Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαλέρια  (Studio Caroline)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 19

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

mag2023 Avatarmag2023Μηνύματα: 154 Κριτικές: 35

Ιστορίες: 0

Βαλερια το αστερακι Αξιολόγηση: 8.33 — 05/12/2025 - 17:17
Βαλερια το αστερακι Αξιολόγηση: 8.33 — 05/12/2025 - 17:17

H Βαλερια εχει ελλειψη κρητικων αλλα οχι προσοντων. Μου αρεσε και σαν εμφανιση και σαν πουτανακα γενικοτερα και γιαυτο γραφω την κριτικη. Στο σαλονι ηταν η δευτερη κατα σειρα, τσαχπινα και με προκλητικο βλεμμα, στις αλλες δεν ειδα κατι τετοιο και γιαυτο ηταν μονοδρομος η επιλογη της.
Με το που μπηκε στο δωματιο εσκυψε να βγαλει την γοβα της και μου εφερε τον κωλο στα μουτρα πραγμα το οποιο μου προκαλεσε μεγαλη αναστατωση, ειδικα αναμεσα απο τα ποδια μου.
Εμφανισιακα ειναι σχεδον ολοιδια με τις φωτογραφιες. Οχι ιδιαιτερα ψιλη, γυρο στο 160, μικρο βυζακι με ωραιο σχημα και καλο κωλο που εχει και ζουμερη κωλοτρυπιδα.
Ξεκινησαμε χαμουρεμα με γλειψιμο στα βυζια και μετα πολυ περισσοτερο γλειψιμο στην μουναρα της. Τα πηγε πολυ καλα σε αυτη τη φαση, με αφησε να κανω οτι μου αρεσει. Ακολουθησε πιπα με δυνατο ρουφηγμα και περιποιηση στις μπαλες. Την σταματησα για να μην χυσω και μου στηθηκε σαν σωστο πορδνιδιο στα τεσσερα. Εχει πολυ ωραιο και στενο μουνι, δυσκολευτηκα λιγο και εβαλε τζελ για να προχωρησουμε αλλα πανω στο γαμησι της αρεσει να δινεις πονο και την ακουσα να χυνει σε καποια φαση. Καπου εκει εχυσα στην καποτα και εληξε το συντομο αλλα και ωραιο γαμησι μαζι της.
Φευγοντας αποχαιρετηστηκαμε με φιλι και υποσχεση για επαναληψη.
Δεν θα με χαλαγε καθολου μια δευτερη φορα μαζι της, τα αξιζει τα λεφτα...

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Ουδέτερη δεν ενόχλησε
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like