταν αυτη....
Αμα κατσει το Αmatouri και ειναι τετοια φαση και τοσο ομορφη ποιο pse και μαλακιες....
Δεν περιγραφω αλλο.
Κωλος Βραζιλιανικος.. Οτι βλεπετε στις φωτο....
50 λεπτα ελιωσα στην ηδονη της, γλυφομασταν συνεχεια, υπηρξε ενωση 2 σε 1...
Η Μια η οπως Ιρινα oπως τη λενε ηρθε προσφατα πρωτγ φορα ελλαδα και θα φυγει συντομα, προλαβετε τωρα που ειναι φρεσκια και εχει ορεξεις...
Η Ιρινα λοιπον οχι εμφανισιακα, αλλα σε ολα τα αλλα μου θυμησε τη Κατερινα, μια γκομενα στα 22 τοτε πριν 25 χρονια και γω μικρος που με χτυπησε αυτη λυσσασμενη σε ενα παρτυ, γατι την σουταρε ο δικος της και γλωσσοφιλιωμαστε διχως αυριο σε ενα καναπε απο τις 2 μεχρι τις 5 το πρωι και μας κοιταγαν ολοι speechless...
Mετα πηγαμε σπιτι μου και καναμε ερωτα στις 6 το πρωι διχως αυριο, απο τις ποιο παθιασμενες εμπειριες της ζωης μου...
Τοσο ομορφα περασα με τη Μια , again δεν περιγραφω αλλο...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....10αρι 10αρι .
Αυτη και η Dida ειχαν κατι μοναδικο, η καθε μια στο τομεα της...
Πχ και η Αναστασια ειναι καυλα τσοντα αλλα εδω πεξαμε στο αλλο ακρο ,
ωωωω Μια , τι φτιαχνει ο θεος οταν εχει κεφια .....
Εφυγε και καθισα σα μαλακας με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια στη πολυθρονα 15 λεπτα , στριβοντας ενα τσιγαρο και πινοντας ενα κρασακι κοκκινο....
Εξουθενομενος βεβαια γιατι παρα το αματουρι, το μωρο μεσα σρη καυλα γουσταρε να τη γλυφουν , να τις βαζω δαχτυλα, ειχε μουσκεψει,
Καποια στιγμη την ειχα πανω προς τα πισω και ειχε τρελλαθει να παιζει τη κλειτοριδα της...μεσα στη καυλα της νιοτης της και το παθος της για τη ζωη...
Ρε τι ομορφα περασα, σαν αδεια μπαταρεια κινητου με φορτισε στο 300% ....
Θα μπορουσα να γραψω εκθεση για το μαναρι αυτο αλλα σταματαω εδω...
George over & out....

--Διάβαζα με απορία κριτική από έναν μυστήριο τύπο με απορία για το αν όντως αξίζει, Μήνυμα αμέσως στους αγγέλους για ένα ραντεβουδάκι με την Mia στο γνωστό πορνό λημέρι, όπου όπως όλες έχοντας περάσει το κατώφλι αυτού του ξενοδοχείου, έτσι και αυτή θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τις στο πορνό κρεβάτι με τον paparovicz .
--Παρφουμαρίστηκα και άρχισα να προετοιμάζομαι να υποδεχτώ την Mia με πορνό τιμητικές παπαροβιτς, καθώς ανοίγω την Πόρτα αντικρίζω μια Μελαχρινή νεαρά γυναίκα εκεί γύρω στα πρώτα άντα + ντυμένη με ένα πράσινο παντελόνι, άσπρη μπλούζα και παπουτσάκια τακουνιά πέδιλα, τις λέω πέρασε μέσα στα ενδότερα του δωματίου και κατευθείαν την αρπάζω με ένα ωραίο φιλί σαν ένδειξη καλωσορίσματος αλλά και ξεσκίσματος που θα επακολουθήσει μαζί μου σαν την προετοίμαζα για τους αγώνες που θα παιχτούν μαζί μου, το έπιασε με την Μία η Μία και πήγε στο Μπανάκι να φρεσκαριστεί ενώ εγώ είχα μείνει τσίτσιδος όρθιος και την περίμενα.
