Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 120 €
  • Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Ύψος: 175 cm
  • Βάρος: 60 kg
  • Μαλλιά: Ξανθά
  • Μάτια: Πράσινα
  • Στήθος: C Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 13

Κριτικές Χρηστών

TOMCRUISE AvatarTOMCRUISEΜηνύματα: 12831 Κριτικές: 57

Ιστορίες: 0

Τι τραβαμε για ενα γλειφομουνι ρε γαμωτο ? Αξιολόγηση: 6.83 — 24/01/2026 - 03:21
    Τι τραβαμε για ενα γλειφομουνι ρε γαμωτο ? Αξιολόγηση: 6.83 — 24/01/2026 - 03:21

Αλλο τιτλο ηθελα να βαλω αλλα τελικα επικρατησε αυτος  , σκεφτομουνα αρκετα τι θα γραψω στην κριτικη μου και ισως να την εγραφα την αλλη εβδομαδα γιατι δεν ημουνα σιγουρος για καποια πραγματα τι ακριβως επαιξε , αλλα ετυχε να την παρει και ενα φιλαρακι κ διηγουμενος μου την εμπειρια του  μου τα ξεκαθαρισε κ νομιζω κιολας οτι οφειλω να την γραψω για να σωσω κ οποιον αλλο γλειφομουνακια ηθελε να τη συναντησει αφου το γραφειο εξακολουθει να αναγραφει στην καρτελλα της το 69 σαν παρεχομενη υπηρεσια παροτι τους ενημερωσα σχετικα μετα το τελος της συναντησης μας .
    ας τα παρουμε απο την αρχη , ειχα να γαμησω αρκετες μερες και οι καυλες εχουνε βαρεσει κοκκινο εχω δει κ στη σελιδα του γραφειου την καμιλα κ αυτο απο μονο του με εχει οδηγησει στο μυαλο μου να απορριψω τα υπολοιπα γραφεια κ να στειλω μηνυμα στο γκολντεν εχοντας στο μυαλο μου την τελεια συναντηση που ειχα πριν απο κανα διμηνο με την ινεσσα κ ρωταω ποιες απο τις διαθεσιμες κοπελες εχουν στο μενου τους το γλειφομουνι γιατι σε καθε ραντεβου αυτο με καιει κ μου απαντανε αμεσα στελνοντας μου 5-6 ονοματα , απο τα οποια για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενθουσιαζε καποιο , παρολαυτα με ετρωγε η κωλαρα μου κ η καλυτερη απο ολες ηταν η αλινα κ λεω αυτη μου αρεσει κ ρωταω αν εχουν καλο feedback , μιας κ δεν ειχε γραφτει τιποτα αφου μονο 2 μερες ειχε στην ελλαδα κ ηταν κ η πρωτη φορα που μας επισκεπτοταν , μου απαντανε ναι , δινω το οκ κ σπευδω στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο που ειναι το χοτελ αττικη , στο οποιο παιρνω παντα μια απο τις 4 τεραστιες σουιτες που εχει που ειναι πολυ καλυτερες απο το μεσο δωματιο στα λοιπα πορνοξενοδοχεια και σκαω κ 30 ευρω σε σχεση με τα 25 που χρεωνουνε τα λοιπα χοτελια.
    γνωριζω πολυ καλα οτι το αττικη εχει κοινοχρηστες τουαλετες κ για καποιους ειναι ανασταλτικος παραγοντας , αλλα δοξα τω Θεω δεν ετυχε να παω ποτε κ να θελω να χεσω , αμα θελω να κατουρησω τα κανω στην ντουζιερα που εχει το δωματιο κ να τονισω οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι πεντακαθαρο κ οι σουιτες εχουν κ τεραστια κρεβατια , εχουν σημασια αυτα δεν τα λεω ετσι....
