Μαλβίνα (Studio Βριλησσού 46)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 137
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Ξεπετα Αξιολόγηση: 4.83 — 02/09/2024 - 23:55
Ειχα παει καυλωμενος και μου αρεσε η εμφανιση της. Μπηκα χωρις να το σκεφτω πολυ και η γκομενα μεσα σε λιγα λεπτα ηταν στο δωματιο. Η εμφανιση πολυ καλη και γυμνη, το σοσιαλ ικανοποιητικο αλλα ειχε μια ασυμβιβαστη επιθυμια να με ξεπεταξει με την οποια ηθελα δεν ηθελα συμβιβαστηκα.
Μου εκανε μια πιπα στην ηδη καυλωμενη πουτσα μου και εκατσε στα τεσσερα να την γαμησω. Απο την συμμετοχη της καταλαβα οτι ακομα περισσοτερο ειχε μεγαλωσει η επιθυμια της να ληξει η φαση και σιγα σιγα αρχισε να το εκφραζει λεκτικα και με ενα υφος που δεν ταιριαζει με την υπηρεσια που προσφερει.
Για να μην σας κουρασω περισσοτερο, η εμπειρια δεν αξιζε μαζι της, η γκομενα δεν εχει την καταλληλη συμπεριφορα και φυσικα δεν θα ξαναπαω.
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Την Μαλβίνα την είχα σταμπάρει καιρό! Αξιολόγηση: 7.60 — 16/03/2022 - 13:18
Την Μαλβίνα την είχα σταμπάρει καιρό! Η κοπέλα είναι ακριβώς ότι βλέπεις στις φωτογραφίες! ίσως και λιγο καλύτερη κατα την γνωμη μου!
Εφτασα στο στούντιο στο σαλόνι ήταν χαμογελαστη με ωραία διαθέση! πέρασα στο δωματίο και μετα απο λίγο ήρθε και αυτή! Μου ήρθε και απ ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν τέρμα μαστουρωμένη! όλο νάζι προσπαθούσε να με καυλ΄ωσει αλλά ταυτόχρονα αποφεύγοντας τα πάντα! της εγλυψα λίγο τα βυζάκια και της έδωσα δύο μπατσακια στον κώλο! μου πέρασε προφυλακτ΄κο και ξεκίνησε μια διαδικάστική πιπα που πραγματικά δεν θυμάμαι καθόλου! την σταμάτησα και της λέω ελα να σε γαμήσω! με ρωτάει πώς θέλω! της λέω κατσε πάνω μου και μετα βλέπουμε! και μου λέει τι ελα ρε μωρό τι θα κάνουμε πολλές στάσεις τώρα! εκει χωρίς πολλα πολλά την έβαλα στα 4 και αρχισα να την σφυροκοπάω αλύπητα! στο 5 λεπτο είχα τελειώσει! τα καλά είναι ότι είναι πολύ ομορφη ότι έχει κωλάααααρα! και το νάζι της είναι πολύ καυλιάρικο! τα κακά είναι ότι βαρίεται φουλ! τουλάχιστον αυτό συνέβει με εμένα!
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
στην αρχη που ξεκινησε ελεγε .. λιγο αργοτερα για καποιο λογο οι υπηρεσιες της δεν ανταποκρινονται στην τιμη ...
Και στο μαγο φολα ηταν , για αλλα κολπα ειναι αυτη