--Βγήκε από το μπάνιο ολόγυμνη με ένα αυθορμητισμό σαν μου έλεγε κανε μου αχαλίνωτο σεξ, σώμα αρκετά καλό για την ηλικία της χωρίς πολλές καμπύλες εμένα μου φάνηκε πολύ ενιαίο σαν όλα πάνω της ακολουθούσαν μια ενιαία γραμμή σώματος κατάλευκο χωρίς μπούρδες τατουάζ με λίγες φακίδες μπροστά στα στητά σαν σπυράκια στήθη 2 τα μόνα που έκανα καμπυλοειδής γραμμή και άκρα περιποιημένα και βαμμένα. Την πετάω ξαφνικά στο κρεβάτι αρχίζοντας να δίνουμε παθιασμένα φιλιά , στο καπάκι κατέβηκα με χαμηλό βαρομετρικό στο μουνάκι της σαλιώνοντας
το δαχτυλιάζοντας
το και δαγκώνοντας
το με απαγορευτικό στην πίσω τρυπούλα ναι λέω σιγά μην κωλώσω εκεί και κατευθείαν τις λέω πάρε και ρούφηξε τον μητσαρα
σε ανάποδη θέση
αφήνοντας με να τις τον καρφώνω εις βάθος γαργαλίζοντας τις λαρυγγικές χορδές όπου λίγο ακόμα και θα έβγαζε μουσικές πανδαισίες
στην συνέχεια την έβαλα και γονάτισε
με θέα στον καθρέφτη τον ώριμο κώλο της με το στόμα της να πηγαίνει ροδάνι από λαρυγγικές έγχορδες βυθοσκοπήσεις
, σκουφί κάθομαι στο κρεβάτι την βουτάω να καθίσει τον μητσάρα σαν όρθιο παλούκι που ήταν ζελεδιάζετε και άρχισε να κάνει κινήσεις μπρος πίσω προσπαθώντας να αποφύγει τα χοροπηδήματα νευριάζω την στήνω στον καθρέφτη και άρχισα να την σφυροκοπάω
μέχρι που ήρθα
.
--Πήγε για Μπανάκι αράξαμε στο κρεβάτι με μια σύντομη κουβεντούλα λέγοντας μου διδάσκει κινέζικα τις λέω όπα πρώτη φορά μου βγαίνει τουρακι που μιλάει κινεζικά κάτσε και θα σου δείξω εγώ κάτι κινεζικά που θα σε τρελάνουν, κατέβηκα χαμηλά παρά ολίγον να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια από ηδονή την έφερα σε όρια κινεζικού τύπου, μετά την άφησα και έπιασε το μητσαρα κάνοντας κινέζικες έγχορδες βαθιές λαρυγγικές τα κινέζικα άρχισαν να γίνονται μελωδίες στα αυτιά μου, σκουφί και έφαγε κάτι σφυροκοπήματα σε όλες τις κινέζικες στάσεις τελειώνοντας έτσι με κινέζικο τρόπο και τον δεύτερο γύρο. Πήγε για Μπανάκι της άφησα το αντίτιμο ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο με κινέζικο στυλ κουνώντας χαρωπά την κωλαρά της στο διάδρομο του ξενοδοχείου.
--Λοιπόν Η Μια είναι μια κοπέλα εκεί γύρω στα τριάντα και ίσως λίγο παραπάνω σωματικά εγκρίνεται, στο σεξ τώρα θέλει βελτίωση αλλά δεν χαλάει χατίρι ότι ζήτησα το ειχα απλόχερα στο κρεβάτι κινείται με gfe κινεζικούς ρυθμούς συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να κάνουν σεξ με κινέζικο τρόπο δίχως κινέζα αλλά με ουκρανέζα αυτά ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας.