Ζωή 50 (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 3
Κριτικές Χρηστών
Μια όμορφη συνάντηση με την ζωή πριν από κάνα χρόνο περίπου. Μια γυναίκα μπουζουκομανα που θυμίζει με το στυλ της και λίγο Μαίρη Χρονοπούλου μια κυρία στα μπουζούκια. Μαγκιορα γυναίκα τίμια και αρκετά όμορφη και πρόσχαρη για την ηλικία της. Αγαπάει την καλή ζωή και χαίρεται με τους ανθρώπους οι οποίοι είναι ευγενικοί και τρυφεροί. Επίσης ειδικά αν είναι κάποιος πιτσιρικάς ακόμα πιο πολύ. Σε 2 ωρη συνάντηση που είχαμε μαζί της περάσαμε υπέροχα. Είχε όμορφο διακριτικό χώρο που περνούσε απαρατήρητο. Είναι απίστευτος ο χώρος.Χαμηλα φώτα ήρεμη ροκ μουσική που της αρέσει μπανάκι και μαζί και χωρίς και φυσικά με το που βγήκαμε άρχισε η μάχη αφού ήπιαμε και κάτι πριν. Μετά το πιωμσ αρχίσαμε τις αμέτρητες αγκαλιές και τα χαδακια και φυσικά τα πρώτα φιλάκια με γλώσσα και περάσαμε στα προκαταρκτικά. Ξεκίνησα εγώ φυσικά πρώτος γλείφοντας την παντού και αρκετά στα βυζιά όπου έφερε για μια στιγμή και γάλα για να με θηλάσει όπου με είχε για αρκετή ώρα και μετά στην κοιλιά και στον αφαλό. Μετά της έγλειφαγια αρκετή ώρα το μουνι της όπου έχυνε αρκετά και με σπασμούς ενώ μετά περιποιήθηκα έντονα τα πόδια της και έγλυφα ένα ένα τα δάχτυλα της μια φανταστική ποδολαγνεία κοινώς. Ότι πρέπει για ποδολαγνους. Ήταν κάτι όμορφο. Μετά αφού της έκανα και λίγο μασάζ στην πλάτη φιλώντας την κι όλας σειρά πήρε η ίδια κάνοντας μου μια υπέροχη πίπα κάνοντας τον μου κατάρτι άμεσα και μετά προχωρήσαμε στις σεξουαλικές μας στάσεις. Ιεραποστολικό στα τέσσερα και body to body με έντονα φιλιά και από τους 2 μας. Στους τρεις γύρους που παίχτηκαν έχυσα κυρίως στα τέσσερα βγάζοντας έντονα βογγητα και καταθέτοντας ότι είχα και δεν είχα ενώ αξίζει να αναφέρω ότι βογγαγε και ερχόταν σε οργασμό αρκετά εύκολα. Κι αφού τελειώσαμε όλο το τελετουργικό αγκαλιάστηκαμε δώσαμε έντονα φιλιά ο ένας προς τον άλλον και περάσαμε υπέροχα έχοντας παράλληλα μια υπέροχη συζήτηση καταλαβαίνοντας πόσο περπατημενο άτομο είναι. Ανανεώσαμε ραντεβού για μελλοντικά και μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις.