Zeta (Adult Club)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 198
Κριτικές Χρηστών
Τη ζετα μου τη πρότεινε η τονια από το γραφείο που ξέρει πλέον τα γουστα μου καλά
Δε έχει φωτό η αγγελία γενικά στο σάιτ γιατί δε το θέλει η ίδια όπως και άλλες κοπέλες του γραφείου
Άλλοι ίσως να μη ρίσκαραν με τη σιγουριά της Τόνιας όμως το αποφάσισα και μου βγήκε σε καλό . Μάλιστα έκανα και επαναληπτική ήδη και πρόκειται να γίνει και τρίτη
Η κοπέλα είχε έρθει και νωρίτερα από τη ώρα της και στα δύο ραντεβού και έφυγε ακριβώς χωρίς να φάει χρόνο
Ελληνίδα με όμορφο γλυκό πρόσωπο και πραγματικά υπέροχο χαμόγελο
Γενικά ήταν η χαρά της ζωής σε όλη τη συνάντηση
Πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει τουλάχιστο τελευταία με περιποίηση της γύρω περιοχής και βαθιά . Σεξ συμμετέχει ενεργά έχουμε δοκιμάσει διάφορα και τη δεύτερη φορά τίμησα και το αναλ της και ήταν πολύ ωραία αίσθηση
Φιλιά δίνει αλλά δε είναι το δυνατό της σημείο σαν ποσότητα σε σχέση με άλλες που συναντώ
Επίσης δε βαριέται στο αγώνα και αν έχεις αντοχές μπορεί να σε έχει και ένα δυωρο στη πίπα χωρίς να βαριέται . Είναι πεντακάθαρη πλένεται σε κάθε γύρο χωρίς να κλέβει ώρες στο μπάνιο .
Αρνητικό για μένα είναι το ότι δε κάνει τελείωμα σε στόμα ή πρόσωπο (αν και το γραφείο μου είχε πει ότι κάνει για το πρώτο τουλάχιστο ) όμως έπεσε ότι έκαναν λάθος
Ομως αν και για μένα είναι βασικό όταν επιλέγω μια κοπέλα η συγκεκριμένη είναι μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που το παραβλέπω γιατί αξίζει πραγματικά από το υπόλοιπο πακέτο της
Έχω πολλά ραντεβού να κάνω ακόμα μαζί της αυτό είναι το μόνο σίγουρο .
Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας

Ενταξει καλη ειναι
Χρονια στο ροστερ του γραφειου
Εχει παρει και κιλα παλια ηταν τερμα πετιτ