Τζένη (Diamond Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 2
Κριτικές Χρηστών
Χθεσινή επισκέψη στο διαμάντι και η ώρα κάπως περασμένη και διαθέσιμες από τα κορίτσια εκείνη την ώρα ήταν ο Έρωτας τουρμποξαδέρφη 3 και η καινούρια η Τζένη για να μην πάρω πάλι τον Έρωτα μου μίας και ήταν και ο αντίζηλος μου εκείνη την ώρα εκεί περνώ Τζένη την νέα κοπέλα.
Τζενάρα ξανθιά αδύνατη με ωραίο βηζάκι και σώμα με λίγη χαλάρωση που σε μένα δεν ήταν πρόβλημα μια χαρά κοπέλα είναι και τώρα στο ψητό
δέχεται φιλιά Πίπα βαθιά με ένταση και deeptroad με διάρκεια και ρούφηγμα τα δίδυμα αφού με έκανε τέζα ήταν σειρά μου να την περιποιηθω εγώ γλυφομουνι και το τζενάκι να σπαρταραει μέχρι που τελείωσε και την αφίσα στην γωνία στον καναπέ να ηρεμήσει ένα δύο λεπτά μετά πέρασμα σκούφο από στάσης παίχτηκαν δύο μια το τζενάκι ξάπλα στο μασαζοκρεβατο και εγώ όρθιος και να το σφυροκοπω και η δεύτερη όπως το είχα καρφωμένο το βουτάω δεν το έβαλα καν από τον πουτσο μου και το ξαπλώνω στον καναπέ και εκεί έδωσα πάθος και ένταση και το τζενάκι να το απολαμβάνει ούτε ξέρω πόσοι ώρα το καρφωνα μέχρι που ήρθε το τέλος βαθιά μες στο μουνί τής
Απο μασάζ δεν κάναμε δεν υπήρχε χρόνος ένα τσιγάρο κάναμε και μιλήσαμε.
Συμπέρασμα το Τζενάκι πολύ δυνατό στον αγώνα και ξέρει να δουλεύει καλά το μουνί της και αν συνεχίσει έτσι το κορίτσι θα κάνει ζημίες.

εχει ποικιλια το μαγαζι .. ειδα την τζενη και με τραβηξε ..
μακρυ μαλι ξανθο .. ελκυστικο προσωπο .. καλο σωμα ..
μπηκα για αναγνωριστικη ..
το κοριτσι πολυ φιλικο και κοινωνικο .. με χαμογελο ..
αφου κανω μπανακι και χωρις πολλα την αρχιζω στην πιπα .. το κατεχει το σπορ και μαλιστα καλα ..
αρχιδια και ολα τα καλα .. για ωρα χωρις παραπονα ...
καποτουλα και βουρ στο ψητο ... φυσικο βυζακι 2αρακι κωλακι καλο .. γαμησι χωρις μα και μου ..
στα τεσσερα καλη η θεα .. τελειωμα καποτα σε κλασικη σταση ...
προς τιμην της αφου ειχαμε λιγη ωρα ακομη μου προτεινε μασαζακι πραγμα που κανει αρκετα καλα μπορω να πω ..
εφυγα χαρουμενος ...