Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 12

Κριτικές Χρηστών

rocco65 Avatarrocco65Μηνύματα: 3215 Κριτικές: 18

Ιστορίες: 0

Έπαθα σοκ Αξιολόγηση: 10.00 — 15/07/2025 - 23:01
    Έπαθα σοκ Αξιολόγηση: 10.00 — 15/07/2025 - 23:01

Δε θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που πήγα σε μπουρδελο και για να είμαι ειλικρινής είχα πολύ κακή άποψη για αυτά και πίστευα ότι δουλεύουν κοπέλες που δεν είναι όμορφες για να μην δώσω κάποιον χειρότερο χαρακτηρισμό.

Δεν είχα πρόθεση να πάω αλλά έτυχε μια δουλειά εκεί κοντά και είπα να θυμηθώ τα νεανικά μου χρονια και άρχισα να μπαίνω σε μερικά μπουρδελα,από περιέργεια του τι θα αντικρίσω.στα πρώτα που μπήκα επαληθεύτηκα και είδα γυναίκες που δεν θα πήγαινα με την καμία και κάποιες απλά μέτριες.

Όταν μπήκα στη φυλής 69 έπαθα σοκ με αυτό που αντίκρισα βγήκε μια κοπέλα χωρίς σουτιέν με ένα σετ από τα ομορφότερα βυζια που έχω δει στη τα και πολύ ζουμερά και γενικά πολύ καλό σώμα και πολύ γλυκό πρόσωπο δεν το περίμενα αυτό. 

Δεν μπήκα και τριγύρισα λίγο ακόμα όπου πέτυχα ακόμα 3 κορίτσια που μου άρεσαν πολύ , αλλά γύρισα στην πρώτη που μου γυάλισε τη Νικόλ έδωσα το παράβολο στην ευγενική κυρία της υποδοχής και πέρασα στο δωμάτιο αρκετά καθαρό το αιρκοντισιον φουλ ευτυχώς γιατί ήταν μεσημέρι και χρειαζόμουν λίγη δροσιά.

Η κοπέλα ήρθε πολύ χαμογελαστή από Αλβανία αν μου έλεγε Ελληνίδα θα το πίστευα γιατί μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Πήγε για πιπα αλλά δεν ήμουν ακόμα σε θέση και μου έφερε τα υπέροχα βυζια της για γλείψιμο και εκεί σηκώθηκε και το καταρτι και άρχισε πιπα με προφυλακτικό είχε βγάλει και το βρακι της και στο καθρέφτη είχα θέα του κωλου της και τον ζουπαγα ταυτόχρονα.

Τελείωσα στο προφυλακτικό και δεν προχώρησα σε γαμησι αλλά ήμουν ευχαριστημένος για την εμπειρία που έζησα.

Ίσως ξαναπάω αν βρεθώ τυχαία πάλι εκεί κοντά να ανακαλύψω και αλλά κρυφά διαμάντια του αμαρτωλού δρόμου.

Στην βαθμολογία βάζω παντού άριστα εξάλλου οι προσδοκίες μου ήταν στον πάτο αλλά δεν απογοητευτηκα και κάπου 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 5-10 λεπτά
    Κόστος (€) 20
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Συμπεριφορά Τσατσάς Πολύ ευγενική
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    Sikelos Avatar Sikelos 16-07-2025 07:06:53
    Δεν θυμάμαι και εγώ πόσα χρόνια έχω να πάω αλλά το 69 Α έφερνε από παλιά ωραία μουν@κια
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