Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Zeta  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 2
  • Προβολές: 198

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 13257 Κριτικές: 65

Ιστορίες: 0

Ρίσκαρα και βγήκε Αξιολόγηση: 8.67 — 16/12/2024 - 01:27
    Ρίσκαρα και βγήκε Αξιολόγηση: 8.67 — 16/12/2024 - 01:27

Τη ζετα μου τη πρότεινε η τονια από το γραφείο που ξέρει πλέον τα γουστα μου καλά 

Δε έχει φωτό η αγγελία γενικά στο σάιτ γιατί δε το θέλει η ίδια όπως και άλλες κοπέλες του γραφείου 

Άλλοι ίσως να μη ρίσκαραν με τη σιγουριά της Τόνιας όμως το αποφάσισα και μου βγήκε σε καλό . Μάλιστα έκανα και επαναληπτική ήδη και πρόκειται να γίνει και τρίτη 

Η κοπέλα είχε έρθει και νωρίτερα από τη ώρα της και στα δύο ραντεβού και έφυγε ακριβώς χωρίς να φάει χρόνο 

Ελληνίδα με όμορφο γλυκό πρόσωπο και πραγματικά υπέροχο χαμόγελο 

Γενικά ήταν η χαρά της ζωής σε όλη τη συνάντηση 

Πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει τουλάχιστο τελευταία με περιποίηση της γύρω περιοχής και βαθιά . Σεξ συμμετέχει ενεργά έχουμε δοκιμάσει διάφορα και τη δεύτερη φορά τίμησα και το αναλ της και ήταν πολύ ωραία αίσθηση

Φιλιά δίνει αλλά δε είναι το δυνατό της σημείο σαν ποσότητα σε σχέση με άλλες που συναντώ 

Επίσης δε βαριέται στο αγώνα και αν έχεις αντοχές μπορεί να σε έχει και ένα δυωρο στη πίπα χωρίς να βαριέται . Είναι πεντακάθαρη πλένεται σε κάθε γύρο χωρίς να κλέβει ώρες στο μπάνιο .

Αρνητικό για μένα είναι το ότι δε κάνει τελείωμα σε στόμα ή πρόσωπο (αν και το γραφείο μου είχε πει ότι κάνει για το πρώτο τουλάχιστο ) όμως έπεσε ότι έκαναν λάθος 

Ομως αν και για μένα είναι βασικό όταν επιλέγω μια κοπέλα η συγκεκριμένη είναι μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που το παραβλέπω γιατί αξίζει πραγματικά από το υπόλοιπο πακέτο της 

Έχω πολλά ραντεβού να κάνω ακόμα μαζί της αυτό είναι το μόνο σίγουρο .

Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 3 ώρες
    Κόστος (€) 340
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Πρωκτικό - 30€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    P.vim Avatar P.vim 16-12-2024 15:59:37

Ενταξει καλη ειναι 

Χρονια στο ροστερ του γραφειου 

Εχει παρει και κιλα  παλια ηταν τερμα πετιτ 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    P.vim AvatarP.vimΜηνύματα: 6038 Κριτικές: 49

Ιστορίες: 0

εξαργυρωσα το δωρο μου με την Αξιολόγηση: 8.20 — 31/10/2021 - 21:09
    εξαργυρωσα το δωρο μου με την Αξιολόγηση: 8.20 — 31/10/2021 - 21:09
    εξαργυρωσα το δωρο μου με την ζετα ηταν και αλλες διαθεσιμες αλλα στο στυλ που προτιμω η τηλ μου προτεινε την ζετα δεν υπαρχει στο σαιτ θα την βαλουν φωτογραφιες συντομα μου ειπαν ηταν λιγο ρισκο καθως δεν ειχα δει ουτε φωτογραφιες ουτε εγραφε καπου για υπηρεσιες σε γενικες γραμμες οπως μου τα ειπε η τηλ ηταν αδυνατη κοπελα μικροκαμωμενη κανονικο στηθος προσωπο γλυκο με ωραια ματια τα μαλλια ειναι κοντα καρε αυτο αλλους τους φτιαχνει αλλους τους χαλαει εγω περιμενα μολδαβη και νομιζα ηρθε ελληνιδα ετσι μου συστηθηκε και αυτη ισως εχει γενηθει εδω γι αυτο πολυ καλα ελληνικα δυσκολα το καταλαβαινεις καλες υπηρεσιες παιρνει κ καποιες πρωτοβουλιες συμμετεχει αρκετα χωρις τζελ κλπ δεν κανει cim μου ειπε ουτε σαν εχτρα αναλ η η τηλ μου ειπε κανει, την ιδια δεν την ρωτησα δεν με ενδιεφερε ευγενικη χαμογελστη και με χιουμορ ζητησα να επεκτεινουμε το ραντεβου αλλα ειχε κλεισμενο μετα οποτε εδωσα εχτρα 20ε για 2η φορα αυτο για μενα ειναι αρνητικο για αλλους που θελουν μια φορα στην ωρα θετικο
    Πληροφορίες συνάντησης
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο