Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Αλεξάνδρα  (Studio Caroline)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Στήθος: D
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 3

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

EpikourosGios AvatarEpikourosGiosΜηνύματα: 155 Κριτικές: 33

Ιστορίες: 0

Αλεξάνδρα η καύλα Αξιολόγηση: 8.33 — 25/08/2025 - 14:09
Αλεξάνδρα η καύλα Αξιολόγηση: 8.33 — 25/08/2025 - 14:09

Ο πούτσος μου λυσσαλέα έψαχνε μουνί και με τις ζέστες που έχουμε, το μυαλό χάνει τα φρένα. Άκρως ερωτικές οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας, για μένα είναι ένα μουνί που ποτέ δεν θα βαρεθείς να γαμάς. Πήγα λοιπόν στο μαγαζί και την βρήκα έτοιμη. Πήρα το απλό πρόγραμμα και μπήκα στο δωμάτιο όπου περίμενα για λίγο μέχρι να έρθει.
Αρχικά για την εμφάνιση... είναι τούμπανο και τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω, αν καταλαβαίνετε την σημαία της λέξης... απλά δεν παρεκκλίνει καθόλου.
Ξεκίνησα με προκαταρκτικά κυρίως εγώ αρχικά που όπου και αν κοίταζα πάνω της ήθελα να βάλω την γλώσσα μου. Εντάξει δεκτική και πολύ καθαρή αλλά όταν ήρθε η σειρά της και ενώ περίμενα να έχει άψογη τεχνική ήταν κυρίως μέτρια. Παρολαυτα είχα καυλώσει τόσο που δεν χρειαζόμουν τίποτα, ήταν ήδη πέτρα η πούτσα μου.
Στο σεξ πανέμορφη θέα η πεταχτή κωλάρα της. Είναι φυσικά γερή και αντέχει το σφυροκόπημα. Το μουνί της έβγαλε πολλά υγρά και με έφτιαξε επίσης πολύ με τα βογγητά της.
Δεν είπαμε πολλά, κυρίως σεξ και προκαταρκτικά, ακριβώς αυτό που ήθελα.
Λογικό είναι να την επισκεφτώ ξανά κάποια στιγμή, μόνο και μόνο για την εμφάνιση της.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like