Αντριάνα (Studio Κροκεών 6 ισόγειο)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 21
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Οι καύλες αρχίσανε από τις φωτογραφίες. Έκανα καλή προετοιμασία με ξύρισμα και μπάνιο, το άρωμα το έβαλα μέχρι και στην πούτσα.
Με την τσατσά τα βρήκαμε και δεν την περίμενα να κάνει σαλονάρισμα, μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα για λίγο. Έρχεται και μου ξεκινά την συζήτηση, ευχάριστη και φιλική. Φιλιά στο στόμα όχι, μόνο γλειψίματα στο σώμα στα οποία και εγώ και εκείνη τα ευχαριστηθήκαμε. Τελειώσαμε τα προκαταρκτικά με μια ωραία πίπα, όχι από τεχνική αλλά συνολικά σαν προσπάθεια που έμοιαζε σαν από γκόμενα μου.
Η θεά της είναι ωραία. Έχει όμορφα βυζιά αλλά ακόμα πιο όμορφο κώλο που στα τέσσερα ήταν απαραίτητο να δω. Στήθηκε και έβαλα την πούτσα μέσα απαλά στην αρχή. Έχει στενό καλό μουνί, λιγάκι υγρό εξίσου Η πούτσα μου έγινε πέτρα από όλα τα ερεθίσματα και άρχισα να δίνω πόνο μόλις άκουσα να αναστενάζει. Η συνέχεια έγινε με καβάλημα, το έχει και το γουστάρει. Με διπλή ευχαρίστηση να της τραβάω τις ρόγες, να τις χαστουκίζω τον κώλο και να χαίρομαι το χοροπηδητό της φτάσαμε και στην στιγμή που δεν άντεξα άλλο και έχυσα.
Δεν βιάστηκε να φύγει, συνέχισε με το φιλικό ύφος μέχρι που σηκώθηκα και άρχισα να ετοιμάζομαι να φύγω.
Συνολικά σαν εμπειρία ήταν πολύ καλή αλλά όχι για κάποιον που θέλει επαγγελματία η pse.
Ο χωρος καλος. Η υπηρεσια ηταν κατατοπιστικη και δεν με ενοχλησε οσο γαμουσα.
Η Αντριανα εχει θετικη ενεργεια, αυτο και το ομορφο της σωμα κανανε μονοδρομο την επιλογη της.
Ηρθε προσχαρη στο δωματιο, εχει ορεξη για οτι ηθελες και μιλησαμε λιγο στην αρχη.
Ειναι γενικα του gfe με το μονο μειων οτι δεν φιλαει. Κανει ωραια προκαταρκτικα με φιλια στο σωμα, γλειψιμο και πιπωμα καλο στην ψωλη και γενικα μια προθεση να σε ευχαριστησει. Δεχεται οτι και να της κανεις, εγω εκανα γλειφομουνι και αρκετο πιπιλισμα στις ρωγες.
Καναμε το κλασικο ιεραποστολικο και μετα πισωκολλητο για να απολαμβανω την θεα της κωλαρας ταυτοχρονα. Αντεχει στις γρηγορες στροφες και δειχνει μια σχετικη ικανοποιηση με βογγητα.
Συνολικα ειμαι ευχαριστημενος μαζι της, αξιζει για πανω απο μια φορα.

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)