    εννοειται οτι ειμαι ξυρισμενος γυαλι μαπα αρχιδια , κανω το μπανακι μου με το δικο μου σαμπουαν , παρφουρμαριζομαι κ περιμενω το κοριτσι το οποιο φτανει στην ωρα του , ανοιγω την πορτα κ την βλεπω βλοσυρη , μπαινει μεσα με κακο βαιμπ , της λεω τι κανεις , good λεει , bad hotel .....
    εκει λεω δεν θα παει καλα το πραγμα , ειμαι φυσικα σιγουρος οτι καποιος εξυπνιδης της εχει σφυριξει οτι το ξενοδοχειο δεν ειναι καλο , γιατι οντας μονο 2 μερες στην Ελλαδα σιγα να μην ειχε προλαβει να εχει κ αποψη ....
    τελος παντων γενικα η τυπισσα ειναι αποτομη,επιθετικη κ με ενα χαμογελο μαλλον στραβωμενο , παει να γδυθει-εχει ηδη τσιμπησει τα 160 που εχω αφημενα στο κομοδινο- κ κοντοστεκεται κ σκαναρει το δωματιο να βρει τους διακοπτες των φωτων κ τα σβηνει ολα - μεχρι κ το πορτατιφ διπλα μου που μισοφεγγε- παλι καλα που δεν μου εκλεισε κ την τηλεοραση γιατι θα ειχαμε απολυτο σκοταδι , γδυνεται κ μπαινει για ντους , μουγκριζοντας κατι στα ρωσικα , μπλιετ μου ακουστηκε  , ουτε που καταλαβα τι την ενοχλησε , παντως την επομενη φορα που θα την κλεισω θα εχω κανει κρατηση για σουιτα στη μεγαλη Βρετανια ....
    κανει ντουζακι κανα διλεπτο κ βγαινει ερχεται κοντα μου , εδω πρεπει να πω για το εμφανισιακο κομματι οτι το προσωπο της ειναι πιο ωραιο απο των φωτογραφιων,δεν ειναι τοσο στρογγυλοπροσωπη οσο στις φωτογραφιες , το κορμι της ειναι σχετικα καλο προς 30 την κανω οχι 25 , τα βυζια της δεν ειναι στην πρωτη νιοτη τους , αλλα δεν ειναι ασχημα .
    τελοσπαντων ερχεται απο πανω μου με φιλαει λιγο στο στηθος κ ψιλοτριβεται πανω μου κ κατεβαινει για πιπα , κανοντας κινηση να πιασει το προφυλακτικο , οπου της λεω χωρις προφυλακτικο κ μου απανταει καπως αποτομα οτι απλως ηθελα να το ανοιξω στην ακρη του για να το εχω ετοιμο κ ξεκιναει την πιπα ...
    εδω μαγκες να πω οτι οπως παντα ειμαι χαπακωμενος,γιατι τραβαω αγρια κουραση καθε μερα 12-15 ωρες δουλεια κ θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα αποδωσω μην πανε κ στο βροντο τοσα λεφτα , η Αλινα ομως με την ολη σταση της μου εχει γαμησει την ψυχολογια μου εντελως κ ο μικρος δεν λεει να σκληρηνει με τιποτα μπροστα στην αγελαστη παγοκολωνα που μου κληρωσε κ εγω να του λεω απο μεσα μου σηκω ρε μαλακα να της ριξεις ενα γαμησι τιποτα αυτος τεζα....
    ε λεω νταξει ας περασουμε στο γλειφομουνι κ εκει λεω θα συνελθει κ αυτος κ της λεω θελεις να γυρισουμε για 69 κ εκει ερχεται η χαριστικη βολη , οπου μου λεει δεν κανω 69 , μα της λεω στην καρτελα σου γραφεις οτι κανεις , οχι μου λεει με ενα ψιλοχαμογελο , καλα της λεω τουλαχιστον μπορω να σου γλειψω το μουνι , οχι μου λεει δεν το κανω αυτο , εκει ενταξει μου ηρθε να παω να πηδηξω απο το μπαλκονι , μα της λεω εγω για αυτο σε πηρα κ μαλιστα ρωτησα το γραφειο ειδικα για αυτο το κομματι πριν σε διαλεξω για να εισπραξω παλι αρνητικη απαντηση κ να