Μίκυ-2 (Sensuality Spa)
Κριτικές Χρηστών
Βόλτα στην περιοχή και είπα να δω τι παίζει στο κατάστημα. Το σαλόνι τακτοποιημένο και η υπηρεσία ευγενική. Δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά εγώ πήρα πρώτος την απόφαση να μπω.
Μου άρεσε η Μίκυ, είναι κοντούλα αλλά με ωραίες καμπύλες. Πήγα δωμάτιο, ετοιμάστηκα και ήρθε και η γκόμενα.
Πήγα να το επισπεύσω και να μπούμε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο αλλά ήθελε πιο χαλαρά και πέσανε οι ταχύτητες.
Έγλειψα λίγο βυζιά και μετά μουνί αλλά εκεί έβαλε κοφτές γιατί είπε έχω γένια. Το τσιμπούκι της δεν ήταν κάτι που να αξίζει και από αρχίδια δεν πέρασε καθόλου. Στήθηκε στα τέσσερα και ξεκίνησε το σεξ αλλά πολύ αμέτοχη, μόνο το μουνί της έδινε, κατά τα άλλα τίποτα... Δεν σκέφτηκα καν να αλλάξουμε στάση γιατί νομίζω πως αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσε να κάνει και δεν ήθελα να φύγω άχυστος.
Γενικά ήταν μια λάθος επιλογή... ίσως να ήταν η μέρα που να την δυσκόλεψε κάτι... δεν ξέρω...
Από εμένα καλό σας βράδυ!
Η γκόμενα έχει καλή εμφάνιση, το σωμα πιο δυνατό για τα γούστα μου. Ορισμός το κοντοπούτανου με όλη την έννοια της λέξης. Είναι χαλαρή και δεκτική σε όλα τα σχετικά με το πρόγραμμα που προσφέρει. Έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει από σεξ και ξέρει από μασάζ. Πήρα το βασικό πρόγραμμα αλλά πέρασα καλά γιατί ιδρώνει την φανέλα.
Έχει όμορφα βυζιά τα οποία μπορείς να γλύψεις αν θέλεις και όσο θέλεις. Σου κάνει την χάρη για ακάποτη πίπα και την κάνει ωραία. Αν θέλεις της γλύφεις το μουνί, το είχε καθαρό και περιποιημένο.
Αισθησιακή γενικά, από το μασάζ ξεκινώντας με προσοχή με έκανε να καυλώσω. Το τσιμπούκι της μπορεί να γίνει και λίγο βίαιο αν θέλεις, αντέχει τα βαθιά μπασίματα.
Κάνει καλά στησίματα και πολύ κάλο καβάλημα. Λόγο του σωματότυπου της την κάνεις ότι θέλεις. Έπαιξε ωραία μπάλα με τις πρωτοβουλίες και το χοροπηδητό. Το ίδιο καλή και στον υποτακτικό ρόλο στημένη στα τέσσερα. Η τρύπα της νορμάλ από αίσθηση και μου τον έλουσε με υγρά. Κοντά στο χύσιμο άρχισε να αναστενάζει δυνατά και δεν κρατήθηκα περισσότερο.
Ήταν μια πετυχήμενη συνεδρία με την γκόμενα, θα επαναλάβω στο μέλλον.
Δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα ηταν αμεσα διαθεσιμη και ο χρονος μου λιγοστος. Ειναι καλη απο εμφανιση, ενα κοντοπουτανο με καλο βυζι και κωλο. Ο χωρος καλος και τα σεντονια καθαρα. Μπηκε με καλο υφακι και ξεκινησε μασαζ.. συμπαθητικο αλλα οχι κατι το ιδαιτερο. Μετα πιπα μου εκανε μονο με καποτα, καλη απο τεχνικη. Της εγλειψα τα βυζια και ελαχιστα το μουνι, ηταν καθαρη. Συνεχισαμε με το γαμησι σε πισωκολλητο... βογγητα και καλη συμμετοχη αλλα γενικα μια μετριοτητα απο την οποια δεν ξεκολλησε μεχρι το τελος.
Αν περασετε και ειναι ελευθερη να την δοκιμασετε αλλα προσωπικα και ειδικα για εκεινη δεν θα πηγαινα.
Τα συμπερασματα δικα σας...

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)