Molly (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Τουρκάλα
- Ύψος: 161 cm
- Βάρος: 51 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: Α Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 4
Κριτικές Χρηστών
Οπως λεει ο τιτλος... μυριστικα φολα και την εδιωξα.
Εχωντας αργησει 20 λεπτα στο πρωτο ραντεβου της ημερας, κανονισμενο απο τις 16.00 για τις 18.00 και ηρθε 18.20 περιπου. Δεν γνωριζω ποιος ευθυνεται, απλα το αναφέρω.
Μπήκε στο δωματιο και αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια με το υφος που ειχε. Τη ρωταω στα ελληνικα αν της αρεσει το γλειφομουνι και αν φιλαει, δεν καταλαβε πολυ καλα τι εννούσα και της εξηγησα με νοήματα, μου απαντησε οτι δεν φιλαει γιατι εκανε μια επεμβαση στο στομα/δοντια και για τον ιδιο λογο δεν κανει πιπα χωρις σκουφο, οσο για το γλειφομουνι καταλαβα οτι θα το "ανεχτει".
Της εξηγω οτι τα γραφει η καρτελα της και οτι εγω δεν εχω διαθεση να πεταξω τα λεφτα μου και να μην ευχαριστηθώ. Μου απαντησε οτι ενταξει θα τα κανει αλλά εγω ειχα ξενερωσει...
Παιρνω τηλεφωνο το γραφειο, εξηγώ τι προηγήθηκε και η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε να δωσω 20 ευρω για τον οδηγό και να φυγει η κοπελα οπως και εγινε.
Αμφιβαλλω αν ειναι Τουρκαλα, αλλά αυτό ειναι το λιγότερο....
Εχει πολλα τατουαζ και τα κρυβει, οι φωτο ειναι ακριβεις ως προς το σωματοτυπο, πολυ μικρο στηθος. Προσωπο μικροδειχνει με ψευτικες βλεφαριδες.

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)