με κοιταει με ενα βλεμμα λες κ εχω παει στο παγωτατζιδικο να παρω γευση φιστικι κ να μου λεει η πωλητρια λυπαμαι μας τελειωσε , οχι σαν το μαλακα που εχω σκασει 160 ευρω για να παρω υπηρεσιες μπουρδελου , εκει εχω μεινει ψιλοαποσβωλομενος κ μα τω Θεω σκεφτομαι τι ακριβως θα γραψω στην κριτικη μου κ τι καζουρα θα φαω απο τους υπολοιπους εδω μεσα , αλλα το χειροτερο ηταν οτι η γαμημενη η πουτσα μου κειτεται εντελως πεθαμενη κ δεν δειχνει καμια διαθεση να σηκωθει να ριξει εστω το γαμησι της τιμης ....
    η γκομενα παει να συνεχισει την αγγαρεια της πιπας αλλα διαπιστωνει κ αυτη οτι ο μικρος εχει χασει καθε επιθυμια για ζωη κ μου κανει μια κινηση με το χερι του τυπου τι θα γινει με τουτον εδω ?
    ε και εκει ηρθε το ξεσπασμα μου οπου της κανω ε μα τι περιμενεις να γινει δηλαδη μου εισαι απο την αρχη επιθετικη με τα μουτρα κατω δεν με αφηνεις  να κανω κ γλειφομουνι τι περιμενεις να γινει μου εχεις γαμησει την ψυχολογια εντελως-αυτα οχι με φωνες , αλλα με κανονικο λογο , αλλα πρεπει να ειχα κατακοκκινησει , γιατι ενιωθα τα αυτια μου να εχουνε παρει φωτια κ την ειδα την Αλίνα οτι καπως με κοιταζε περιεργα , πρεπει να μου ειχε γυρισει το ματι τελειως κ εκει μου κανει οχι ενταξει γλειφομουνι μπορεις να κανεις με το 69 εχω θεμα γιατι δεν με βολευει η σταση κλπ
    μεχρι να μιλησω με τον φιλο μου-στον οποιο απο την αρχη του ειχε ριξει ακυρο για το γλειφομουνι- ειχα την απορια μηπως κ την ωρα που της ειπα για το 69 δεν καταλαβα καλά κ δεν μου ειχε ριξει ακυρο για το γλειφομουνι , αλλα εγω το παρερμηνευσα , μετα τη συνομιλια μας , διαπιστωσα οτι μια χαρα καταλαβα , αλλα επειδη με ειδε οτι μου ειχε γυρισει το ματι τελειως κ μαλλον με λυπηθηκε που ειχα περιελθει σε τετοια απελπισια κ απογνωση με λυπηθηκε κ αποφασισε να μου κανει μια παραχωρηση.
    εκει το παιχνιδι γυρισε κ εζησα για ενα εικοσαλεπτο μια αρκετα ομορφη εμπειρια μαζι της , της ειπα να ξαπλωσει κ αρχισα να της γλειφω τα βυζια , της εδωσα κ μερικα φιλια στο στομα οπου ανταποκριθηκε-χωρις γλωσσα,αλλα παιξαμε λιγο με τα χειλια μας-κ αμεσως ο μικρος πηρε τα πανω του κ αρχισε να τριβεται στο μπουτι της κ εκει σταματαω λιγο κ της τον δειχνω λεγοντας της τα βλεπεις ? ολα ειναι θεμα ψυχολογιας ...
    μετα κατεβηκα για γλειφομουνι οπου πραγματικα με αφησε να το ευχαριστηθω κ νομιζω πως τελειωσε κιολας ή τελοσπαντων το προσποιηθηκε σε πολυ πειστικο βαθμο κ στη συνεχεια της εριξα κ ενα ξεγυρισμενο γαμησι για κανα δεκαλεπτο ριχνοντας της κ μερικα μπινελικια στα ελληνικα οπου με κοιταζε με απορια μη καταλαβαινοντας τι λεω , αλλα εγω εκτονωθηκα που τα ειπα κ ας μην καταλαβαινε , εξαλλου δεν ειχα προθεση να με καταλαβει , αλλιως θα τα ελεγα στα αγγλικα , περισσοτερο ειχα αναγκη να εκτονωσω τη συσσωρευμενη μου ενταση .
