Σάρα (Studio Caroline)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 56
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Μετά από αρκετές επισκέψεις σε μπουρδέλα κατέληξα στο Caroline που ήταν στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Η υπηρεσία ενημέρωσε για τις εργαζόμενες και περίμενα λίγο να τις δω μια μια. Η Σάρα έχει πανέμορφα βυζιά και κώλο, γενική εμφάνιση ακαταμάχητη.
Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ για δοκιμή.
Μπήκε στο δωμάτιο και κάναμε την συζήτηση μας αρχικά η οποία όμως είχε ερωτική κατάληξη με την γκόμενα να με γλύφει σε όλο το σώμα. Κατέληξε στην πούτσα όπου έβαλε και την καπότα και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλή, με εντυπωσίασε με το πάθος μου έβγαλε, λες και με γούσταρε. Η πούτσα μου κάγκελο και πριν της γαμήσω της έγλειψα τα βυζιά για να μην φύγω με το παράπονο.
Το στήσιμο στα 4 καλό, η θέα μοναδική.... Της έχωσα την ψωλή και βόγγηξε, συνέχισα μέχρι που κατέθεσα με αμείωτη ένταση. Η συμμετοχή της ήταν καλή, δεν μου ζήτησε να μειώσω ένταση, και επιπλέον έδωσα πολλά χαστούκια.
Έχυσα πολύ δυνατά μέσα της όταν συμπληρώθηκαν τα 15 λεπτά.
Γενικά πολύ καλή, θα την έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη vfm
Πέρασαμα πό το στούντιο πρωινή ώρα που ήταν μόνη της
μου άρεσε και οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες
Απλό πρόγραμμα τον 50
από προκαταρκτικά είχε κάτι φιλάκια στο στόμα και στο σώμα όχι κάτι ιδιέτερο, πίπα ε προφύλαξη αλλάκαλή ε κοίταζε στα μάτια
Καβάλησε πάνω μου και με έχυσε σχετικά γρήγορα και ανέλπιστα
Δύσκολα να βρεις καλό στουντιοκόριτσο αυτή την εποχή αλλά η Σάρα ανοίκει σε αυτή την κατηγορία

.gif)

.jpg)

.gif)