    Το γαμησι πηγε πολυ καλα χωρις μα κ μου , μονο σε καποια φαση που πηγα να παιξω με την κλειτοριδα της την ωρα που τη γαμουσα ιεραποστολικα μου απομακρυνε το χερι δειχνοντας μου οτι δεν το γουσταρει .
    με το που τελειωσα σηκωθηκε να κανει ντουζ κ αρχισε να ντυνεται ενω μενανε 25 λεπτα , οχι φυσικα οτι ηθελα να μεινει κ αλλο ,απλα το προσθετω κ αυτο στη λιστα , με αποχαιρετησε παντως με ενα φιλι στο στομα .
    στη συνεχεια ενημερωσα το γραφειο με μηνυματα για τα καθεκαστα κ εδω πρεπει να σταθω στην τεραστια αλλαγη που εχω παρατηρησει στο τηλεφωνικο κεντρο του γκολντεν-για να μη λεμε μονο τα αρνητικα - οπου πραγματικα υπαρχει πολυ καλυτερη επικοινωνια κ εξυπηρετηση σε σχεση με πριν κανα εξαμηνο , οπου μου απαντησαν οτι μονη της η κοπελα ειχε βαλει το 69 στις υπηρεσιες της - τωρα βεβαια γιατι παραμενει στην καρτελλα της ενας Θεος το ξερει,οπως κ το οτι ειναι Ρωσιδα,ενω εμενα μου ειπε οτι ειναι ουκρανη , οχι οτι εχει σημασια αυτο .
    μαλιστα μου ειπαν οτι επρεπε απο την αρχη που την ειδα επιθετικη να τη διωξω κ να ζητησω να μου στειλουν αλλη προς τιμην τους .
    αυτα μαγκες , δεν το βαζω στα καλα μου ραντεβου , δεν ξερω για ποιο λογο η κοπελα ηρθε νευριασμενη , εγω παντα συμπεριφερομαι στα κοριτσια σαν να ειναι πριγκιπισσες κ ακομα κ μπαζο να μου σκασει παντα θα κανω κοπλιμεντο κ ποτε δεν θα φερω κανεναν σε δυσκολη θεση γιατι ολοι ανθρωποι ειμαστε κ πρεπει να σεβομαστε τον αλλο , αλλα ρε γαμωτο οταν εχω σκασει 160 κ εισπραττω τετοια αντιμετωπιση βγαινω απο τα ρουχα μου ,
    ευτυχως η παρτιδα σωθηκε στο τελος χαρη στο οτι ειχα τα ψυχικα αποθεματα κ την εμπειρια να το παλεψω -9 στους 10 θα την ειχανε πεταξει εξω στο 5λεπτο πιστευω κ καταφερα να παρω αυτα που θελω απο τα ραντεβου με τα κοριτσια,αλλα στο τελος μου εμεινε μια πικρια .
    τελος παντων παμε για το επομενο
    στελνω αγαπη σε ολους κ στην Αλινα , κ πουτσα σιδερο μαγκες!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (4)
    Sniper Avatar Sniper 24-01-2026 12:10:12

Κρίμα ρε παίκτη!

Τι το ήθελες; Αν δεν μπορούσες άλλη μέρα, ας έπαιρνες από άλλο γραφείο τις πρώτες σου επιλογές.

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    jimuscocus Avatar jimuscocus 24-01-2026 13:29:24

φέρανε στον τομ κοπέλα που δεν θέλει γλυφομούνι! ε ιεροσυλία!

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    zaui69 Avatar zaui69 24-01-2026 20:09:08

Ο ωραία κριτική .. μπράβο Tom .. χάρηκα που το έσωσες έστω και στο παρά πέντε .. 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    geroksouras Avatar geroksouras 25-01-2026 14:14:40

αχ το χαρηκα, θα χαιρομουν πιο πολυ αν δεν σου σηκωνοταν κιολας, αλλα δεν πειραζει αργα πιανουν τα βουντου μου :@

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